QUOTE(Bittee @ 2009 12 23, 00:45)
Beja kokiu budu priaugintus plaukucius galima ilgiausiai nesioti??? ir kiek kainuoja
pasidalinsiu savo patirtim. Pati buvau 2 kartus prisiauginus plaukus. Pirma kartą prisiauginėjau kapsulėm Gatineau salone. Plaukai buvo iš taip čia išpeikto Baltic Hair'o. Tačiau man labai patiko. Pranešiojau juos 7 mėn. Neiškrito nei viena sruoga, visai nesivėlė, žodžiu buvau labai patenkinta. Nusiėmus sruogas matėsi, kad visgi plaukams priauginimas pakenkė, bet ne taip baisiai, kad reiketų trumpai kirptis.
Antra mano patirtis su priauginimu žiedeliais. Šį kartą plaukai buvo ne iš Baltic Hair'o, o šiame forume taip pat labai išgirti. Iš tikrųjų pajaučiau, kad kokybė tikrai skyrėsi, atrodė žymiai gražesni, bet... tik iki pirmo plovimo. Sruogelės krisdavo praktiškai kiekvieną dieną (kas mane žiauriai nervuodavo). Po plovimo net primaitinus plaukus visokiom priemonem išsišukuoti buvo žiauriai problematiška. Tada supratau apie ką kalbėjo merginos, sakydamos, kad priauginti plaukai veliasi.
Taigi po 2 mėn. mano kantrybė baigėsi. Bet galiu pasakyt, kad po šio priauginimo nesijautė, kad plaukam jis būtų pakenkes.