Nu jo, to "baisu" tai ir as nesuprantu... Moteriai gimdyti nebaisu, o vyrui palaikyti baisu...
Juk tuo momentu kaip tik svarbiausia yra vyro palaikymas, padrasinimas, turi kam isikibti i ranka ir pan... Kas cia per bijau? Tai gal tada verta pagalvot ar reikia pradet vaikus jei tevelis bijo?
dalyvavo ir tuom džiaugiasi, didžiuojasi, kad man galėjo padėti tiek fiziškai tiek morališkai ..
Ačiu jam!
Ačiu jam!
Be vyro pagalbos ir paramos buciau gimdzius ilgai ir skausmingai. Aciu jam kad buvo salia
Buvo, dalyvavo ir labai palaike. Vienai man butu labai sunku. Is pradziu jis ir truputi bijojo dalyvaut, bet paskui pasake, kad nieko baisaus ir buvo labai laimingas.
dalyvavo. nei ne jis, butu buve laaabai sunku. vyras buvo didziausias mano epidiuras 
kai antrakart gimdysiu, tikiuosi ir vel rysis dalyvaut. nors sake, kad buvo nelengva
kai antrakart gimdysiu, tikiuosi ir vel rysis dalyvaut. nors sake, kad buvo nelengva
per pačias stangas išvijau
nors pirmą gimdymą buvo iki galo ir kaip galėjo padėjo
mano vyras tai geriausiai sake: nu gimdyme tai apsiprasau bet tikrai nedalyvausiu.
tai as jau buvau susitaikius su ta mintim. bet atejo ta diena ir dalyvavo gimdyme be jokiu klausimu
laaaabai padejo ir nugaryte masazavo saremiu metu, tai dar pamates kaip as kankinuos visa pakeli cigareciu suruke nors jau labai seniai buvo metes
as tai uz tai kad vyrai turi dalyvauti ir padedi per gimdima fiziskai ar moraliskai
tai as jau buvau susitaikius su ta mintim. bet atejo ta diena ir dalyvavo gimdyme be jokiu klausimu
as tai uz tai kad vyrai turi dalyvauti ir padedi per gimdima fiziskai ar moraliskai
Taip, dalyvavo.Skausmu,džiaugsmo ašaromis pasidalinome po lygiai...
Visą laiką buvo drauge
ir laaabai tuo džiaugiuosi. Nes tikrai reikėjo artimo žmogaus šalia.
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 27, 19:06)
aš gal nenormali, bet aš nenorėjau.
esu prisiklausius baisių istorijų, kaip po gimdymo vaizdo vyrai paskui "nenori" savo moterų. 
dvasiškai man užteko, kad jis koridoriuj laukė.
dvasiškai man užteko, kad jis koridoriuj laukė.
Tokie vyrai buna tik nesubrendeliai
Mano vyras dalyvavo abieju vaiku gimime ir niekad nesake kad jam kazkas slykstaus butu buve,tai naturalus procesas vykstantis moters organizme
Buvo ir palaike. Neisivaizduoju ir antro gimdymo be jo.
Dalyvavo. ir labai padejo. ir man ranka spejo palaikyt ir gydytojai padet, kai reikejo manasias kojas link pilvo stumti (kad padetu isstumti maziuka). be jo butu buve daug sunkiau.. o kraujo bijo
. bet, pasirodo, kai reikia, tai viska gali- aciu jam