Įkraunama...
Įkraunama...

Klausykit vyro!

Sekmes jums 4u.gif labai grazi istorija smile.gif
Atsakyti
o vyro tai aisku klausyti reikia lotuliukas.gif sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
labai grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2008 06 21, 15:19)
Ilgai laukiau bet nusprendziau aprasyti ir savo  gimdymo istorija

10 dienu iki vestuviu, busimam vyrui sakau noriu maziuko, jau noriu maziuko, noriu i dekreta, noriu tavo vaikucio  , vyras sako gerai as irgi noriu, apsiskaiciavau, kad kaip tik si vakara butu pats tas  pradeti beto labai norejau vasarinuko wub.gif , laukiu vakaro su nekantrumu.....ir pasibeldzia i duris sveciu  , galvoju viskas juk bus sampaniukas ir visa kita teks vel laukti kito menesio doh.gif , kita menesi vyras isvyksta tai dar kito teks laukti , nusimenu juodai, vyras sako nenusimink, vaikuti kursim rytoj, siandien nieko nesigautu  , nu ka pamaniau kaip bus jau taip bus.Kaip vyras tare taip ir padarem, suplanavom savo maziuka kita diena .
Eina dienos, vestuves, rupesciai, dziaugsmai, mintyse vis kirba mintis ar esu ar ne  , prisisaugau, negeriu alkoholio zinau kad reik pralaukti bent tris savaites, laukiu iki mmm..    ju nera thumbup.gif , dar laukiu.....darau testa kazkaip neryskiai, bet lyg dvi, darau kraujo tyrima..............esu esu nescia thumbup.gif 
Su vyru nesitveriam dziaugsme, taip keista, dreba visas kunas, as mama, as mama!!!!Net sunku isivaizduoti kad manyje yra kita gyvybe, kazkaip ir baisu ir dziugu.
Prasideda pykinimai, i maista ziuret negaliu, nuvaziuoju pas gydytoja pasirodyti saugumo sumetimais ir....suzinau gresiantis persileidimas  , apsipilu asaromis, mano maziukui 6 sav.,plaka jau mazyte sirdute, israso nedarbingumo lapeli, lovos rezimas.Taip praguliu lovoje iki 10sav.pasirodo isskyru, vel sunerimstu, skambinu gydytojai, ji nusiuncia mane i GN patologini, vyras isvykes, drebu visa taip bijau prarast savo maziuka, bet patologiniam nuramina viskas gerai , savaite dar pasilaikau griezto rezimo lovoje ir isleidzia i namus.
Praeina po biskuti toksikoze, jau 14sav., 18sav pajuntu pirmus judesiukus, taip gera ir smagu kai tau kazkas pilvelyje vartaliojasi, vyras bando pajusti, bet tik prideda ranka ir viskas nurimsta, as pridedu ranka ir vel sujudimas.
Dziaugiuosi nestumu, arteja finiso tiesioji, vyras vel isvyksta, pries isvykdamas perspeja nesidek daiktu i GN, vaikas nuziures ir gims man dar negryzus
, as pasakau gerai.
Eina laikas jau 35sav arteja nauji metai, jauciuosi kupina jegu ir galvoju reikia nors biski susidet daiktu nes juk tuoj neuzkalnu reiks ir gimdyti, dar gal kmo truks, reiks nusipirkti g.gif 22val. susikraunu ta nelemta tase ir issimaudziusi nueinu miegoti.Atsikeliu ryte papusryciauju, pasisneku su savo maziuku, pasikeliu nuo fotelio ir nueinu i wc, o ten ......rudos isskyros blink.gif 
Pradedu visa drebeti, esu viena namuose, zinau kad esant tokiam reikalui pabaigoje nestumo reik kuo greiciau skubet i ligonine, gal atsiskyre placenta, kad nezutu maziukas doh.gif Kraunu paskutinius daiktus rengiuosi , rankos dreba, minciu pilna galva , asaros bega upeliais.
Skambinu mamai, pranest kas nutiko, nekelia ragelio, skambinu tetei, nekelia, broliui, brolienei, 10m.sunenui,...... draugem, kaip tycia niekas nekelia, dar daugiau puolu i panika, sedu i masina vaziuoju i GN, bandau raminti save.
