Įkraunama...
Įkraunama...

Koks dvimetuko ūgis?

Idomu suzinoti , kokio ugio buna dvimetukai.Esu auksta , tai visi sako, kad mano mergele auksta, o man ji atrodo, kaip visu g.gif Dabar jai 2.2- ugis 90cm. Lygiai dvieju buvo 87cm. Idomu kaip jusu vaikuciai. Ir dar - kokio dydzio batukus nesiojat? blush2.gif
Atsakyti
panasi tema yra cia http://www.supermama...howtopic=104605
Atsakyti
Mūsų ūgis 2 metukų buvo 86 cm. smile.gif Batukus nešiojam 24 dydžio, dabar 2.3 metai. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
katuksss, aciu.Pasiskaiciau ir matau, kad visai normalus jos ugis. Visai viduriukas bigsmile.gif Mes nesiojam 22d batuku dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 06 22, 23:17)
katuksss, aciu.Pasiskaiciau ir matau, kad visai normalus jos ugis. Visai viduriukas bigsmile.gif Mes nesiojam 22d batuku dydi mirksiukas.gif

O tai mano dukrytė labai didelė smile.gif
Dabar jos ūgis 83 cm, bet batus nešioja 23-24 dydžio...
Atsakyti
sveikos mamytes,visu musu vaikuciai yra normalaus ugio,nesvarbu ar 80cm ar 92cm,juk jie visi individualybes,kaip ir mes suauge,juk esam skirtingi tongue.gif .beje mano dukrytei 2,6metai jos ugis yra 98cm,nors as pati neaukstauge,tetis taip pat vidutinio ugio,visi esame superiniai thumbup.gif . grazios jums dienos!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Teisybe,natural.Bet, kai pastoviai akcentuoja , kad labai didele.Tai pasidaro baisu, kad neuzaugtu 2m, nes mes abu su vyru auksti mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskiui 2metai ir 8 men.tai ugis 1.06 thumbup.gif
Atsakyti
Mes abu irgi ne iš mažųjų,turbūt ir panelė neatsiliks...Dabar jai 2metai ir 10 mėn,ūgis 97 cm. smile.gif
Atsakyti
Mano giminei visi neaukšti,o vat vyro aukšti, tai jaučiu ir mano sūnelis į vyro giminę, nes 2metai ir4mėn. - ūgis 1.02, o nešiuoja 26d. batukus ax.gif
Atsakyti
Smagu, kad mano mergickai tiek aukstu vaikinu auga yahoo.gif Tikiuosi neliks senmerge doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
maniskiui 2,5m ,dabar buvom 1men lt tai isiziojau gryzusi,pries isvaziavima ugys buvo 93cm,o dabar 98cm clap_1.gif sunglasses2.gif
Atsakyti