Įkraunama...
Įkraunama...

išleistuvės iš vaikų namų

QUOTE(kralikas @ 2009 12 04, 09:43)
wetuckus, sorry, bet kazkaip liguistai reaguoji. Prie ko cia kysiai ir padlaiziavimas? Vaika atsiimi is vaiku namu kai jau dokumentai visi sutvarkyti, jau nebereikia niekam nesti buteliu (tavo supratimu). Beje, vaiku namu darbuotojai vargu ar kuo gali padeti ivaikinant, nes ne jie sprendzia. Man isleistuves daugiau yra padeka moterims, kurios metus augino mano vaika ir rupinosi juo, taip, tai yra ju darbas, taciau visgi tai ne fabriko konvejeris, cia yra ir subjektyvus zmogiski jausmai.


niekada nesuprasiu žmogiškų jausmų išreikštų buteliais. Tai lygiai tas pats kyšis, tik paslauga padaryta avansu. Tokiom padėkom patys pratinam visus prie korupcijos.
Manau, kad čia sovietinių laikų palikimas ir turėtų išnykti. Nejau Tau patiktų, jei kas į darbą su šampanu ateitų? Tipo pati auklėtoja jau nesugebės įpirkti butelio, kai ateis laikas nusigerti - tokia padėka tik pažeminimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetuckus: 05 gruodžio 2009 - 09:25
Niekada nesuprasiu prie ko zmogiski jausmai ir buteliai, atrodo, apie tai nebuvo ir kalbos. As kazkada klausiau apie atsisveikinima kaip susedima kartu isgerti kavos. Tuo paciu buciau ir as dali "kysio" suvalgiusi smile.gif
Atrodo, kalbam skirtingom kalbom. Man tai nebeaktualu, tai nebetersiu off topic'ais.
Atsakyti
QUOTE(kralikas @ 2008 06 10, 13:19)
Sveikos,
Netrukus ketinam parsivešti savąjį vaikelį namo. Norėtųsi atsisveikinant su grupe ir auklėtojomis, pakviesti jas kavos su tortu, kaip tai padėkoti. Gal yra kokios nors išleistuvių iš vaikų namų tradicijos? Kaip darėte jūs? Ar kvietėt direktorę kartu, ar pasiliekantiems vaikams vežėt dovanų?


As tiesiog padovanojau aukletojoms, vyr. gydytojai kavos ir saldainiu. O vyr . gydytoja isvaziuojant mano berniukui padovanojo zaisliuka - atsiminimui, aukletojos sudejo i dezute vaiko piesinukus, kelis jo megstamiausius zaisliukus. Taip pat kartu su berniuku ir vyr. gydytoja apejome visus kudykiu namus, atsisveikinome su virejomis, aukletojomis, ukvedziu ir visais kitais. Buvo graudu visiems ir visi labai linkejo sekmes smile.gif
Atsakyti