Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(Bittee @ 2009 12 23, 00:45)
Beja kokiu budu priaugintus plaukucius galima ilgiausiai nesioti??? ir kiek kainuoja

pasidalinsiu savo patirtim. Pati buvau 2 kartus prisiauginus plaukus. Pirma kartą prisiauginėjau kapsulėm Gatineau salone. Plaukai buvo iš taip čia išpeikto Baltic Hair'o. Tačiau man labai patiko. Pranešiojau juos 7 mėn. Neiškrito nei viena sruoga, visai nesivėlė, žodžiu buvau labai patenkinta. Nusiėmus sruogas matėsi, kad visgi plaukams priauginimas pakenkė, bet ne taip baisiai, kad reiketų trumpai kirptis.

Antra mano patirtis su priauginimu žiedeliais. Šį kartą plaukai buvo ne iš Baltic Hair'o, o šiame forume taip pat labai išgirti. Iš tikrųjų pajaučiau, kad kokybė tikrai skyrėsi, atrodė žymiai gražesni, bet... tik iki pirmo plovimo. Sruogelės krisdavo praktiškai kiekvieną dieną (kas mane žiauriai nervuodavo). Po plovimo net primaitinus plaukus visokiom priemonem išsišukuoti buvo žiauriai problematiška. Tada supratau apie ką kalbėjo merginos, sakydamos, kad priauginti plaukai veliasi.
Taigi po 2 mėn. mano kantrybė baigėsi. Bet galiu pasakyt, kad po šio priauginimo nesijautė, kad plaukam jis būtų pakenkes.

Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 09, 14:09)
Sveikos paneles 4u.gif  sugalvojau ir as prisiauginti plaukucius,nes db esu nusikirpus ''kare'' bet po menesio isvykstu i NO tai noriu ir savo atsiauginti,bet po ''kare'' jie tokie ataugineje negrazus... schmoll.gif  doh.gif  ner visai formos...

Turiu klausima kaip tuos plaukus reik priziureti?

Taip pat kaip ir savus priziuri. As is pradziu pirkau priaugintiems plaukams skirtus sampunus, balzamus, aliejukus, bet nieko is ju gero nebuvo nei priaugintiems, nei juo labiau naturaliems mano plaukams, o kaina ju tikrai nemaza. Taigi emiau naudot profesionalius sampunus ir kitas priemones naturaliems plaukams, ir nuo ju tiek priauginti, tiek naturalus atrode daug griau wub.gif teoriskai nieko negalima - ant kapsuliu deti kaukiu, alieju ir pan. del isslydimo galimybes. bet as ir kaukes dejau, ir aliejus, zodziu elgiaus kaip su savais plaukais ir viskas buvo super visus beveik penkis metus. tik nuosirdus patarimas nepatingeti kiekviena vakara einant miegoti susipinti plaukus i kasa ir po kiekvieno plovimo kruopsciai issisukuoti ir atskirti sruogeles viena nuo kitos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karmen Kass @ 2010 02 09, 18:04)
pasidalinsiu savo patirtim. Pati buvau 2 kartus prisiauginus plaukus. Pirma kartą prisiauginėjau kapsulėm Gatineau salone. Plaukai buvo iš taip čia išpeikto Baltic Hair'o. Tačiau man labai patiko. Pranešiojau juos 7 mėn. Neiškrito nei viena sruoga, visai nesivėlė, žodžiu buvau labai patenkinta. Nusiėmus sruogas matėsi, kad visgi plaukams priauginimas pakenkė, bet ne taip baisiai, kad reiketų trumpai kirptis.

Antra mano patirtis su priauginimu žiedeliais. Šį kartą plaukai buvo ne iš Baltic Hair'o, o šiame forume taip pat labai išgirti. Iš tikrųjų pajaučiau, kad kokybė tikrai skyrėsi, atrodė žymiai gražesni, bet... tik iki pirmo plovimo. Sruogelės krisdavo praktiškai kiekvieną dieną (kas mane žiauriai nervuodavo). Po plovimo net primaitinus plaukus visokiom priemonem išsišukuoti buvo žiauriai problematiška.  Tada supratau apie ką kalbėjo merginos, sakydamos, kad priauginti plaukai veliasi.
Taigi po 2 mėn. mano kantrybė baigėsi. Bet galiu pasakyt, kad po šio priauginimo nesijautė, kad plaukam jis būtų pakenkes.

Is mano puses, Baltic Hair'ui tai irgi tik komplimentai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(libertygood @ 2008 06 10, 18:36)
Sveikos, graziosios:)

Zinau, kad tokia tema jau buvo, bet tikrai labai seniai ir neissamiai. Tai va, ta proga noreciau pasiklausineti kas ten kaip, nes atsirado nauju budu. Labiausiai mane domina priauginimas naudojant vario ziedelius:) Sako, visai nekenkia plaukams, atrodo kaip naturalus, visiskai nereikia ypatingos prieziuros ir t.t. nu, atrodo tobulas pasirinkimas. o kaip yra is tikruju? kokia kaina uz darba? uz sruogeles? esu girdejusi, kad salonuose viena sruogele kainuoja ~15lt, o kitos perka tokias pat uz 5-7lt. taip kaip cia yra? pakonsultuokite mane:)

