Sveiki. gal kas gali padėti išsiaiškinti,ką darau ne taip,ar ne taip elgiuosi,kad mano brangiausioji žmona atvirai pareiškė,kad ji viskam abejinga,kad ar gerai ar blogai,jai visai nesvarbu,ta prasme "gyvenu ta diena".Ką nors plačiau aiškinti- atsisako,dažniausiai atsakymas tyla. kodėl? tas klausimas mane tiesog varo iš proto!
Neisivaizduoju ka zmogus turetu padaryti, kad jam butu visiskai abejingas. O dar labiau gyvenantis kartu po vienu stogu. Gal ka nors bloga esi padares, kad jai kantrybe truko?
o gal gimde neseniai? gal kokia podgimdyvine depresija 
visiška apatija ir abejingumas supančiai aplinkai, nieko nesinori, niekas nedžiugina ir pan.-viena is 10 plačiausiai paplitusių depresijos išraiškų

visiška apatija ir abejingumas supančiai aplinkai, nieko nesinori, niekas nedžiugina ir pan.-viena is 10 plačiausiai paplitusių depresijos išraiškų
nežinau...greit bus metai,kai tokia tapo. manau priežastis,kad turejo meilūžį ir aš atsitiktinai apie tai sužinojau.Aišku buvo bjauri scena,aiškinimaisi,bet mylėjau ir dabar dar myliu,todėl atleidau,žinoma pasitikėjimas krito. Atsirado nematoma siena tarp mūsų,nerandam bendros kalbos, kada kur nors išvykstam-žmoną tarsi kas pakeičia:ir maloni,ir paslaugi,ir linksma. na o kada nami artyn,vėl tampa kažkokia nekalbi,uždara. visaip bandžiau aiškintis,bet užsidaro savyje,neįmanoma ištraukti žodžio,lkausiau,gal skiris reika,bet ir vel tas pats atsakymas-nenoriu,gerai kaip yra. gal aš jai nuobodus tapau...
tai gal nieko nedirba ji? ta prasme sedi namuose su vaiku? nes tokia reakcija i tavo klausimus tikrai nera labai normali, juk gyvenat kartu, vienoj lovoj(tikriausiai)miegat, kaipgi lytinis gyvenimas tada kai ji tokia apatiska ir nieko nenorinti

QUOTE(nokas @ 2008 06 29, 00:16)
nežinau...greit bus metai,kai tokia tapo. manau priežastis,kad turejo meilūžį ir aš atsitiktinai apie tai sužinojau.Aišku buvo bjauri scena,aiškinimaisi,bet mylėjau ir dabar dar myliu,todėl atleidau,žinoma pasitikėjimas krito.
tai gal ji tebeturi meiluzi?
kaip nekeista sexas,o gal tik man taip atrodo,geras ir įvairus ir aistra,žmona nesiskundžia,nors ką galvoja-nežinau,gana dažnai sako "moki sujaudinti,užkaitinti".Dirba ji,dar ir papildomai su draugėmis kosmetiką platina. Na irv taip gyvename gana noirmaliai,buitynių sunkumų kaip ir nėra,proto ribose galim sau leisti ir paišlaidauti,ir pakeliauti. KALBOS BENDROS TRŪKSTA,o gal tai tik man trūksta,bet tuomet kas jai užpildo bendravimo stoką?
Papildyta:
klausiau,prisiekinėja-ne
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 06 29, 00:41)
tai gal ji tebeturi meiluzi?
klausiau,prisiekinėja-ne
QUOTE(nokas @ 2008 06 29, 00:57)
KALBOS BENDROS TRŪKSTA,o gal tai tik man trūksta,bet tuomet kas jai užpildo bendravimo stoką?
gal ji mazai kalbantis zmogus? o tau kaip tik reikia daug snekejimo.
o kaip anksciau budavo?
QUOTE(laureta @ 2008 06 29, 01:54)
gal ji mazai kalbantis zmogus? o tau kaip tik reikia daug snekejimo.
o kaip anksciau budavo?
o kaip anksciau budavo?
ne,dažniausiai tylėjimu išreiškia savo nepasitenkinimą,o šeip bendrauti megsta visomis tėmomis
QUOTE(nokas @ 2008 06 28, 22:31)
kodėl? tas klausimas mane tiesog varo iš proto!
Jūs tikrai nesuprantate ar nenorite suprast? Tai juk akivaizdu...
Jūsų žmonai yra blogai su jumis. Ji nemato savo ateities tuose namuose, su jumis, tačiau dėl kažkokių jums žinomų priežasčių ji negali padaryti sprendimo.
Jai bloga jūsų namuose, jai trūksta oro, meilės, vilties, tikėjimo, kad rytojus bus kažkuom kitoks, nei ši diena. Ji žino, ka sensta, ji žino, kad kiekviena diena nusineša jos galimybę pakeisti gyvenimą į geresnį. Ji pilnai nesuvokia koks tas geresnis gyvenimas turi būti, bet aiškiai žino, kad ne toks, koks dabar.
Pabaigai: kartais moterys susiranda meilužius ne šiaip sau. Būna priežastys, Jūsų žmona dabar "yra abejinga" dėl tų pačių priežasčių. Meilužio ji gal ir neturi - pasimokė ir praėjusio karto. Bet nuo to jai nei kiek nelengviau.
Aš sutinku dalinai su medinio postu
bet santykiuose krizė visuomet būna, siūlyčiau atvirai paklausti žmonos ko ji nori, erdvės? laiko? pati nžn ko?...
Tiesiog jei ji nenori būtų šalia jūsų - tai yra viena, o jei pavargo nuo visko - visai kas kitą.

Tiesiog jei ji nenori būtų šalia jūsų - tai yra viena, o jei pavargo nuo visko - visai kas kitą.
QUOTE(Medinis @ 2008 06 29, 07:48)
Jūs tikrai nesuprantate ar nenorite suprast? Tai juk akivaizdu...
Jūsų žmonai yra blogai su jumis. Ji nemato savo ateities tuose namuose, su jumis, tačiau dėl kažkokių jums žinomų priežasčių ji negali padaryti sprendimo.
Jai bloga jūsų namuose, jai trūksta oro, meilės, vilties, tikėjimo, kad rytojus bus kažkuom kitoks, nei ši diena. Ji žino, ka sensta, ji žino, kad kiekviena diena nusineša jos galimybę pakeisti gyvenimą į geresnį. Ji pilnai nesuvokia koks tas geresnis gyvenimas turi būti, bet aiškiai žino, kad ne toks, koks dabar.
Pabaigai: kartais moterys susiranda meilužius ne šiaip sau. Būna priežastys, Jūsų žmona dabar "yra abejinga" dėl tų pačių priežasčių. Meilužio ji gal ir neturi - pasimokė ir praėjusio karto. Bet nuo to jai nei kiek nelengviau.
as to ir klausiu:KAIP MAN JĄ SUPRASTI<KAI NIEKO NESAKO? nei taip,nei ne,juk į dūšią neįlysi...