Sveikos, išsirinkau ROAN Marita vežimuką, bet niekur nerandu komentarų apie jį
Gal kuri jau nadojate ar turite patirties su šios firmos vežimaičiais?
as irgi ziurinejau, is nuotrauku labai patiko, ir kaina kaip naujam visai nebloga bet dar dvejoju
Dėl to man klausimas ir iškilo, nes iš foto tai labai fainuolis, o kaina tai labai prieinama
bet matyt naujas visai modeliukas, kad dar visai nėra jokių atsiliepimų
Ikelkit nuotraukytes vezimuko, gali but kad tai koks modelis patobulintas ir gaves nauja pavadinima, todel ir nezinomas
štai prašom apžiūrėti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 07 18, 23:23)
Ikelkit nuotraukytes vezimuko, gali but kad tai koks modelis patobulintas ir gaves nauja pavadinima, todel ir nezinomas 
mes siandien buvome apziureti sio modeliuko, tai irgi labai susizavejome dideliu lopsiu ir tuo, kad labai lengvai supuojasi ir kaina tikrai ne kosmine. bet jus man pasakykit - kaip imanoma patogiai manevruoti, kai ratai nesisukioja??? zinoma, musu mamos mus ant tokiu vezimeliu ir isaugino, bet siais laikais, kai dauguma vezimu su tais manevringaisiais ratais, nesuprantu kodel reiktu pirkti su paprastais. zinoma su manevringais ratais niekad nerasi taip lengvai besisupuojancio, bet ar verta kamuotis? juk vaika uzmigdyti ar nuraminti gali ir pirmyn atgal stumdydama vezimuka....
na, ka jus manote?
na, ka jus manote?
QUOTE(SuperLapeSnape @ 2008 08 01, 00:26)
mes siandien buvome apziureti sio modeliuko, tai irgi labai susizavejome dideliu lopsiu ir tuo, kad labai lengvai supuojasi ir kaina tikrai ne kosmine. bet jus man pasakykit - kaip imanoma patogiai manevruoti, kai ratai nesisukioja??? zinoma, musu mamos mus ant tokiu vezimeliu ir isaugino, bet siais laikais, kai dauguma vezimu su tais manevringaisiais ratais, nesuprantu kodel reiktu pirkti su paprastais. zinoma su manevringais ratais niekad nerasi taip lengvai besisupuojancio, bet ar verta kamuotis? juk vaika uzmigdyti ar nuraminti gali ir pirmyn atgal stumdydama vezimuka....
na, ka jus manote?
na, ka jus manote?
jei norit kad suptusi ir ratai sukinetusi tai as toki naudoju o jis vadinasi Bebecar stylo
QUOTE(Liusii @ 2008 07 31, 23:33)
jei norit kad suptusi ir ratai sukinetusi tai as toki naudoju o jis vadinasi Bebecar stylo 

jo, butu faina, bet jau kaina...
QUOTE(SuperLapeSnape @ 2008 08 01, 01:09)
jo, butu faina, bet jau kaina...
del to ir susidomejom ROAN Marita, kad kaina prieinama ir visus musu reikalavimus atitinka, isskyrus tie ratai... 
jo kaina ne pati pigiausi, bet kokybe tai
QUOTE(Liusii @ 2008 07 31, 23:33)

QUOTE(Liusii @ 2008 08 01, 00:19)
jo kaina ne pati pigiausi, bet kokybe tai
naudoju ir atsidziaugti negaliu
bet perkant padaro nuolaida, taigi susitaupo 15 proc. 
Šitas vežimas mano svajonė