oijjj radau savo traumos temelę

taigi kaip buvo man..... lankau dailųjį čiuožimą...ir aišku koks sportas be traumų
ant ledo pasisukau pėdą ir smarkiai patempiau čiurnos raiščius. Čiurna ištino, visa laimė kad nepakeitė spalvos...
visą dieną šaldžiau, nuvykau pas gydytoją...sprendimas žiaurokas - mėnuo, du be jokio sporto, įtvaras (elastinis), tepalai savo nuožiūra (tik pradžiai liepe fastum patepti kad neatsirastų mėlynės) ir viskas....
tuomet prisiklausinėjau visų sportininkų ir jų mamų

pradėjau vartoti traumelio tepalą IR traumelio tabletes (visas traumelis yra tik heomopatinis)
nu nepasakyciau akd man tas efektas kazkoks stulbinamai geras buvo...tepiau tam kad sirdziai ramiau butu
tuomet susisiekiau su ex krepsinio rinktines mediku...ir jis pasake - tepk ka nori, raisciai atsistato po 6 savaičių... ir niekas kitas nepadės tik laikas ir poilsis
nu ir ką, laukiau, nesportavau du mėnesius, ir dar po tų dviejų mėnesių pradžia buvo itin sunki, ir netgi patindavo koja po treniruočių...
o dabar jau praėję yra 4 mėnesiai ir tik dabar aš jau pilnai nieko nejaučiu

na dar būna jeigu sporto metu kur nors į keistesnę padėtį pastatau koją (matyt ant sužalotos vietos pataikau) tai suskausta
bet jau skaitau save pasveikus
ir dar "paguodai" turiu šį tą pasakyti
jeigu raiščiai jau pažeisti....jie suauga, bet nebe tokiu pačiu audiniu todėl yra silpnesni. Taip kad jeigu vieną kartą gerai timptelėjot.... būkit atsargūs, nes antrą kartą taip pat timptelti yra kur kas didesnė tikimybė ... deja deja...