QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 17, 08:59)
Iš šitos "burbulienės" gaunasi gan dideli, patvarūs burbulai. Dar didesni išsipūsti negali, nes besipūsdami atsimuša į pūtimo įrankio dangtelį
Mes naudojam distiliuotą vandenį (dideliems iš šulinio ar krano ne visada tinka) ir nenaudojam cukraus.
Tokiom proporcijom
Mažai dozei (mes naudojam didesnėms)
2 puodeliai distiliuoto vandens
0,3 puodelio Fairy
0,3 valgomojo šaukšto kepimo miltelių
apie 15 ml glicerino
Stovi tikrai ilgiau nei savaitę ;]
Gaunas
tokie
Šiemet dar bandėm dėti šiek tie kukurūzų krakmolo, bet jokio aiškesnio skirtumo nepastebėjom
Įrankius didesniems labai paprastai ir pasidaryti galima. Vienas paprasčiausių
variantų. Mes labiau pripratę prie "užuolaidiniu" principu padarytų.
Beje, pirmadienį paskutinis šio sezono
BURBULIATORIUS.
O dėl mažiukų - yra labai smagus būdas apskritai labai mažiukus pūst. pamirkius keliose vietose įkirptą (tą platesnį) kokteilių šiaudelį.
Iš pirktinių burbulų labiausiai mėgstame perkamus Senukuose. Už puikią kokybę ir už kainą (už mažesnę apskritai neteko matyti, o ten 500 ml kainuoja berods 3,59). Sezono metu žmonės juos gana greit išperka ir tada "Senukai" jau siūlo akcijinius mažesnio kiekio ir brangesnius :]]. O anų ir be akcijų kaina tokia (salotiniuose ir rožiniuose indeliuose).