Įkraunama...
Įkraunama...

Priekaištai kai esi nėščia...

Kai aš buvau nėščia, man nepriekaištavo niekas dėl nieko smile.gif Nei vyras, nei draugai, nei darbo kolektyvas, nei pati bjaurioji kaimynė. Visi žiūrėjo kaip į šventą karvę ir toleravo, toleravo, toleravo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 05 23, 20:39)
Kai aš buvau nėščia, man nepriekaištavo niekas dėl nieko

Tau papriekaištausi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 05 23, 21:09)
Tau papriekaištausi laugh.gif

A dabar ko priekaištauja? g.gif dabar tai nebijo, blyn dry.gif Gal man pagalvę po maike pasikišt? rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyras nepriekaistauja visai schmoll.gif pats indus suplauna, kambarius sutvarko kai paprasau ir valgyti padaro blush2.gif o as pati gaminu gal i menesi 3-4 kartus. taciau labai mokinuosi, bet ir tai jis uz mane 40 procentu pasiruosia egzaminams doh.gif o del meiles zaidimu... niekada negirdejau nei vieno priekaisto schmoll.gif as matau kad jis nori, bet bijo kad kas suneliui neatsitiktu ax.gif (man buvo problemu su placenta) tai ir priekaistu joooooooooooookiu
Atsakyti
Na to dar betrūktų, kad vyras imtų priekaištauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif ax.gif ax.gif

Šiaip turiu pripažinti, kad pas mane auksas ne vyras blush2.gif ax.gif .Jei ką pasako, tai ne priekaištauja, o rūpinasi, kad tik man būtų geriau, pvz. ragina valgyti, nes neturiu apetito, ilsėtis daugiau, nes amžinai kažkuo užsiėmusi, kažką veikiu ir t.t. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Manau, kad nestuke.gif yra nepakaltinama, todėl jai viskas galima, kaip antai, indų neplauti, valgyt nedaryti ir pan. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 05 24, 20:51)
A dabar ko priekaištauja? g.gif dabar tai nebijo, blyn dry.gif Gal man pagalvę po maike pasikišt? rolleyes.gif

Taigis kai nėščia su pilvu buvai, gal nesuprato kas tas yr ir bijojo, kad ir jo susierzinus neprarytum? g.gif A daba suprato, tai ir išdrąsėjo...arba pilvas tavo nebelabai talpus atrodo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 24 gegužės 2005 - 22:20
Man kartais "priekaištaudavo", kad supermamoj pasėdžiu ir persisėdžiu, bet tik todėl, kad pirmais mėnesiais pakildavau nuo kompo visa apsiašarojusi, toks man tas gimdymas baisus atrodė, "likimo draugių" įspūdžius pasiskaičius blush2.gif

Dar priekaištaudavo, kad nekviečiu jo į pagalbą, lipdama iš vonios, nes baisus jam tai atrodė dalykas - stora nuoga moteriškė ir vat taip pavojingi elgiasi biggrin.gif
Atsakyti
Man kazkaip lyg ir nepriekaistavo...as dabar priekaistauju del visko... tongue.gif niekas man netinka ir neitinka... tongue.gif na, biski nervai pakrike..itariu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visad buvau rami rami, dabar atvirksciai - degtukas... blink.gif
Atsakyti
va va, - sutinku su bonda - aš daugiau priekaištauju - pati save pagaunu, kad biški negražiai elgiuosi, pasižadu daugiau to nedaryti - o vėl ir vėl tas kartojasi... doh.gif
iš jo gal kartais sulaukiu tik pastabų, kad per ilgai SM sėdžiu, ir prisiskaičius visokiausių baisybių viską sau pritaikau doh.gif
ir dar kad per daug visk į širdį imu ir kad per daug nervuojuos...
dėl tinginuko - tai jis man pats neleidžia per daug pavargt - tai kartais net nepatogu, kad vos ne invalide laiko - bet žinau, kad viskas iš tos meilės mūs žirniukui...
jau kartą juokėsi, kad po gimdymo, aš apie jį šokinėsiu 9 mėnesius biggrin.gif
Atsakyti
o čia tik pradžia - kas laukia doh.gif baisu net pagalvoti

bet aš jį labai myliu user posted image ir stengsiuos baisiai nekankint tongue.gif
Atsakyti
man vyras labiausiai priekaistaudavo del to, kad buvau labai nervinga, ir viska imdavau gilai i sirdi. tik kas nors ka nors netaip pasakydavo, kaip as noredavau, ar padarydavo ka nors, tai as is karto i asaras.
Atsakyti
Man priekaištauja dėl dviejų dalykų:
1. "Ir ko tu nervuojiesi dėl kiekvieno š..., baik dabar, vaikelis bus nervuotas, tada šokinėsi visą likusį gyvenimą". O aš nieko sau negaliu padaryti blush2.gif
2. "Pasedėk, baik tu tuos namus kuopti, indus plauti ir vonias visokiais chemikalais valyti, gi gįšiu ir aš tuos darbus padarysiu". Nu sedėsiu ir lauksiu rankas susidėjusi kol grįš jis visas privargęs iš darbo ir tada dar man namus survarkys g.gif .
Atsakyti