Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

QUOTE(undine @ 2011 07 25, 18:42)
Sveikos Dvarčioniškės  4u.gif
turiu viena klausimėlį, kiek Davrčionyse gyvena gyventojų? būtų didelis ačiū už atsakymą  drinks_cheers.gif


neįsivaizduoju.
nebandei į antakalnio seniūniją kreiptis? gal žinotų....
dar yra variantas - dvarčioniškių asociacija. gal čia pavyktų rasti tau informacijos?...

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo montege: 27 liepos 2011 - 15:31
Sveikos dvarčionių gyventojos drinks_cheers.gif žiūrimės butą dvarčionyse, tad norėjau paklausti pletkų apie tą devynaukštį už šeimos centro blush2.gif nes ten 8tam aukšte nužiūrėjom butuką nieko tokį g.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2011 09 28, 08:20)
Sveikos dvarčionių gyventojos  drinks_cheers.gif  žiūrimės butą dvarčionyse, tad norėjau paklausti pletkų apie tą devynaukštį už šeimos centro  blush2.gif  nes ten 8tam aukšte nužiūrėjom butuką nieko tokį  g.gif


Devynaukšty negyvenau, gal kas žinos iš kitų ... bet Dvarčionyse gyvent gerai 4u.gif bent jau mes džiaugiames "kaimu mieste" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 09 28, 14:29)
Devynaukšty negyvenau, gal kas žinos iš kitų ... bet Dvarčionyse gyvent gerai  4u.gif bent jau mes džiaugiames "kaimu mieste" biggrin.gif
biggrin.gif Kaimas mieste, manau, yra didžiausias Dvarčionių privalumas. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Dvarčionių mamos,

Džiugu, kad esate susikūrę šiame puslapėlyje mažą bendruomenę, tačiau noriu pakviesti dalyvauti Dvarčionių gyventojų bendruomenės veikloje.
Pagrindinis šios organizacijos tikslas - spręsti problemas kurios kyla Dvarčionių gyvenamoje aplinkoje, organizuoti šeimų šventes, telkti vietos gyventojus.
Jau keletą metų dalyvaujam talkose darom, užgavėnes organizuojam, taip pat turim gražią tradiciją -kiekvienais metais vyksta kalėdinis vakaras, kurio metu darome talentų šou, kartais ir senelio šalčio sulaukiam.

Noriu atkreipti dėmesį, kad šį trečiadienį 18.30 val. keramikos gamykloje 1aukštas organizuojame susitikimą su seniūnu, policijos įgaliotiniu. Galima bus šiems atstovams užduoti rūpimus klausimus, spręsti esančias problemas.Taip pat tarsimės kaip šiais metais švęsime kalėdas. Taigi jeigu dar nesuplanavote trečiadienio vakaro laukiame Jūsų!

Bendruomenė turi savo groopsa ir neto puslapį http://dvarcionys.visiems.lt/
kviečiame prisijungti prie grupso ir pasisakyti Jums aktuliais klausimais, teikti pasiūlymus, kad Dvarčionyse būtų gražiau ir geriau gyventi:),Turime Dvarčionių keramikoje mažas patalpėles, kurias galima būtų naudoti kaip susitikimų vietą o gal norite ir turite galimybę steigti mamų klubą, kuriame mamos galėtų dalintis savo patirtimi, receptukais ir kita namuose sukaupta šiluma:)))?
Atsakyti
QUOTE(oksan @ 2010 08 23, 01:30)
Soduose mirksiukas.gif  Juodvarniu sodu 24 g-ve  tongue.gif gal kas netoliese  ax.gif



am ,net nzn ar cia arti ,mes juodvarniu sodu - 9toji smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Gyventojų asociacija ,,Dvarčioniškiai“ šį antradienį nuo 18 val. aikštėje prie Keramikų g.36 namo) organizuoja tradicines Užgavėnių palydėtuves.
Bus kanapinis su lašininiu, karšta arbata ir žinoma blynai...
Neturite kaukės?
Ne bėda vasario 20 (pirmadienį) nuo 16 val.,,Dvarčionių keramika“ gamyklos patalpose 1 a.kaip tik gaminsime paprastas, bet gražias kaukes.
Priemones turėsime, kviečiame dalyvauti su vaikučiais:)


Pagarbiai
Gyventojų asociacijos ,,Dvarčioniškiai“ valdyba
tel. pasiteiravimui 869842106
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2012 01 30, 19:05)
am ,net nzn ar cia arti ,mes juodvarniu sodu - 9toji smile.gif


mes irgi 9-ojoj, tiksliau buvusioj 1-ojoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Dvarčioniškės smile.gif

Reikia skubios pagalbos. Gal kas žinote valandinę auklę, bet kad gyventų Dvarčionyse arba Antakalnyje arba N. Vilnioj???
Atsakyti
Sveikos,

Gal būtų norinčių prisijungti bendriems užsakymams iš kaimas į namus? Ten sukūriau bendruomenę Juodvarniškiai, tai jei ką domina - prisijunkit.
O gal kas žinot kokių vietinių augintojų?
Atsakyti