Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški drabužėliai internetu....

Apklausa: Ar užtenka lietuvoje vaikiškų drabužėliu internetinių parduotuvių??? (160 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Leonilė @ 2010 04 06, 17:11)
dėl manęs gali jų ir visai nebūti, nes neperku  schmoll.gif

Ko ju? Internetiniu parduotuviu? Kodel neperkat? Smalsu. smile.gif
Atsakyti
man tai internetas labai pravertė, nes kai turi mažą leliuką ne tiek to jau laiko po parduotuves važinėt. Be to mam asortimentas neįtiko ax.gif Tai LT nieko nepirkau, tik bodžiukų ir kojinių. Ir LT internetinių parduotuvių asortimentas nelabai. tai prisiunčiu kas man patinka ir kainom padoriom smile.gif

-----

P.S. nerašinėkite man į AZ savo parduotuvėlių reklamų.

Jei tik pasisakau apie rūbus, pampersus ar draudimą - tuoj sulaukiu "neprašytų svečių"
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

skaitinėjau forume temas apie internetines vaikiškų drabužių parduotuves, tačiau vistiek likau nesupratus, kadangi labai daug skirtingu nuomonių smile.gif. Ir dabar pačiai iškilo klausimas, kaip turėtų atrodyti beveik tobula vaikiškų prekių parduotuvė, kad mes moterys jose prekintumėmes, ir nereiktų siuntinėtis iš užsienio, ar naršyti po 20 puslapių, kad rasti ką įdomesnio ar nervintis dėl prastos kokybės mūsų parduotuvėse ar mažo asortimento.
Mano akim žiūrint, tai internetinė vaikiškų drabužių parduotuvė turėtų atrodyti taip:
Didelis asortimentas, kokybiškos prekės, prieinamos kainos ir malonus ir greitas aptarnavimas. Tačiau vėlgi: o kas yra didelis asortimentas? kas yra kokybiška prekė? kas yra prieinama kaina?

Man asortimentas didelis, kai matau, jog mergytei 4 metuku suknelių yra apie 50 pasirinkimo. Kokybiška? man svarbu, jog būtų gera, alergijos nekelianti medžiaga ir nesvarbu kurioje šalyje pagaminta. Brandas nesvarbu. Prieinama kaina? manau, už dideli pasirinkima viename puslapyje, kad nereiktų naršyti po kelis jų (tam internetine prekyba ir skirta - taupyti laiką) už gražų modelį galėčiau sumokėti, tarkime už suknute ir 40 lt.
Gaila, jog bent jau kol kas tokių pilnai 100 proc mano kriterijus atitinkančių parduotuvių interneto platybės Lietuvos mastu nemačiau...

Ka manote Jūs? Būtu labai įdomu išgirsti.
Atsakyti