Įkraunama...
Įkraunama...

Chromo papildai

Esu "saldumynų narkomanas" tongue.gif . Noriu atsikratyti šios priklausomybės kuo labiausiai ax.gif . Nežinau, ko mano organizmui trūksta, bet tiesiog negaliu praeiti pro saldėsius. Noriu jų bemaž visada blush2.gif . Nors... retokai, bet pasitaiko dienų, kad visai nenoriu mastau.gif ...Kurį laiką gėriau chromą, bet nepastebėjau, kad jis "užmuštų" tą pageidavimą g.gif . Gal kas žinot, ar yra kokių maisto preparatų/papildų/vitaminų ar dar ko g.gif , kas apgautų mano skonio receptorius? Būsiu dėkinga už išsakytas nuomones bei pasidalinimą patirtimi, jei atsiras daugiau tokių įklimpusių ir pakilusių tongue.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitap: 02 lapkričio 2007 - 12:54
QUOTE(gitap @ 2007 11 02, 12:51)
Esu "saldumynų narkomanas" tongue.gif . Noriu atsikratyti šios priklausomybės kuo labiausiai ax.gif . Nežinau, ko mano organizmui trūksta, bet tiesiog negaliu praeiti pro saldėsius. Noriu jų bemaž visada blush2.gif . Nors... retokai, bet pasitaiko dienų, kad visai nenoriu mastau.gif ...Kurį laiką gėriau chromą, bet nepastebėjau, kad jis "užmuštų" tą pageidavimą g.gif . Gal kas žinot, ar yra kokių maisto preparatų/papildų/vitaminų ar dar ko g.gif , kas apgautų mano skonio receptorius? Būsiu dėkinga už išsakytas nuomones bei pasidalinimą patirtimi, jei atsiras daugiau tokių įklimpusių ir pakilusių tongue.gif  drinks_cheers.gif .

gerk preparatus su chromu ir..psichologiskai nesveika apie kazka labai labai galvoti.nervine sistema isistempia ir istengia galvoti vien apie uzdraustus malonumus,uztai ir ateina noras pasimegauti saldziaja plytele bigsmile.gif
Atsakyti
O sakykit, chromas turi kokia poveiki apsisaugoti nuo saldumynu???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 12, 13:56)
O sakykit, chromas turi kokia poveiki apsisaugoti nuo saldumynu????  unsure.gif

Man tikrai padėjo ax.gif bet kai kam jokio poveikio nebūna unsure.gif
Atsakyti
Su saldumynais ir aš problemų turėjau.Pavalgai pietus ir net silpna darydavosi, kaip norisi kokio pyrago ar saldainių. Anksčiau prie kavos galėdavau ramiai visą pakelį sausainių suvalgyti ir visiškai nesijausdavau persivalgiusi, o prieš tai dar būdavo pietūs. Gėriau chromą, tai man padėjo, atpratau valgyti saldumynus, nes saldumynai yra grynai pripratimas, jei kurį laiką prisiverti nevalgyti, tai po to ir nebesinori.Dabar ir kavą nesaldžią geriu, vakar gėriau saldesnę, tai jau ir nebeskanu.
O dietų niekaip negaliu prisiversti laikytis.Aš geriau valgau viską, bet po nedaug, neužkandžauju tarp valgymų, vakare nevalgau, aišku, čia jau ir yra dieta,bet negaliu prisiversti nei ryžių, nei kopūstų dietos laikytis.Kažkada viriau kopūstų sriubą, tai skani buvo tik pirma lėkštė.
Atsakyti
Sveikos!
Aš jau gal ketveri metai kartas-du kartai per metus geriu chromo papildą, kuris mažina man potraukį saldumynams. Pačiai man yra sunku jų atsisakyt visiškai, nors nevalgau kaip dramblys aš jų, bet kai užeina, atsisakyt negaliu. doh.gif Aš šiuo papildu esu patenkinta thumbup.gif Pradžioje geriu kasdien, o kai jau pajaučiu poveikį, tada nors ir kartą per tris dienas. Tada tampu abejinga saldainių skyreliams parduotuvėse, o taip ir svoris apmažėja biggrin.gif
Atsakyti
Kol geriau chroma,tol saldumynu nenorejau,tik nustojau gerti ir vel be sokolado negaliu doh.gif Kazkur skaiciau,kad tai panasi priklausomybe kaip ir nuo cigareciu.Reikia tiesiog kontroliuoti save ie tiek,o tai visai imanoma ax.gif
Atsakyti
Siaip jei ne drastiskam lieknejimui labai gerai yra zaliosios arbatos kapsules, jos medziagu apykaita greitina, jei kartu dar ir sportuojant tai isvis ciki, be to suteikia energijos ypac kai neissimiegi smile.gif Nu tik aisku su saldumynais tai nieko bendro..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duncan: 12 rugsėjo 2008 - 10:26
QUOTE(Duncan @ 2008 09 12, 11:23)
Siaip jei ne drastiskam lieknejimui labai gerai yra zaliosios arbatos kapsules, jos medziagu apykaita greitina, jei kartu dar ir sportuojant tai isvis ciki, be to suteikia energijos ypac kai neissimiegi  smile.gif Nu tik aisku su saldumynais tai nieko bendro..


zinok bendro tai cia yra, nes kai nori miego - organizmas ima reikalauti energijos - angliavandeniu - o tai yra saldumynu! 4u.gif todel miegas tikrai padeda atsispirti saldumynams, arba kazkas kas suteikia energijos kunui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 14 rugsėjo 2008 - 00:23
Geriau chromo 2 lapelius, saldumynu poveikis buvo apmazejes, bet nepasakyciau, kad visiskai nebenorejau ju. Man saldumynu poveikio padejo atsikratyti APETITE STOP, tikrai nejauciau noro ju prisikimsti blush2.gif nesakau, kad po pirmos isgertos tabletes noras praejo, po kurio laiko tai nutiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai prieš metus gėriau chromo papildus - visiškai man nepadėjo (gėriau po 1 tab. į dieną). Nutariau dar kartą pabandyti tik šį kartą po 2 tab. į dieną. Geriu tik 3 dienas ir jaučiu kad saldumynams potraukis sumažėjo.
Atsakyti
QUOTE(PeliuS @ 2008 11 02, 14:57)
Kai prieš metus gėriau chromo papildus - visiškai man nepadėjo (gėriau po 1 tab. į dieną). Nutariau dar kartą pabandyti tik šį kartą po 2 tab. į dieną. Geriu tik 3 dienas ir jaučiu kad saldumynams potraukis sumažėjo.


Vadinas reikia didesnem dozem gerti, kad suveiktu... Cia speju organizmas ivairiai priima... g.gif
Atsakyti