QUOTE(Gintarėtarė @ 2008 06 24, 23:07)
Buvau siandien pas gydytoja issimti Mirena. Turiu ja beveik penkis metus, ir jau norim leliuko. Bet gydytojas negalejo jos isimti nes nerado jos siulu

Parase siuntima pas ligonines ginekologa kur spirales teks ieskoti ultragarsu. Sako kad labai retai, bet tokie dalykai pasitaiko. Jauciuosi, svelniai tariant, pasimetus

Ar teko kam susidurti su panasia problema?
Laba diena.
Man taip buvo su varine spirale.Pirma karta kai pastate ,tai viskas gerai buvo,po 5 metu iseme gyd.O jau kai antra karta pastate tai ilga laika irgi nevaiksciuojau pas gyne,o kai nuejau,tai patikrinus ,sako ,kad jus neturite spirales.Na galvoju sakis ir idomu kaip as cia taip ja nepastebejus pameciau.Jau buvo gal praejus 3 metai.Padare ehoskopija ir sake ,kad ji labai gerai ant dugno guli,bet siulai labai trumpi ir isimti bus problema.Mano nervu uzteko tik vieneriems metams,as vis bijojau to momento ,kai teks isimineti.Nuejau anksciau,nes jau nervai nebelaike.Ir ka ji man bande istraukti kaip galejo ,bet niekoneisejo,teko saldyti ir daryti pasakyciau toki valyma su "saukstu",kad pagauti siula.Aisku buvo labai nemalonu,bet kentejau ,nes gyd sake ,kad jei ir taip neiseis tai teks vaz i ligonine.Bet su "saukstu"ji man istrauke,aciu dievui.Abortu ir valymu savo gyvenime nedariau ,tai negaliu palyginti,na jausmas tai tikrai nekoks.Nuo tuo laiku naudoju Kt ir tikrai kol kas viskas gerai,tfu,tfu,tfu...