QUOTE(Limcamca @ 2007 06 05, 17:04)
Dar vienas:
SU DARŽOVĖMIS IR ALUMI TROŠKINTA JAUTIENA
600 gr jautienos išpjovos (aš naudojau kitokią)
svogūnai, viena morka, džiovintos arba šviežios petražolės, 1/4 citrinos, du-trys laurų lapai, keli gvazdikėliai, riekelė juodos duonos, viena stiklinė alaus, vienas šaukštas grietinės, aliejaus kepimui, keli juodųjų pipirų žirneliai, truputis druskos.
Jautieną supjaustome griežinėliais, pamušame, pasūdome ir palaikome apie pusę valandos. Tada apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Į puodą sluoksniais sudedame apkeptą jautieną, griežinėliais supjaustytus svogūnus ir morkas. Įberiame pipirų, lauro lapelių, užpilame alaus ir vandens, kad vos apsemtų mėsą. Tada įdedame duonos, citrinos, petražolės, gvazdikėlių ir troškiname ant mažos ugnies.
Prieš patiekdami į padažą galime įdėti grietinės.
SU DARŽOVĖMIS IR ALUMI TROŠKINTA JAUTIENA
600 gr jautienos išpjovos (aš naudojau kitokią)
svogūnai, viena morka, džiovintos arba šviežios petražolės, 1/4 citrinos, du-trys laurų lapai, keli gvazdikėliai, riekelė juodos duonos, viena stiklinė alaus, vienas šaukštas grietinės, aliejaus kepimui, keli juodųjų pipirų žirneliai, truputis druskos.
Jautieną supjaustome griežinėliais, pamušame, pasūdome ir palaikome apie pusę valandos. Tada apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Į puodą sluoksniais sudedame apkeptą jautieną, griežinėliais supjaustytus svogūnus ir morkas. Įberiame pipirų, lauro lapelių, užpilame alaus ir vandens, kad vos apsemtų mėsą. Tada įdedame duonos, citrinos, petražolės, gvazdikėlių ir troškiname ant mažos ugnies.
Prieš patiekdami į padažą galime įdėti grietinės.

Išbandžiau vakar šitą troškintą jautieną


