man patinka tiesiog guliašas, patroškinu sultiny, įdedu specialių prieskonių guliašui, paprikos, konservuotų kukurūzų, mėgiamo truputį aštresnio ketčupo, česnakėlio ir verdu
kitas variantas: įdedu į sultinį mėsos, šaldytų mažų nepjaustytų morkyčių ir troškinu , pabaigoj pilu grietinėlės (dar galima ir gabaliuką sviesto) ir daug krapų , petražolių
dar vienas troškinys: mėsa sultinyje verdama, pupelės, kmynai, ketčupas
Skanu ir jautienos supjaustyti gabalai kaip karbonadui, bet neišmušti, ant jų uždedu tarkuoto sūrio ir majonezo ir kepu orkaitėj -dar labai skanu, kai apvolioji išmuštą jautieną sūriu-skaldytais graikiškais riešutais, labai skanu

Dar galima plonom juostelėm virtą jautieną supjaustyti ir dėti į įvairias daržovių salotas, užpiltas garstyčių ar majonezo padažu