Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip laikas mus keičia?

O gal yra tokių, kurios nusivylė po vedybų, arba kuo toliau tuo labiau nesutaria dėl kokių nors priežasčių? g.gif
Atsakyti
Per 3 metus santykiai praktiškai nepakito, tiesiog daugiau vienas kitą perkandom.
Atsakyti
Mes su saviskiu vis dar slifuojames.Buna kad kartais pagalvoju, ka as su situo zmogumi veikiu, kodel apskritai dar su juo?Bet viskas praeina ir tada jau atrodo, kad neisivaizduociau gyvenimo be jo.Jau 5 metai kartu.Slifuojames.
Gal jei pradetume ramiai be konfliktu gyventi jauciu jau seniai kartu nebebutume.Per kolfliktus ne tik kad vienas kita bet ir patys save geriau pazistame.
Atsakyti
[quote=siaulietuke,2008 06 25, 12:14]
Idomu kaip keičiasi mūsų tarpusavio santykiai bėgant laikui. Idomu būtų išgirsti nuomonių ir pasakojimų apie tai kaip pasikeitė jūsų ir jūsų antorosios pusės bendravimas veikiamas laiko. Ar santykiai prastėja, ar gerėja, ar "banguoja", o gal įsisupote į rutiną?

Musu istorija prasidejo pries 7 metus, wub.gif o seima oficeliai sukureme pries 4 metus.Kol draugavom visko buvo buvom issiskyre doh.gif ves susibegom po geru metu susituokem nestuke.gif susilaukem sunaus,viskas aprimo atrodo viskas buvo labai gerai na taip ir dabar yra klazkaip man atrodo kad mes dar pries vestuves apsislifavom.Dabar jau turim du vaikucius ir kuriam ateities planus 4u.gif .
Atsakyti
ax.gif kartu jau 4 metai . Galiu tik pasakoti kaip pasikeite draugyste po to kaip apsigyvenome kartu. Ji pasikeite tik bendrais skalbiniais lotuliukas.gif
ziuresim kaip po vedybu bus smile.gif
Atsakyti