QUOTE(TomaKa @ 2011 02 23, 10:14)
Namuose turiu konservu "Troskinta jautiena".
Gal kas zinot kokiu receptuku ka su ja skanaus pagaminti?
nesinori tik su bulvem maisyt, galvoju gal idomesni koki troskini kas isbandes...
as tai nemegstu tokiu "suverstiniu" bet mb daros tau:manau kad kaip Jus su bulvemis darote, tai ta pati galima ir su makaronais padaryti. dar tik ciut svietuko ideti reikia
as troskinau
jautiena aluje 
laaaaabai laaabai patiko
700 g jautienos mėsytės troškinimui (iš peties pirkau, pardaveja sakė jog netikra išpjova vadinas

3 morkas
2 svogūnus
300 ml alaus
druskos, pipirų
1 a.š. su kaupu rudo cukraus
2 v.š. su kaupu miltų
pora šakelių šviežio čiobrelio
šakelę šviežio lauro lapelio
Mėsytę susipjaustyti gabaliukais. Padruskinti ir pipirinti, jei norima užberti keliais žiupsneliais mėsos prieskonių.
Į špižinį puodą pilti alyvuogių aliejaus ir jame pakepinti kelias min griežinėliais pjaustytas morkas bei svogūnus. Atsidėti į šoną.
Miltus susiberti į krepšelį ir dalimis subėrus mėsytę, gerai pakratyti kad ši pasidengtų miltais. Ją tada taip pat dalimis apkepti puode, kur jau daržovės kepė. Toliau belieka sudėti viską atgal į puodą, užpilti alumi, sudėti šviežias žoles. Paskaninus druska ir cukrumi uždengti ir pašauti į iki 160° įkaitintą orkaitę. Aš po val išsitraukiau puodą ir pažiūrėjau kokio minkštumo mėsytė. Man troškinos viskas 1 val ir 10 min. Valgėme su šia duonyte. Skanaus