QUOTE(MAMICY @ 2008 07 21, 09:06)
bet kadangi pas mus vietos kaitlkentei nelabai daugiau beliko, tai mes gipsu "kertam" kampa ir desim paprasta gartrauki...
Geriausias įmanomas sprendimas

Mes irgi apie jį galvojome (apie ką tik mes negalvojome

) bet paskui apskritai nusprendėm kitokią virtuvę daryt. Bandysiu pabraižyt su kokia programike, tik niekaip neprisiruošiu
QUOTE(Macarena @ 2008 07 21, 09:24)
Del braizymosi pritarsiu. Pakankamai lengvai braizosi, taciau jei jau negali ziuret i subraizymus, issikvieti meistrus is BM, nupoliruoja ir vel kaip naujas stalvirsis.
O del kriaukles, tai valyti reikia dazniau, ir nebus nei geltona, nei raudona, nei kokia kitokia. Ypatingai gerai valosi su Franke pasta

As karta i savaite issveiciu, ir kriaukle kaip nauja atrodo
O gal dar kokiais atsiliepimais galėtumėt pasidalinti apie šį stalviršį?

Tie pasibraižymai tai nelabai manęs ir baugina. Aš prisiskaičiau, kad karščio bijo tas stalviršis, kad kriauklės įtrūkti kokius makaronus pvz nukošiant ir pan... Čia tai nekas...
O dėl priežiūros ir valymo - juk corian'o yra begalė spalvų - nebūtinai šviesus jis turi būti, tai atitinkamai ir priežiūra skiriasi.
Ir šiaip man kartais juokingai atrodo tas pasakymas, kad šviesaus nenoriu, nes valyt reikia

Tamsų irgi valyt reikia, tik kad nesimato nešvarumų. Negi, jei nesimato, tai ir nevalai