labas as parduodu srogeles priauginimui naturalus kokibiski ir pigi nes gaunu is pirmu ranku sias sruogas salone pardoda uz 7 8 lt ira kur ir brangiau...o as parduodu nago formos kapsules 50cm(07g)2.30vena sruoga... 55cm 2.50 65cm 2.70 pailgios karotrino kapsules 45cm 2.00 50cm 2.20 55cm 2.40 mikro zadelei 45cm 2.10 50cm 2.30 55cm 2.50 65cm 2.70 ira ir banguoti plaukai... taipat tresai iwairiu kainu bei priauginimo aparatai taipat nebrangei smile.gif
Atsakyti

na nemanau kad be korekcijos plaukucius priaugintus isnesiosi daugiau kaip 3 ar 4 menesiukus, kuo ilgiau tempsi korekcija tuo labiau velsis tie atauge plaukuciai. ir tuo labiau gadinsis savas plaukas. mano manymu geriausias budas prisiauginti tai yra ziedeliai jie labai sunkiai matomi ir negadina taip plauko. kapsules schmoll.gif jos tikrai apgadina plauka kam maziau kam daugiau bet tikrai gadina. prisiuti plaukai ilgai nelaiko pati vat katik juos nesmiau, isvaiksciojau su jais vos menesi, o ir kur ta kasyte buvo tai labai isvele mano plauko, buvo vargo issukuoti doh.gif na ir poto kai apsilankiau pas kirpeja tai ji pasake jog pakausyje yra sruogu kur atrodo kaip nukirptos, tai cia tos kur uzsivelusios buvo jos nutruko. na nezinau man atrodo kad tie ziedeliai gera ideja yra,as va pati sekancia savaite su jais prisiauginsiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoska: 26 vasario 2010 - 19:19
be korekcijos galima ir ilgiau isnesioti,bet pagal vadoveli korekcijas reiketu darytis kas 2-3men,nes per tiek laiko plaukai pakankamai atauga.As esu labai pries karstaji buda,bet siandien pas mane buvo kliente kuri ilga laika prisiaugina karstuoju budu ir jos plaukai atrodo fantastiskai,bet tokiu kaip pas ja plauku man labai retai kada tenka matyti,nes jos plaukai stiprus,stori ir ju labai daug,tai tokiems plaukams bet koks budas minimaliai pakenks,o silpnesniems plaukams atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2010 01 19, 11:26)
Pries kelis menesius turejau prisiauginusi ziedeliais plaukucius pas Sandra,gyvena Karkleje netoli Klaipedos ,neiskrito nei viena sruoga  thumbup.gif  Darbu likau labai patenkinta,rasyk jei ka i AZ del tel nr,turiu kazkur  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
As irgi prisiauginusi pas Sandra, karstuoju budu. Taip pat esu patenkinta, dirba labai kruopsciai, ir sakyciau gan pigiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip plauku prisiuvimas? smile.gif Turiu plauku tresus prisegemus, bet drauge sake, kad galima tokius prisiuti, nuemus sektukus.. jai taip gal ir nieko butu. Tik idomu kaip kaina. g.gif
Atsakyti
taip galima prisiuti ,galima juos priauginti,galima priklijuoti,galima perdaryti tuos tresus i sruogeles ir dar galima perdaryti i 'nematomus' tresus (t.y.permatoma spec. pvu juostele)
O kaina visur yra skirtinga priklauso nuo meistro,kur dirba,kiek dirba ir kiek yra i save investaves wink.gif
Atsakyti
Viskas.. Viesai atsiprasau priauginamu plauku ir vel grazinuosi tik su jais. Panesiojau menesi prisegamus tresus. Siaubas kazkoks doh.gif Atskirai plauti, atskirai dziovinti, nakciai nusiimti, o kaip grubiai jauciasi tos siules ant galvos.. Negali pasidaryti sukuosenu, kokiu tik nori, o ka jau kalbeti apie sporta, baseinus ir pirtis su jais.. Jau turiu sruogeles prisiauginimui. Sveikos sugryzusios wub.gif
Atsakyti
linuxox is kokio miesto esi? ax.gif
Papildyta:
beje mano draugei kai nusiime plaukus,tai naturalus plaukai labai atsigavo. kai nusieme juos nes nesuprauta kad nusieme nes buvo tokio pat ilgio kaip ir priauginami bigsmile.gif
ar gali but kad per priauginama pailsi pacios plaukai, na kad nekenkia saviems?
ar visi priauginimai kenkia plaukams? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 03 14, 00:17)
linuxox is kokio miesto esi? ax.gif
Papildyta:
beje mano draugei kai nusiime plaukus,tai naturalus plaukai labai atsigavo. kai nusieme juos nes nesuprauta kad nusieme nes  buvo tokio pat ilgio kaip ir priauginami  bigsmile.gif
ar gali but kad per priauginama pailsi pacios plaukai, na kad nekenkia saviems?
ar visi priauginimai kenkia plaukams?  4u.gif  ax.gif

Kaip gali pailseti pacios plaukai, kai prie ju "prikabinamas" papildomas nenaturalus svoris??? Kenkia ir dar kaip, bet tai ka daryt, kad ilgu norisi, o mes nezinia kur buvom, kai Dievulis tokius dalino.. lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas bandet prisiaugint pas otilija, kuri dirba petrasiunuose kaune, tiksliai nezinau kaip salonas vadinas, bet butu idomu suzinot kainas ir kokiais plaukais dirba, aisku jei kas bandet blush2.gif
Atsakyti