Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

QUOTE(belerana @ 2010 05 31, 22:29)
o jej kokie cia groziai sukurti...na as ir noreciau parodyti jusu ivertinimui savo kelis darbelius...bet nemoku ikelti g.gif piesti niekur nesimokiau, mani vienintelis pagalbininkas youtube  biggrin.gif na bet uztat labai megstu tai daryti kai ateina ikvepimas smile.gif seip noreciau pasimokinti piesimo tik net nenumanau kur kaune butu galima jo mokintis...privaciai zinoma :)gal turit kokiu minciu?


Siaip Kaune yra labai geras variantas, Martynaicio dailes mokykla, kuri rengia vakarinius kursus suaugusiems. Labai nebrangu, per men. apie 60 lt plius aisku savo priemones, bet ismoksi ir piesti, ir tapyti, ir dar jei noresi, galesi lankyti papildomai keramika, kompozicija (na ten darbas pagrinde spaustuvej, grafikos ivairiausi metodai). Labai rekomenduoju, pati lankiau pora metu, ir dar buciau lankiusi, bet pabegau is Kauno verysad.gif superine atmosfera, geri destytojai thumbup.gif
Atsakyti
Naujausi blush2.gif


http://i49.tinypic.com/xc7i9y.jpg

http://i48.tinypic.com/2hdtbw3.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tirpi17: 18 birželio 2010 - 23:02
Laba vakaras, užsukau, nors gal ir ne visai čia pataikiau - bet tikiuos labai nepamaišysiu - tik noriu pasidalinti su Jumis - organizuojami rimti ir labai įdomūs "Klasikiniai dailės kursai" Vilniuje. Renkama 10 žmonių grupė (pradinis talentas/pasirengimas nesvarbus - svarbus noras mokytis ir tobulėti). Kursus ves profesionalus dailininkas-menininkas, kartą per savaitę po 3 val. Šitie kursai skirti suaugusiesiems, ieškantiems kūrybinės saviraiškos, dvasinės brandos, meninių poreikių ugdymo, gėrio, grožio harmonijos supratimo. Taigi čia ne tradicininiai kursai, organizuojami įvairių komercinių dailės mokyklų. Kaip žinia, dailė yra sritis, kur reikalingas rimtas įdirbis, pasiekiamas tik ilgu ir nuosekliu darbu. Todėl reikia turėti rimtą troškimą mokytis. Kiek matau iš Jūsų darbelių, dauguma Jūsų jau esate savarankiškai ar su kažkieno pagalba nuėjusios ne trumpą, produktyvų ir turiningą kelią dailės meno pažinimo ir įvaldymo link. Bet galbūt savo pažįstamų rate turite žmogų, kuris galbūt gyvena visiškai kita sritimi, tačiau giliai širdyje jaučia esąs menininku ir turi slaptą svajonę išmokti piešti ar tapyti, pažinti dailės meną, jį suprasti, mokytis ir tobulėti... Jeigu susidomėsite, prašau, parašykite man per a/ž. Nesu organizatorė, bet suinteresuota kursų sėkme, nes pati labai noriu juos lankyti - todėl aš pabūsiu tarpininke tarp mūsų ir dėstytojo, kad galėtume kartu įgyendinti savo svajonę. Labai Jūsų laukiu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu smile.gif as irgi laisvalaikiu paimu piestuka i rankas ir papaisau smile.gif bet mano piesinukai nera tokie grazus kaip jusu, kuklu ir parodyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tirpi17 @ 2010 06 18, 22:01)

Superiskai atrodo ta maza mergaite!! tu lankei kazkokia Dailes mokykla, ar pati savarankiskai mokinaisi piesti?
Atsakyti
Sveikutės.
Aš taip pat mėgstu piešti, todėl turiu keletą pamokėlių.
Jei reikia, parašykit man. Su malonumu atsiusiu. wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras, norejau paklausti cia bendraujanciu, gal ka nors girdejot apie Erikos dailes mokymus Dauksos g.Kaune? Gal kas nors lanket pas ja pamokas? Kur dar galima Kaune pasimokinti tapybos( Martinaicio mokykla isidemejau smile.gif )?
Atsakyti

Dukra žiūri kaip piešia, spalvuoja ką nors, lipina, eksperimentus atlieka. Mes jai nupirkome XP-Pen Deco 03 Digital Drawing Tablet , Ar nepradingsta piešimo malonumas piešiant planšete .
Pati planšetė yra labai jautri, tai suteikia labai gerus pojūčius . Tinkama Mac ir Windows . Piešimo laukas yra 10x5.62 colių , 8192 leveliai . 
Piešimo lenta prijungiama prie kompiuterio USB jungtimi, o magnetiniu pieštuko galiuku atliekami stebuklingi brėžimai bei potepiai. todėl platus kūrybinis plotas leis ne tik nevaržomai piešti, bet ir sumažins neigiamą spaudimo poveikį, dėl mažame plote pasikartojančių brėžimų.

Skaitmeninis pieštukas sukurs pojūtį, lyg brėžtumėte paprastu pieštuku ant balto popieriaus lapo. Vieno mygtuko paspaudimu yra perjungiami du režimai - pieštuko ir trintuko.

Atsakyti