tęsiame nusiskundimus dėl Bivainio Verslo vadybos fakultete;)
Gabrelia, tikrai neverta mest studiju vien del jo
reikia tiesiog kazkaip jam atsiskaityt, gal is 10 karto, bet reikia
P.s:...kalbejau su studentais metais vyresniais, sake kad tikrai yra ziauriasniu uz ji
P.s:...kalbejau su studentais metais vyresniais, sake kad tikrai yra ziauriasniu uz ji
Pritariu, kad nereikia dėl vieno kirvio studijų mesti
Pas mus kursiokai laikė Jonaičio egzą po 5 ir po 7 kartus, bet vis tiek išlaikė anksčiau ar vėliau...
Pas mus kursiokai laikė Jonaičio egzą po 5 ir po 7 kartus, bet vis tiek išlaikė anksčiau ar vėliau...
Nu negąsdinkit su tuo Jonaičiu
QUOTE(Lūšis @ 2008 06 04, 10:40)
Tai kad yra kuo gąsdint, tikrai pabaisa...
Įsivaizduok, laikėm pas jį egzą, tai įvertinimus atsinešė paskaityti prieš kitą (beje, nelengvą) egzą. Visi ir taip stresuoti, įsitempę, o tas atsidrebia kėdėj ir pradeda lazdavot, kokie mes durneliai, nemokšos, bezdelnikai, o tada su pasigardžiavimu sudiktuoja pažymius, kurių dauguma - neigiami, ir išsinešdina. O mums egzas. Nu šakės, kaip šlykštu buvo!
Gal turite komentaru apie destytoja E.Chlivicka?
QUOTE(GalSaulė @ 2008 06 12, 12:42)
Na, mano įspūdžiai tokie: jei specializacija ne marketingas - išlaikysi, bent jau 5 gausi, jei visai grybo nesupjausi.
Marketingistus kirto žiauriau.
Miaška o kurią specializaciją tu pasirinkai?
Finansus
QUOTE(Miaška @ 2008 06 12, 13:53)
Na, mano įspūdžiai tokie: jei specializacija ne marketingas - išlaikysi, bent jau 5 gausi, jei visai grybo nesupjausi.
O toks gerietis atrodo...
QUOTE(GalSaulė @ 2008 06 12, 11:42)
Chlivickas savo dalyka zino gerai , bet destyti nemoka. O reikalauja daug,
ypac is kursinio. Atsimenu, kad is musu grupes daug kas neislaike marketingo tik kursinio. O uz egza 5 galima gauti be problemos.
Man baisiausias buvo Jonaitis bei Sudzius. Tikri kirviai. O pas Bivaini praejau is pirmo karto, nors buvo baisu.