Po apziuros paaiskeja kad prasidejo gimdymo veikla, kaklelio atsidarymas 1,5cm, skiria vaistu, stabdo gimdyma.....sustabde thumbup.gif
Guliu lovoje ir bijau net pasijudinti, taip sulaukiu ir nauju metu, vis kalbinu savo pilviniuka, kad nematys fejerverku per inkubatoriaus langa, kad butu dar pas mamyte....ir tai berods veikia mirksiukas.gif
Atejo nauja pamaina po visu baliusku nusiteike rimtai dirbti, pasikviecia mane apziurai gydytoja apie kuria esu daug bloga girdejus, sunerimstu, po eko pareiskia kad ner vandenu pas manes blink.gif , sakau kaip nera , turi buti, vedasi i kita kabineta, sodina i kede, puse valandos iesko, iesko, kisa visokius vamzdelius neranda  mad.gif , as guliu visa soke, ateina kita gydytoja sako va yra viskas tvarkoje, gryztu i palata, jauciuosi kaip isprievartauta doh.gif , po 1val. pradedu juodai kraujuoti, nueinu pas sesute, sako taip turi buti, po tokios abziuros, meldziu dieva kad dar neskubintu ivykiu, guliu lovoje toliau viskas lyg nurimsta, vaikutis juda, ateina aplankyti artimieji kaip zinodami vienas po kito, nesa lauktuviu, jauciuosi gerai nustojo kraujuoti.
Apie 21 val nueinu i tualeta nes vel jauciu kad kazkas slampa, nieko nesuprantu, einu pas sesute sakau slampu bet nieko nesimato, sako ateik paziuresiu, ji sako tau jau 5 cm atsiveres kaklelis rinkis daiktus ir i gimdykla blink.gif  blink.gif Skambinu mamai, vyrui sm"kad jau", jis atraso "kas jau" lotuliukas.gif , as jam"gimdau"
22val. as jau gimdykloje , kaip nekeista esu rami kaip belgas, atvyksta mama.
Atsigulu i lova , paziuri vaikucio tonusus ir po 22.20val. pradedu justi pirmus saremius, atsistoju pasivaiksciot, saremiai stipreja , su mama juokiames 15-10 sek. tarpas tarp ju, akusere net iseiti nebegali lotuliukas.gif , as toliau vaikstineju, juokauju.23val. vel paziuri 7-8cm atsidarymas, i toleta bijau beiti, nes saremis po saremio.23.30val. pilnas atsidarymas,susirenka puse personalo, sesute prie tonusu aparato, sesute prie inkubatoriaus, sesute kuri pildo duomenis, akusere ir gydytoja, dar plius salia mama. 
Prasideda stangos mane pila kartis, noriu nusimesti visus naktinius, niekas neleidzia, mama sluosto kakta vesiu ranksluosciu, pradedu stumti, bandau prisiminti ka moke per nestumo pamokas, pirmas bandymas nevykes, poto susikaupiu stengiuosi isiklausyti i savo kuno signalus, atsijungiu nuo isores, vis mastau apie savo maziuka wub.gif , pradeda tirpti rankos, pradeda traukti koju meslungis, mama masazuoja, po akuseres komandu vienas , du , trys 00.15min. isgirstu savo juodaplaukio sunelio riksma wub.gif , negaliu patiket kad jau , uzdeda ji man ant pilvelio sekundei, poto greit sutvarko, vel man ant pilvelio jau suvystyta ir i reanimacija.Guliu lovoj, karsti pakeicia saltis, ir juodai noriu valgyti, rasau ant gimdymo stalo zinute vyrui ir draugams ir kemsu atnestus draugu jogurtus ir bandeles 
Sunelis gime 2780gr. ir 49cm ugio , dvi savaites prabuvom prieziuroj, bet neprireike jokios papildomos pagalbos, labai dziaugiuosi kad viskas gerai, nors sirdi slypi pyktis tai gydytojai, ir mintis "gal buciau taip pragulejus iki galo, ir mano maziukas butu buves vasarinukas"bet....REIKIA KLAUSYTI VYRO!


Sveikatos ir sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Aukit sveikučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti