Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai rūbai nėštukei

Merginos,padekit prasau man,matau kad pati nesusidorosiu su sia situacija...Mano vestuves 08 08.Vestuvines sukneles nezadu nuomotis is punktu,nes paziurejau kad ten jos labai sunkios ir man pakankamai brangios.Mes darom tik kuklia vakariene,tai tu baliniu sukneliu nelabai noriu kur su lankais ar pan.Ieskau paparastos suknutes ar kostiumelio,na kazko kad atrodyciau panasi i nuotaka g.gif lotuliukas.gif .Gal matet kur ka grazaus,gal patartumet kur uzsukti,pvz kokia sukneliu parduotuve,bazese kokiam skyriuj matet,ar man i gariunus lekt?Na,vyras kai gaus laisva,net nenutuokiu i kokia puse lekti?????Mes gyvenam Kedainiuose ir itariu vaziuosim i Kauna,buciau labai dekinga uz bet kokius patarimus.Siaip mano dydis siuo metu XL, tokiu rubeliu sunkoka rasti
Atsakyti
vestuvių forume užklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
aš sau ieškojau na ne vestuvinės, bet į draugės vestuves suknutės puošnesnės, šventiškos. Tai vaikštinėjau po visokias parduotuves ir netikėtai radau trumpą, šilkinę, po krūtine sutrauktą tokią plast plast plast suknelę. (parduotuvėje Marli, kainavo 200Lt) mirksiukas.gif Reikia tik laiko ir jėgų ieškojimams skirti, nes mada dabar dėkinga. 4u.gif sėkmės
Atsakyti
nestukiu parduotuvese buna graziu laisvu baltu sukneliu.. 4u.gif
Atsakyti
Laba, kadangi neseniai tekėjau aštuntame nėštumo mėnesyje, pilvukas didelis ir pati jau nerangi buvau, tad patarimas paprastas, pervažiuok mamytiškų rūbų parduotuves, tikrai kažką rasi. Aš nusipirkau puošnią, o svarbiausiai labai patogią suknelę parduotuvėje kalvarijų gatvėje, būk mama, ar dar ne mama. Sumokėjau 170 Lt. Žodžiu fasoniukas paprastas, bet puošnus.
Prieš tai apvažiavau visas mamytiškas parduotuves, tad dar yra gražių suknelyčių berods "pinolinoje" čia Viršuliškių Madoje, bet ten be 700 lt net nėra į ką žiūrėti. Yra kelios gražios suknytės, bet man buvo per brangu.
Taip pat naujai atradau parduotuvytę toje pačioje Madoje antrame aukšte, ten yra parduotuvė kur rūbai didelių išmierų yra, rūbai storuliukams, bet nustebino, kad kai mane pamatė, tai net keturias nėštumines sukneles parodė. Pasirodo jie tokių nemažai turi. Suknelės nebrangios ir gražios, tik aš savo krutinės ten neįkišau doh.gif
Gariūnai - nėštuminės kulturingos suknelytės, kad būtų puošni neradau. o ne nėštuminės, jau ir atrodo ne kaip, pilvukas priekį suknelės sukelia, ir tada vaizdelis ne koks. Na nebent pas tave pilvukas ne didelis, tada gali tilpti į tokias gariunines skunutes, (kaina apie šimtą litukų) kur krutinei kažkoks šilkas, o nuo krutinės gražiai plusuota medžiagytė, bet čia tik nedideliam pilvukui.

Bet šeip paieškok, aš per dvi dienas viską vln aplėkiau, ir būdama nestuke.gif per savo vestuves sulaukiau daug komplimentų ir svarbiausiai man buvo patogu ir sau patikau. ax.gif
Atsakyti
As irgi pirkau suknyte puosnia nuo krutines platejancia.. labai graziai atrode ir maskavo... Tik gaila, kad viena karta uzsidejau, nemazai sumokejau ir stoves ta suknele visa laika.. Jei kuriai reiktu ir patiktu, galeciau parduoti.

Nemoku ikelti nuotraukos, tai jei kuri noretu, atsiusciau foto i pasta pasiziureti...
Atsakyti
As tai pasisiusiu suknele smile.gif Labai puosnios nenoriu, o kadangi fasoniukas nesudetingas, tai ir siuntimas nedaug kainuos smile.gif
Atsakyti

! 
*Madmozela*, skelbimams skirta "Skelbimų lenta"!
Atsakyti
O as nuomojausi..
Atsakyti
esu uzmacius va toki modeliuka baltos nestuke.gif suknelės

user posted image
Atsakyti
Mano vestuves uz savaites. Sukne parsisiunciau internetu is ASOS.com.
Siunciausi 4, kad issirinkti sau labiausiai tinkama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 balandžio 2013 - 08:38
QUOTE(populi @ 2013 04 17, 09:32)
Mano vestuves uz savaites. Sukne parsisiunciau internetu is ASOS.com.
Siunciausi 4, kad issirinkti sau labiausiai tinkama smile.gif

kurią galiausiai pasilikot? smile.gif

aš irgi užsisakiau vieną, paskui antrą. Atėjo pirmoji užsakyta, per didelė, užsisakiau tokią pat tik mažesnę biggrin.gif
O vakar gavau antrąją ax.gif
Atsakyti