bendraujam toliau

Mus užrašė š žvirbliukų grupę, gal turit ką nors įdomaus apie tai papasakot?
 Mus užrašė š žvirbliukų grupę, gal turit ką nors įdomaus apie tai papasakot?  Na kaip auklėtojos, rinkliavos ir kitokie reikaliukai bei subtilybės
  Na kaip auklėtojos, rinkliavos ir kitokie reikaliukai bei subtilybės  

Mus užrašė š žvirbliukų grupę, gal turit ką nors įdomaus apie tai papasakot?
 Mus užrašė š žvirbliukų grupę, gal turit ką nors įdomaus apie tai papasakot?  Na kaip auklėtojos, rinkliavos ir kitokie reikaliukai bei subtilybės
  Na kaip auklėtojos, rinkliavos ir kitokie reikaliukai bei subtilybės 

rinkliavų kaip ir nėra. rudenį tik. kai būna pirmas susirinkimas, tai prašoma tėvelių nupirkti indų ir servetėlių. nes indai, savaime, aišku, turi savybę sudužti
 rinkliavų kaip ir nėra. rudenį tik. kai būna pirmas susirinkimas, tai prašoma tėvelių nupirkti indų ir servetėlių. nes indai, savaime, aišku, turi savybę sudužti   . dar savo iniciatyva nupirkom aną rudenį kompaktų grotuvą. tai jau jums liks.. ai, kalėdinėms dovanėlėms renkam. ir auklėtojoms padėkoti per kalėdas ir gegužės mėnesį.. gegužės mėnesį tai kelios mamos sugalvojom. simboliškai. kaip "mokslo metų" pabaigą atšvenčiam. grupėj po darbo susirenkam.. vaikučiai sulčiu, sausainių, saldainių gauna. mes padėkojam auklėtojoms ir tiek..
 . dar savo iniciatyva nupirkom aną rudenį kompaktų grotuvą. tai jau jums liks.. ai, kalėdinėms dovanėlėms renkam. ir auklėtojoms padėkoti per kalėdas ir gegužės mėnesį.. gegužės mėnesį tai kelios mamos sugalvojom. simboliškai. kaip "mokslo metų" pabaigą atšvenčiam. grupėj po darbo susirenkam.. vaikučiai sulčiu, sausainių, saldainių gauna. mes padėkojam auklėtojoms ir tiek..   bet čia kaip jau nuspręsit..
  bet čia kaip jau nuspręsit.. 

, tai supažindinau Kiprą kur bus jo darbukas, nes dabar jau kiekvieną rytą vis dega noru važiuot kartu su tėčiu į darbą
 , tai supažindinau Kiprą kur bus jo darbukas, nes dabar jau kiekvieną rytą vis dega noru važiuot kartu su tėčiu į darbą  Tk mane tokia keista mintis aplankė, o kokia kalba darželį kalbama, nes šiandien, kiek mudu ten pasitrynėm aplink tvorą tai kitaip kaip lenkiškai arba rusiškai kalbančių auklėtojų negirdėjau
  Tk mane tokia keista mintis aplankė, o kokia kalba darželį kalbama, nes šiandien, kiek mudu ten pasitrynėm aplink tvorą tai kitaip kaip lenkiškai arba rusiškai kalbančių auklėtojų negirdėjau  

, tai supažindinau Kiprą kur bus jo darbukas, nes dabar jau kiekvieną rytą vis dega noru važiuot kartu su tėčiu į darbą
 , tai supažindinau Kiprą kur bus jo darbukas, nes dabar jau kiekvieną rytą vis dega noru važiuot kartu su tėčiu į darbą  Tk mane tokia keista mintis aplankė, o kokia kalba darželį kalbama, nes šiandien, kiek mudu ten pasitrynėm aplink tvorą tai kitaip kaip lenkiškai arba rusiškai kalbančių auklėtojų negirdėjau
  Tk mane tokia keista mintis aplankė, o kokia kalba darželį kalbama, nes šiandien, kiek mudu ten pasitrynėm aplink tvorą tai kitaip kaip lenkiškai arba rusiškai kalbančių auklėtojų negirdėjau 

Kada gi pasibaigs tie jo snargliai
  Kada gi pasibaigs tie jo snargliai  Nors kai turi tokią kaimynystę kaip mes, kai mamai visiškai nusispjaut, kad jos vaikas turi temp, ji vistiek jį į lauką tempia, o dar ir pas mus į svečius užeina, o o po kokio pusvalandžio lyg tarp kitko pasako, oi šiandien mano vaikis turi temp ir taip naktį kosėjo, tai nieko kito ir nelieka tikėtis
  Nors kai turi tokią kaimynystę kaip mes, kai mamai visiškai nusispjaut, kad jos vaikas turi temp, ji vistiek jį į lauką tempia, o dar ir pas mus į svečius užeina, o o po kokio pusvalandžio lyg tarp kitko pasako, oi šiandien mano vaikis turi temp ir taip naktį kosėjo, tai nieko kito ir nelieka tikėtis  Bet jau vakar, kai eilinį kartą su sergančiu vaiku veržėsi į svečius pasakiau, kad mes sergam ir nenorim, kad jūs ateitumėt. Tai ji man pasakė, kad nieko čia tokio, juk abu vaikai serga, tai kas čia tokio, jei vaikai kartu pažais
 Bet jau vakar, kai eilinį kartą su sergančiu vaiku veržėsi į svečius pasakiau, kad mes sergam ir nenorim, kad jūs ateitumėt. Tai ji man pasakė, kad nieko čia tokio, juk abu vaikai serga, tai kas čia tokio, jei vaikai kartu pažais  Neįsivaizduoju kaip su tokiu žmogum elgtis
  Neįsivaizduoju kaip su tokiu žmogum elgtis