rodau savo pietus pavadinimu "koma"

, puošti nemoku ir dažniasiai alkanų gauja laukia tai nėra labai kada , džiaugiuosi ,kad spėju pykštelt su fotiku
šiandien viriau burokų lapų sriubą

su kauliukais, ir balandėliais

kol viskas virė užkandom salotų
rūkyta vištiena, pekino kopūstas, pomidorai, agurkai, šiek tiek citrinos sulčių, dar galima dėti sūrio

sriuba
burokėliai su lapais
nulupu burokėlius, ir dedu į puodą su mėsyte cielus ir verdu(kai sriuba išverda, tuos burokiukus sutarkuoju, būna raudonesnė sriuba), lapus, nuplaunu ir nuplikau verdančiu vandeniu, kad nebūtų kartūs, prieskoniai pagal skonį ir verdam , valgome su atskirai virtomis bulvėmis, man skaniausiai kai bulvės būna su spirgučiais, bet dabar mes su MB ruošiamės dietintis tai spirgų atsisakėm

ir kauliukai




ir balandėliai, kadangi šv kopūstas tai šek tiek patižo, bet skonio tai visai nepakeitė

balandėliai turbūt kaip ir pas visas
malta mėsa sumaišoma su virtais ryžiais, prieskoniai pagal skonį
išverdame kopūstą, išlapiname

, ir vyniojame mėsą, dedame į puodą, pridedame daug morkų, prieskonių, ir troškinam