Sveikutes visos, atsimenu jau labai

skaitydavau sita skyreli ir su nekantrumu laukiau savo eiles

Ir dabar jau kai praejo metai, sugalvojau ir as isiamzinti cia
Tai vat, viskas prasidejo ryta, kai valgiau turbut pacia skaniausia vyro iskepta kiausiniene ir ziurejom 3 - aja Sreko dali. Ten Srekas Fionai paskelbe kad laukiasi

o as savo brangiausiajam lyg juokais paskelbiau gal o gal ir jau

, nors pati dar negalvojau kad tai tiesa, nors jau kaip ir dvi dienas velavo. Niu tai mes palikom Sreka ties 25 minute ir isvaziavom pas savo daktare i poliklinika, teko palaukti, o ji dar praeidama juokais, dar negimdai? Sakau, nezinau

Tai prieme mane, paziurejo, visa issigandus kasko ( nius daktare sava) tai liepe tuc tuojau vaziuoti gimdyti

ups, pagalvojau, geriau buciau nejus (kokios kvailos mintys) SAke kad bus nedidelis vaikas, tai nesunkiai pagimdysiu O vyras giebe mane greiciau visas susipanikaves, sedom i masina vaziavom greitai su vejeliu, o as sau sedziu rami ir laiminga, nieko neskauda, tik seip biski, lyg tarp kitko, ai tiesa nebuvau paminejus, atsidarymas 3 cm buvo

Pasiekem tiksla, ir iskarto mane i gimdykla, o ten fainai, grazu, telikas

buvo fainai, kol neatejo ir neprakirpo mano vandenis, oooo tada prasidejo visas dziaugsmas, o toks geras oras lauke, juk pirma vasaros savaite

daugiau apie nieka negalvojau kaip apie epidura, teko pasidziaugti saremiais kokias 3 valandeles, tai per ta laika prasiau mieliausio kad vestu mane namo, o jis vargsas tai kur mes vaziuosim, paskuj kai po visko pasakojo tai sake kad nezinojo ka man pasakyti, sake labai gaila buvo ir jau norejo issivesti, vargsiukas

Padare epidura tai ir savo serialus paziurejau, kuriu siaip nemegstu, bet kadangi jau paskutinem dienom daugiau nieko negalejau daryti tiik guleti arba geriausiu atveju sedeti nes buvau labai papilnejus ( virs 20 kg)

tai ziurejau viska kas papuola. Tai vat, daktarai nustate kad iki 10 vakaro turesiu jau buti pagimdzius, ir visi dziaugesi kad gales futbola ziureti nes vyko kaskox cempionatas, o as visa laiminga susukau ooo daktara hausa paziuresiu

, visi aisku juokesi, as ir

niu o pries devynias, jau prasidejo startas iki finiso, ir 21.17 pirma karta isgirdau savo brangenybes "eeee" , ir jau man ne iki hauso buvo

tik ja pagavo sveria matuoja prausia, ir girdziu 4358... hmm galvoju kaskokie bar kodai. o cia pasirodo svoriukas buvo

, oho mazas vaikas!nius ir tas mano mazas kudikelis jau daba begioja ir isdykauja, mylim begalo ir lepinam biski

, ir dar daktara hausa ziurim visi TRYS