Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Su amžiumi išmokau niekada nesakyti "niekada....to nebus.."

Bet žinau,ko iki šiol niekada nedariau:
niekada nedariau aborto, thumbup.gif
niekada nevalgau cepelinų su duona.. lotuliukas.gif
niekada " nepasirašiau " pirmą pažinties vakarą.. blush2.gif
niekada nemėgau braškių doh.gif
niekada nebuvau tokia sena,kaip dabar.. lotuliukas.gif

O rytoj pažiūrėsim... g.gif
Atsakyti
Niekada nepasiduosiu

Niekada nezudysiu

Niekada neatleisiu uz skriaudas
Atsakyti
QUOTE(isdykele25 @ 2008 01 15, 19:23)
NIEKADA NESAKYK NIEKADA!!!!!!!!!!!! mirksiukas.gif ,NES BUTINAI TAIP ATSITIKS.

Išbandžiau savo kailiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada nebegu i autobusa, net jei veluoju lotuliukas.gif
Atsakyti
jo as ne viena karta savo kailiu patyriau sita priezodi , dabar stengiuos pagalvoti labiau pries sakydama
kazkada sakiau susituokus su tevais negyvensiu - ir pyp gyvenau 1.5 metus
ir dar keli atvejai buvo...
aisku kaikuriu rimtesniu dalyku tikrai niekada nedaryciau , bet jau geriau kartais patyleti
Atsakyti
kartais nereikia nei pasakyti, uztenka pagalvoti- niekada ir tai turi atsitikti. ne is karto butinai, kad ir po kek laiko ir tada prisimeni, kai galvojai niekada smile.gif pvz. sakiau, jei kada draugas ar vyras mane isduotu nebuciau su juo niekada , bet atsitiko ir man tai ir iki siol gyvenu... tai va ..atsargiai su NIEKADA ax.gif
Atsakyti
o kodel gyveni su tuo, kuris isdave? ar myli ta zmogu nesvarbu kaip jis besielgtu su tavo jausmais ar tiesiog bijai buti viena ir viska pradeti is pradziu?
idomu, kodel moterys leidzia vyrams taip elgtis...kaltinu tas, kurios zinodamos, kad vyras nera laisvas, vistiek susideda su juo, kariasi ant sprando bet kuria kaina..juk vyrai kartais buna labai primityvus ir galvoja ta galva, kuri slypi kelnese..tas, kurios vilioja vedusius, reiktu apmetyt akmenimis kaip senovej..gal ir ziauriai skamba, bet gal padetu;)
as va irgi jau seniai kartoju (tfu tfu tfu), kad jei vyras mane isduotu, tikrai jo daugiau nebenoreciau...sakau tai del to, kad tokiu dalyku pamirsti negaliu ir atleisti uz tai nesugebu. pasimokiau is skaudzios praeities pamokos..tas zmogus man tapo slykstus, nors sirdis plyso, o jis keliais ejo ir atsiprasinejo...tai nepadejo.
taigi, manau, kad po viso to daugiau NIEKADA net nebandyciau atleisti isdavystes.
mano vyras tai zino, tai jeigu kada rysis nueit i sona, manau supras, kad tuo padeda paskutini taska...
Atsakyti
Niekada:
1) neatleisciau isdavystes,
2) neiciau per kelia perbegus juodai katei blush2.gif biggrin.gif
3) nenuzudyciau zmogaus.
ai dar sakiau kad neikada negimdysiu, bet... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiukee: 27 sausio 2008 - 16:20
1,nedalyvausiu grupineme sekse,nes grupinis
2,neišduosiu vyro,nes nėr su kuo
3,ne vogsiu,nes nemoku mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jau prisispjaudžiau su tuo "niekada" lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nesakyk niekada, tai beveik tas pats kas nespjauk į vandenį, nes teks išgerti.............. Aš prieš pasakydama niekada, labai gerai pagalvočiau ax.gif g.gif
Atsakyti
Kaip prisimenu,kiek tokiu niekada prisisakiau ir kiek ju issipilde priesingai,tai dabar tik sypsena kelia tokie posakiai:))))),cia gi kaip pasielgsi niekada negali nuspeti:))),juk nestovetumet su savo niekada,jei kas zudytu jusu kudiki,tuoj pat ji nudetumet,as tai tikrai...nors velgi,gal sustingciau is baimes ir negaleciau pajudeti,ach,tas niekada:))),niekada negali zinoti,ko niekada nepadarytum:)))
Atsakyti