Įkraunama...
Įkraunama...

išleistuvės iš vaikų namų

Sveikos,
Netrukus ketinam parsivešti savąjį vaikelį namo. Norėtųsi atsisveikinant su grupe ir auklėtojomis, pakviesti jas kavos su tortu, kaip tai padėkoti. Gal yra kokios nors išleistuvių iš vaikų namų tradicijos? Kaip darėte jūs? Ar kvietėt direktorę kartu, ar pasiliekantiems vaikams vežėt dovanų?
Atsakyti
Mes kai pasiememe saviskius is vaiku namu ,vezeme labai dideli sakoti,pripirkome vaikams gerimu,daug saldainiu, vaisiu ,sukvieteme aukletojas auklytes,pasedejome,atsisveikinome ,prisifotkinome,kad liktu vaikams prisiminimas apie tuos namus.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 06 10, 13:30)
Mes kai pasiememe saviskius is vaiku namu ,vezeme labai dideli sakoti,pripirkome vaikams gerimu,daug saldainiu, vaisiu ,sukvieteme aukletojas auklytes,pasedejome,atsisveikinome ,prisifotkinome,kad liktu vaikams prisiminimas apie tuos namus.



Mes panašiai darėme su VTAT darbuotojais. O ligoninėje palikome tortą, šampano. Manau, kad tavo mintis gera, kralikai. 4u.gif
Atsakyti
Pagal viska tai turetu rengti isleistuves vaiku namai,bet to tikrai nebus..Pav.,kai is musu namu vaikai sugrazinami tevams arba ivaikinami,isleistuves visada darau as,globeja...Bet tikrai labai grazu,kad jus ,globejos,rengiate isleistuves,nes tada is vis nieko (?) nebutu..
Atsakyti
Siūlyčiau pasiklausti globos namuose. Manęs paprašė atvažiuoti pasiimti dukros per pietų miegą, kad kiti vaikučiai nematytų to išvažiavimo ir jiems nebūtų skaudu, kad pasiima ne juos. Na, bet maniškė buvo jau šiek tiek paaugusi, beveik ketverių metukų.

Beveik prieš metus teko sudalyvauti viename atsisveikinimo vakarėlyje, kur išeidinėjo jau tokia paaugusi mergaitė (vaišės grupėje buvo sultys ir saldainiai, prieš tai vaišinomės tortu ir šampanu pas direktorę); kitą dieną kalbėjau su direktore, tai ji sakė, jog po vakarėlio viena mergaitė pradėjo siaubingai raudoti ir niekas jos nuraminti ilgiausiai negalėjo.
Atsakyti
As nedariau jokiu isleistuviu kudikiu namuose. Ta diena jau apsirengusi mano mazoji su visais atsisveikino grupeje, tiksliau atsibuciavo.
Atsakyti
Viskas priklauso ir nuo to, kokio amziaus vaikutis, ir nuo to, kokios tradicijos butent tuose vaiku namuose, ir kiek jus ten su kuo nors bendravote apskritai. Patarciau kaip ir buvo rasyta auksciau pasiklausti ir paciu aukletoju kaip pas juos vyksta atsisveikinimai.
As saviski lankiau kasdien pustrecio menesio iki parsivezimo, tai buvau labai susibendravusi ir su visom jo grupes aukletojom, ir su vaikuciais. Todel nuveziau ir dovaneliu aukletojoms, ir vaisiu vaikuciams.
Atsakyti
aš suprasčiau atsisveikinimą su vaikais.
Bet prie ko čia darbuotojai, direktorė? Jei pas mane ateitų su šampanu atsidėkoti už tai, kad dirbu savo darbą, tai pasiųsčiau tiesiai į STT.

Baikime vienas kitam padlaižiauti ir kyšininkauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetuckus: 03 gruodžio 2009 - 10:38
išvažiavom tyliai. tik sargai matė ir soc. darbuotoja palydėjo.
Ilgai lankėmės vaikų namučiuose iki išvažiavimo (kol sutvarkė dokumentus). 2 kart per savaitę grupė triauškė kukurūzus.
Atsakyti
Mūsų situacija analogišką sunutei - kol lankėm, vis atnešdavom visiems vaikams sausainių, kukurūzų, barankų, o po to išsivežėm ją ir tiek. Nors kai įsigaliojus teismo sprendimui atvažiavom iš direktorės pasiimti gimimo liudijimo, kad galėtume pakeisti, direktorė paklausė "Tai mes jums nieko neskolingi?". Galvoju, gal norėjo pasakyt, kad mes kažką skolingi... Bet gal (duok Dieve), tik per daug bandau įžvelgti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishaqua @ 2009 12 03, 14:31)
...direktorė paklausė "Tai mes jums nieko neskolingi?". Galvoju, gal norėjo pasakyt, kad mes kažką skolingi... Bet gal (duok Dieve), tik per daug bandau įžvelgti....  g.gif


thumbup.gif teisingai, taip ir reikia tokiai direktorei!
Atsakyti
wetuckus, sorry, bet kazkaip liguistai reaguoji. Prie ko cia kysiai ir padlaiziavimas? Vaika atsiimi is vaiku namu kai jau dokumentai visi sutvarkyti, jau nebereikia niekam nesti buteliu (tavo supratimu). Beje, vaiku namu darbuotojai vargu ar kuo gali padeti ivaikinant, nes ne jie sprendzia. Man isleistuves daugiau yra padeka moterims, kurios metus augino mano vaika ir rupinosi juo, taip, tai yra ju darbas, taciau visgi tai ne fabriko konvejeris, cia yra ir subjektyvus zmogiski jausmai.
Atsakyti