Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Sakiau, jog niekada neišmoksiu plaukti. Išmokau.
Sakiau, jog niekada neįsiversiu auksarų. Įsivėriau. Dabar turiu net keturias skyles.
Sakiau, jog niekada neavėsiu aukštakulnių. Turiu ir tokius.
Sakiau, jog niekada nestudijuosiu Kaune. O va ir studijuoju.
Sakiau, jog niekada nesidažysiu plaukų. Nusidažiau.

Taigi... viena sakoma, o gyvenimas yra gyvenimas, ir jis viską pakoreguoja taip, kaip reikia. ax.gif
Atsakyti
tikrai taip kad niekada nesakyk niekada nes taip ir bus pati du dalykus tvirtinau kad niekada o se tau ir jie nutiko aisku geri bet dabar jau stengiuosi nebesakyti niekada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi jau nebesakau NIEKADA! nes pvz.po vidurines buvau "issizadejusi" matematikos,na ir ka galvojat jau beveik 10metu kazka dirbu kur ji vis reikalinga,ir nemazai! ax.gif
Atsakyti
Man sis posakis jau tapo vos ne taisykle, nes pasitvirtina beveik kasdien mirksiukas.gif (beveik viska, ko sakiau nedarysianti, anksciau ar veliau padarau doh.gif, kad ir mano santuoka - is pradziu sakiau, jog niekada netekesiu apskritai, tada jog netekesiu iki tam tikro amziaus, veliau - jog nieku gyvu netekesiu uz uzsieniecio, o viskas nutiko priesingai tongue.gif ).
Atsakyti
aš kai mokiausi vidurinėj, draugėms vis sakydavau, kad ištekėsiu tik už to, kuris turės namą, mašiną ir mokės valsą šokti ir niekada netekėsiu už kitokio, nei mano svajonių jaunikis. Ir kaip manot, vyrą gavau be namo, mašinos ir nemokantį valso šokti lotuliukas.gif Gerai, kad su laiku atsirado mašina, neblogas butas, bet valso taip ir nėra su kuo pašokti ax.gif
Atsakyti
man tai jau patapo taisykle, vos tik pasakau NIEKADA po kurio laiko paimu ir padarau, arba ivyksta blink.gif tai dabar vengiu to zodzio biggrin.gif
Atsakyti
Tai vienas megiamiausiu mano posakiu.
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2006 08 10, 07:37)
Galiu tik tiek pasakyti, kad dažnai būna, akd kai pasakai NIEKADA nedaryciau to ir to, kazkaip tai pasisuka gyvenimas ir esi priverstas aplinkybių tai daryti.

Kad ir Kissa, pasake negyvens kaime, tačiau, mano pusseserė irgi taip prisiekinejo, bet jau po 6 men. issikrauste i kaima  biggrin.gif

Taigi NIEKADA nesakykit NIEKADA.

O aš nieko neišsižadu, nes nežinau, kaip pasisuks gyvenimas.  cool.gif

labai teisingai pasakyta 4u.gif
as ir niekada nesakau jau niekada,nes kai turejau tokiu patyrimu savo kailiu,tai uzsiciaupe mano burnele tam tokiems dalykiukams blink.gif net pvz niekada nenorejau isvykti i uzsieni,esu seimos zmogus,bet sedziu uzsieny,ir gali buti,kad ne vienus metelius cia liksiu...niekada nenorejau skraidyti su lektuvais,ypac tamsoje,bet kiek skrendu,tai tik tamsoje...niekada sakiau nepaliksiu savo dukriuko,bet teko man ir be jos gyventi tris menesius verysad.gif .niekada sakiau negimdysiu prie vyro-o kaip tik teko toks malonumas blink.gif
vienu zodziu galeciau vardinti ir vardinti...pasimokiau jau...dabar jau galvoju kaip kitaip issisukti smile.gif kad nebutu... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Niekada
Atsakyti
O va aš ir pasimokiau doh.gif Kad dar kada sakyčiau, jog NIEKADA nedarysiu to ar ano doh.gif
Atsakyti
O aš nors ir man pasitvirtina tas Niekada vistiek jį lepteliu, na netyčia tiesiog kalbi kalbi ir pasakai niekada to nedarysiu, po to tik į galvą dingteli ir vėl aš tai pasakiau doh.gif
Atsakyti
Man irgi apsisuko viskas lotuliukas.gif

Liko jaučiu tik vienas - niekada NERŪKYSIU biggrin.gif

Bet šiaip dabar į viską žiūriu iš kitos pusės, pvz. nesakau kad niekada nepaliksiu, o sakau, kad visada mylėsiu ir būsiu šalia biggrin.gif
Atsakyti