Laba, kadangi neseniai tekėjau aštuntame nėštumo mėnesyje, pilvukas didelis ir pati jau nerangi buvau, tad patarimas paprastas, pervažiuok mamytiškų rūbų parduotuves, tikrai kažką rasi. Aš nusipirkau puošnią, o svarbiausiai labai patogią suknelę parduotuvėje kalvarijų gatvėje, būk mama, ar dar ne mama. Sumokėjau 170 Lt. Žodžiu fasoniukas paprastas, bet puošnus.
Prieš tai apvažiavau visas mamytiškas parduotuves, tad dar yra gražių suknelyčių berods "pinolinoje" čia Viršuliškių Madoje, bet ten be 700 lt net nėra į ką žiūrėti. Yra kelios gražios suknytės, bet man buvo per brangu.
Taip pat naujai atradau parduotuvytę toje pačioje Madoje antrame aukšte, ten yra parduotuvė kur rūbai didelių išmierų yra, rūbai storuliukams, bet nustebino, kad kai mane pamatė, tai net keturias nėštumines sukneles parodė. Pasirodo jie tokių nemažai turi. Suknelės nebrangios ir gražios, tik aš savo krutinės ten neįkišau
Gariūnai - nėštuminės kulturingos suknelytės, kad būtų puošni neradau. o ne nėštuminės, jau ir atrodo ne kaip, pilvukas priekį suknelės sukelia, ir tada vaizdelis ne koks. Na nebent pas tave pilvukas ne didelis, tada gali tilpti į tokias gariunines skunutes, (kaina apie šimtą litukų) kur krutinei kažkoks šilkas, o nuo krutinės gražiai plusuota medžiagytė, bet čia tik nedideliam pilvukui.
Bet šeip paieškok, aš per dvi dienas viską vln aplėkiau, ir būdama

per savo vestuves sulaukiau daug komplimentų ir svarbiausiai man buvo patogu ir sau patikau.