Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(Leksa @ 2019 01 02, 19:07)
Butu, kad "bl*** tik guli".


As tai nieko nesakyciau, tegu guli, jei tai laime teikia. Na negules juk normalus zmogus visa laika, nekalbu apie psichinius, kur gali visa diena sedet ant taburetes ir ziuret i taska sienoje.
Nueis i virtuve is idomumo ka pramarmaliuot, ar apsitvarkys. MB tvarkymasis tai sventas reikalas, cia kaip religijos apeigos.
Bet jei negyvena 500 kvadratu namee tai gal to tvarkymo nera daug?

Zmonos pareiga buti laiminga ir ta laime dalintis
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 02, 19:07)
aisku, kad visi moka tvarkytis. Bet atvirai, as nepazistu nei vienos seimos, kurioj namu ruosa butu dalijamasi 50/50 vyrui ir moteriai. O ka jau kalbeti, kur vyras daugiau daro. Na, GAL kazkur ir yra tokiu seimu, bet nepazistu tikrai. Todel ir sakau, kad jei moteris tik lovoj guletu ir sex lauktu, tai namai tikrai apvelti butu. O po kokios savaites jau priekaistai ir del maisto prasidetu. Butu, kad "bl*** tik guli".

yra, pažįstu
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 02, 20:07)
aisku, kad visi moka tvarkytis. Bet atvirai, as nepazistu nei vienos seimos, kurioj namu ruosa butu dalijamasi 50/50 vyrui ir moteriai. O ka jau kalbeti, kur vyras daugiau daro. Na, GAL kazkur ir yobbora tokiu seimu, bet nepazistu tikrai. Todel ir sakau, kad jei moteris tik lovoj guletu ir sex lauktu, tai namai tikrai apvelti butu. O po kokios savaites jau priekaistai ir del maisto prasidetu. Butu, kad "bl*** tik guli".

Tai jeigu moteris imtu tvarkytis tiek, kiek vyras, tai vadintusi "bl tik guli", o kai vyras tiek tvarkosi, tai normalu?
Mano ex vyras tikrai daug tvarkydavosi, ir gamindavo. Ir ex draugas isvis gaminti labai mego, ir tvarka labiau nei as dar. Dabar su MB esame mazdaug vienodi del tvarkos ir maisto gaminimo, nesame kiauliukai, bet ir nesureiksminame viso to. Bet savaime gaunasi, kad jeigu ka virtuvej pjaustau, tai klausia ka padet, eina bulviu skusti, ar kokias grindis prasluot. Na nesedi. Arba jau abu sedime nesitvarke ir maisto uzsisakome, kai tingisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 01, 21:24)
na as irgi nelabai tikiu, kad vyrus tenkintu tokia padetis, kad namai apvelti, valgyt nera ko, nori - tvarkykis, pirkis gaminkis, bet svarbu, kad visa diena lovoj moteris guli ir laukia. Gal savaite ir laimingi butu, bet paskui tai jau lietusi priekaistai per krastus.


vyrai nori to ko neturi, ko truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2019 02 07, 12:25)
vyrai nori to ko neturi, ko truksta smile.gif

tai visi nori to, ko jiems truksta. Normalu. Bet kartais nereikia noret, kad pasaulis tik apie mus suktusi, reikia ieskoti kompromisu.
Atsakyti

Sveika, Tikrai suprantu tavo situaciją. Esu panašioje, tik kad vyras nesusirašinėja daug ir prie manęs, tačiau teko matyti senų žinučių tikriausiai ex simpatijoms. Nesu pavydi, tačiau pastojau ir prasidėjo hormonų antpuoliai. Pasikalbėjau su gydytoja ir jos patarimas vienas: pasikalbėkit. Pasakyk, kad toks elgesys tave skaudina ir yra nemalonus. Jei vyras myli, jis to nebedarys. Ruošiuosi pokalbiui, tačiau dar jaučiu nepribrendau. Tau siūlau pasikalbėti rimtai, ne prie lėkštės sriubos, o skirti tam laiko. Juk nenorim tapti antraeilėmis moterimis, kurios visada bus namie ir paduos valgyt, o vyriškiai darys ką nori. Sėkmės mums!

Atsakyti