Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas pagal Polį Bregą II-a dalis

QUOTE(mamalopes @ 2014 07 13, 15:23)
N ka ir man teko pries 4metus istverti 21d bada,na ir labai sekmingai pradzia buvo sunki o paskui jauciausi super,tad dabar nuo rytojaus pradesiu 40dienu badavima ,nusprendziau kad man tai reikia nes po antro vaiko jauciusi ir svorio priaugusi ir seip savijauta reik taisyti tik nezinau kaip cia reiks rasti stiprybes istverti 40 dienu,na bandysiu jums kiekviena karta parasyti kaip man einasi.

Butinai parasyk 4u.gif
Atsakyti
o-ho
Labai stipriai užsibrėžėte
O kodėl 40 d - kodėl nepakaktų bent pakartoti 21 dienos?
Atleiskit už nepatogų klasuimą, bet kiek jums metų:20 ? 40 ? 60 ?
Atsakyti
as norejau paklausti tu kas vis badauja ilga laika jums nepradejo plaukai slinkti ar nedingo menesines?
Atsakyti
Sveiki,

Atvira plauciu tuberkulioze, dar du menesiai privalomi vaistai.
Ar tikslinga butu badauti? Net jeigu ryte privalau isgerti vaistus? Ar geriau palaukti tuos du menesius ir tada badauti?
Aciu uz bet koki komentara 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi cia, vakar sis forumas man padejo nesuvalgyt kazko, skaiciau ir dziaugiaus:) nesu as cia specialiste, bet kai man buvo 20m sausu vos 36val badavimu issigydziau skrandzio keistus sutrikimus ir odos problemas. Dabar, praejus keliolikai metu vel kazkas issauke odos bedas-roazicea, oda kaista, isberta, tepaliukai nieko, paskutine viltis antibiot. O nenoriu..taigi, nevalgiau nuo sekmad pusryciu iki pirmad pusryciu. Vandeni geriau. Jauciau maudimus matyt jautriose vietose-des sone (ten lyg polypukas yra), herpesas apsitrauke sasu, niezejo labai oda ties klubais(jau keli metai sis keistas dalykas yra), o mano vargsas raustantis veidas siek tiek dilgsejo taip maloniai. Ka gi, jauciu kad reikejo testi ilgiau bet pabijojau del visokiu hg zemu ir imuniteto ir siaip sunku:) veido oda pagrazejo. Nesusitvarke visiskai, bet pagerejo. Tai isivaizduokit koks tai rezultatas po keliu menesiu beviltisko tepliojimo kremais gyd prirasytais, kurie realiai nieko...siek tiek turbut netinkama maista po to pavartojau-ryte banana su silauogem ir biski kavos, paskui darzoviu salotu ir sriubos kopustu. Kava jauciu negerai. Galvoju kartot visa tai po savaites. Ikvepe rezultatas..

Neisivaizduoju tuberkulioze sergant kaip butu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 12 gegužės 2015 - 15:45