Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulis šviečia...

Ar bijot praplikti? O jeigu jau mėnulis šviečia, ar kompleksuojat dėl to? Taip pat įdomi ir moterų nuomonė šiuo klausimu.
Atsakyti
Na mano vyras jau gerokai pliktelėjęs.Susipažinom jau tada matėsi kad viršugalvis gerokai praretėjęs, bet niekada nekreipiau į tai dėmesio cool.gif o dabar man labai gražu ir kažkaip solidu rolleyes.gif ne viena draugė net yra pasakiusi kad tokia šukuosena labai sexi biggrin.gif Raginu vyrą nusiskusti vasarai visai plikai, bet jis kažkaip nepasirašo, o man gražu wub.gif
Atsakyti
man praplikę vyrai irgi labai gražūs ax.gif geriausia manau tokiu atveju nusiskusti visai ir būti jau tikru plikiu, nei praplikusiu biggrin.gif ir pasakysiu kas bjauriausia- ogi, kada vyras praplikęs, bet to nepripažįsta ir visaip tą savo plikę a le maskuoja t.y. bando, turėdamas kokius 3 plaukus, juos užšukuoti, apvynioti ar dar kokių nesąmonių prigalvoja, kad tik tą plikę paslėptų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 06 10, 22:57)
visaip tą savo plikę a le maskuoja t.y. bando, turėdamas kokius 3 plaukus, juos užšukuoti, apvynioti ar dar kokių nesąmonių prigalvoja, kad tik tą plikę paslėptų. doh.gif

vejuota diena slyksciai atrodo. as nematau nieko blogo jeigu vyras plikas. juk ne plikeje esme.
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2008 06 10, 19:49)
Ar bijot praplikti? O jeigu jau mėnulis šviečia, ar kompleksuojat dėl to? Taip pat įdomi ir moterų nuomonė šiuo klausimu.


Jau senokai sviecia... jau net nepastebiu. Jau atitinku kuriama "grazuolio" ivaizdi - plike, alaus pilvukas, kreivos kojos... Viskas kaip turi buti.
Atsakyti
Jei jau plikė šviečia, tai geriau jau trumpai kirptis, negu kad pro kuokštą kažkas šviestų.
O šiaip, man pakankamai natūralu, kad dalis vyrų nuo tam tikro amžiaus pradeda plikt, ir nemanau, kad tai l. didelė problema. Aišku, vyrams kitaip atrodo rolleyes.gif Bent jau kai savąjam juokaudama pasakiau, kad pakaušiukas šviečia, tai visą vakarą su veidrodėliu prieš veidrodį staipės doh.gif nors ten niekas nepraplikę. Et, negražiai juokauju blush2.gif
Atsakyti
manau vis tiek yra nemalonu, kai ima pakausis sviest g.gif
Atsakyti
Maniskis irgi praplikes,bet kadangi jis pastoviai skutasi plikai tai nesimato biggrin.gif
Ir labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Prirašau saviškį - gal dvidešimties pradėjo plikt unsure.gif . Kartą buvau įkalbėjusi skustis plikai, bet anyta prišnekėjo, kad su plaukais gražiau atrodo doh.gif . Gerai nors tiek, kad trumpai kerpasi ir garbanų apie plikę neaugina. Tvarkingi pliktelėję vyrai labai seksualiai atrodo ax.gif . Nors nepaneigsi, kad kartais norisi pirštus suleisti į plaukų kupetą (dėsnis, kad visada nori to, ko neturi lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 18 birželio 2008 - 17:49
Man tai grazu pliki. Aisku, jei nepradeda vosokiom plauku sruogom uzdengineti plikes... O jei visai basas, tik keli like, tada grazu visai galva nuskusti plikai.
Atsakyti
Manau jau yra daug priemoniu paslepti plike, kad ir priauginimas plauku. (seniai isbandytas ir pripazintas tarp moteru)
Aisku jei kam tinka skustis irgi grazu, bet savo vyro skusto neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
mano nekulia nuomone, tai jei menulis sviecia, tai reik skustis visai plikai. jei pliki jauni vyrai graziai atrodo, tai graziai atrodys ir seni.

asmeniskai... patarciau barzda augint...
Atsakyti