Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

Nu jo, to "baisu" tai ir as nesuprantu... Moteriai gimdyti nebaisu, o vyrui palaikyti baisu... doh.gif Juk tuo momentu kaip tik svarbiausia yra vyro palaikymas, padrasinimas, turi kam isikibti i ranka ir pan... Kas cia per bijau? Tai gal tada verta pagalvot ar reikia pradet vaikus jei tevelis bijo? doh.gif
Atsakyti
dalyvavo ir tuom džiaugiasi, didžiuojasi, kad man galėjo padėti tiek fiziškai tiek morališkai .. thumbup.gif
Ačiu jam! wub.gif
Atsakyti
Be vyro pagalbos ir paramos buciau gimdzius ilgai ir skausmingai. Aciu jam kad buvo salia wub.gif
Atsakyti
Buvo, dalyvavo ir labai palaike. Vienai man butu labai sunku. Is pradziu jis ir truputi bijojo dalyvaut, bet paskui pasake, kad nieko baisaus ir buvo labai laimingas. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dalyvavo. nei ne jis, butu buve laaabai sunku. vyras buvo didziausias mano epidiuras wub.gif
kai antrakart gimdysiu, tikiuosi ir vel rysis dalyvaut. nors sake, kad buvo nelengva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 03 rugpjūčio 2008 - 18:11
per pačias stangas išvijau blush2.gif nors pirmą gimdymą buvo iki galo ir kaip galėjo padėjo smile.gif
Atsakyti
mano vyras tai geriausiai sake: nu gimdyme tai apsiprasau bet tikrai nedalyvausiu.
tai as jau buvau susitaikius su ta mintim. bet atejo ta diena ir dalyvavo gimdyme be jokiu klausimu lotuliukas.gif wub.gif laaaabai padejo ir nugaryte masazavo saremiu metu, tai dar pamates kaip as kankinuos visa pakeli cigareciu suruke nors jau labai seniai buvo metes doh.gif
as tai uz tai kad vyrai turi dalyvauti ir padedi per gimdima fiziskai ar moraliskai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 03 rugpjūčio 2008 - 22:02
Taip, dalyvavo.Skausmu,džiaugsmo ašaromis pasidalinome po lygiai...
Atsakyti
Visą laiką buvo drauge smile.gif ir laaabai tuo džiaugiuosi. Nes tikrai reikėjo artimo žmogaus šalia.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 27, 19:06)
aš gal nenormali, bet aš nenorėjau.  verysad.gif  esu prisiklausius baisių istorijų, kaip po gimdymo vaizdo vyrai paskui "nenori" savo moterų. fear.gif
dvasiškai man užteko, kad jis koridoriuj laukė.  ax.gif

Tokie vyrai buna tik nesubrendeliai mirksiukas.gif kurie vaiko gimimo metu sugeba galvoti apie ''tai'' doh.gif
Mano vyras dalyvavo abieju vaiku gimime ir niekad nesake kad jam kazkas slykstaus butu buve,tai naturalus procesas vykstantis moters organizme ax.gif
Atsakyti
Buvo ir palaike. Neisivaizduoju ir antro gimdymo be jo. biggrin.gif
Atsakyti
Dalyvavo. ir labai padejo. ir man ranka spejo palaikyt ir gydytojai padet, kai reikejo manasias kojas link pilvo stumti (kad padetu isstumti maziuka). be jo butu buve daug sunkiau.. o kraujo bijo smile.gif . bet, pasirodo, kai reikia, tai viska gali- aciu jam wub.gif
Atsakyti