QUOTE(Rupuziokas @ 2008 08 06, 20:06)
ahoj ! kaip sekės ipas gydytoją? o beje, kaip dėl skruostais?> nėra taip, kad vienas truputį ddesnis už kitą? :?
aha, didesnis vienas.....buvau pas ortodonta, man liepe senas plombas pasikeisti, bet is jo veido israiskos supratau, kad nelabai nori imtis sio darbo. Dabar uzsiregistravau Siauliuose, ir reiks plombas keistis, siaubas kiek daug darbo bus, mano ododntologe atostogose, negaliu dar prisiregistruoti. Na isivaizduoju kad labai ilgai viskas cia vyska, gal kokis 5 metus maziausiai, beje man 24m. Manau man taip iskrypo, nes viena ranka kai skaitau ar mokykloje visada sededavau atsiremusi i vieno smakro puse, dabar gal bandyti i kita puse remtis, nu negaliu to iprocio atsisakyti, vis pamirstu.
O aš turiu savo teoriją - aš vaikystėj labai mėgau miegoti ant pilvuko. Tai galbūt ir iškreipiau

o kad bus didelis ir ilgas darbas, tai ne abejoju net. Juk sąkandį keist, paskui gal su veido oda kas nors - patempimai ir pan. Bet gal su laiku veido forma pati pasikeis, besikeičiant sąkandžiui? Net nežinau...