patiko

Sugalvojo pas mus giminėj duoti vardą Kęsmina - patiko tik man

QUOTE(Erkesta @ 2008 07 29, 00:48)
Ne visiems patiko
Bet aš nelabai ir klausinėju kodėl? kaip? kas? 
pareplikuoja: "koks keistas", "oi koks sunkus" ir t.t. ir dar su tokiom veido išraiškom...
bet čia vyresnės kartos, jaunimas visi labai giria
Močiutėm užrašėm iš pradžių, dabar jau išmoko ir atsimena
Papildyta:
man irgi taip buvo.. bet kad ir kokį išrinksi, visitek aptarinės
mes kadangi nežinojom ką turėsim, tai ir vardo nerinkom
o jei ką sugalvodavom tai tik tarpusavy pašnekėdavom. Kai vaikutis buvo 2 savaičių nuvažiavom ir gimimo liudijimą išsiėmėm. Ir pasibaigė visos diskusijos - teko pamilti tą vardą ir pirprasti 

pareplikuoja: "koks keistas", "oi koks sunkus" ir t.t. ir dar su tokiom veido išraiškom...

Močiutėm užrašėm iš pradžių, dabar jau išmoko ir atsimena

Papildyta:
man irgi taip buvo.. bet kad ir kokį išrinksi, visitek aptarinės

mes kadangi nežinojom ką turėsim, tai ir vardo nerinkom

O labai sunkus vardas, kad reikėjo užrašyti? Ar Žiogelis vardas, biški nelabai supratau tai atsiprašau

kai buvo priimtas sprendimas tai visiems patiko, nes nebuvo reikalo ginčytis jau juolab, kad patarimo ir neprašėm
A.a. vyro močiutė mūsų dukrelę vietoje Smiltės vadino Smilga, o vieną kartą nuoširdžiai prasitarė: "užgaugs Smiltelė, pasikeis vardą" ir iki savo gyvenimo pabagos vadino užsispyrusi ją krikšto vardu - Marija. Sūnaus vardo ji jau nesužinojo, tikriausiai nuomonė būtų panaši
O šiaip jau, jei vardas nepatinka tetukėms-tetutėms-tetulėms, močiutėms ir šiaip pagyvenusioms kaimynėms, - man yra geras ženklas

O šiaip jau, jei vardas nepatinka tetukėms-tetutėms-tetulėms, močiutėms ir šiaip pagyvenusioms kaimynėms, - man yra geras ženklas

QUOTE(Pitija @ 2008 09 03, 20:29)
A.a. vyro močiutė mūsų dukrelę vietoje Smiltės vadino Smilga, o vieną kartą nuoširdžiai prasitarė: "užgaugs Smiltelė, pasikeis vardą" ir iki savo gyvenimo pabagos vadino užsispyrusi ją krikšto vardu - Marija. Sūnaus vardo ji jau nesužinojo, tikriausiai nuomonė būtų panaši

Grazus jusu vaikuciu vardai...

mes kazkaip ir nesidomejom ar patinka ar ne

Mano mama tai stojo piestu dėl vardo ir verkė ir pyko, kad tik nevadintume tuo vardu. Sako, vaikui gyvenimą sugadinsim. Rinko visokius vardus, skambinėjo, siūlė, bet nepakeitėm nuomonės. Tai paskui sakė, kad tokiu atveju vaiko vardu nevadins. Ji prisigalvos visokių mažybinių vardelių ir taip bendraus. Anyta irgi nelabai buvo patenkinta vardu. Per daug nieko nesakė, tačiau pareiškė, kad labai nelankstus vardas, klausė, kaip mes ją meiliai vadinsim. O dabar visi patenkinti tuo vardu. Jis aiškus, trumpas, tuo labiau, kad pavardė ilga ir sudėtinga.

Papildyta:
QUOTE(Aniukes mama @ 2008 09 05, 20:38)
Mano mama tai stojo piestu dėl vardo ir verkė ir pyko, kad tik nevadintume tuo vardu. Sako, vaikui gyvenimą sugadinsim. Rinko visokius vardus, skambinėjo, siūlė, bet nepakeitėm nuomonės. Tai paskui sakė, kad tokiu atveju vaiko vardu nevadins. Ji prisigalvos visokių mažybinių vardelių ir taip bendraus. Anyta irgi nelabai buvo patenkinta vardu. Per daug nieko nesakė, tačiau pareiškė, kad labai nelankstus vardas, klausė, kaip mes ją meiliai vadinsim. O dabar visi patenkinti tuo vardu. Jis aiškus, trumpas, tuo labiau, kad pavardė ilga ir sudėtinga.
betgi Ana toks gražus ir romantiškas vardas