Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

QUOTE(Jigrel @ 2015 11 11, 18:20)
Tai jeigu nenorit sulauk komentaru ir pastabu, kam is vis i interneta lyst? O kad kiti blogiau sneka irgi neturetumet lygintis - negi paciai nesinori tobulet?

Šiaip tai video ne mano, jei nepastebėjot tongue.gif Gal tam ir lenda į internetą, kad tobulėtų. Tą video įdėjau kaip pavyzdį, kad nereik čia gėdinti ir kompleksų varyt, o ne kad nereikia tobulėt.

Ir šiaip tai "lįst", o ne "lyst".

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 11 11, 18:26)
Ar ta kalbėsenos kritika ir pastabos apskritai turi kažką bendro su video tematika? Čia kas pristatoma, kalbos pamokėlė ar teminis vlogas apie drabužius bei kt.? Siūlau adekvačiau vertinti ir nesikabinti prie smulkmenų, kurios iš viso net ne esminės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 lapkričio 2015 - 19:04
Aš labai džiaugiuosi mūsų lietuvaitėmis, kad jos nebijo, įsidrąsina ir vis dažniau rodosi Youtube, kad kuria savo kanalus ir nestokoja gerbėjų. Palaikau bet kokią iniciatyvą. O jei dar kokybiškai nufilmuota, akivaizdžiai matosi, kad padirbėta su montažu, kad moka pristatyti save, produktus, stilių, moka dažytis, rengtis ir šukuotis, įneša pozityvo ir kt. - tris kart valio valio valio.
Atsakyti
Atostogu Must Have smile.gif
Atsakyti
Buvau visai pamiršus šią temą ax.gif net nemaniau, kad video susilauks tiek dėmesio smile.gif) ačiū už komentarus, jie visi naudingi tobulėjant. Anglų kalba kuriu todėl, kad noriu išeiti iš savo komforto zonos, kadangi lietuvių kalba sukurti video:
a) užimtų kur kas mažiau laiko pasiruošimui
b) paprasčiau filmuoti
c) greičiau montuoti ir etc.

Kadangi iš prigimties man patinka mokytis ir tobulėti, nusprendžiau tą daryti ir YT kanale. Todėl kviečiu pozityviau žiūrėti į žmones, bandančius perlipti "neidealu - nedarysiu" standartą, kadangi only "practise makes perfect" ir pažiūrėti mano tobulėjimo kelionės rezultatus! smile.gif)

Paskutinis video - Rugsėjo LookBook:

https://www.youtube....h?v=C3qAzKNW5yY

Anglų kalbos namų darbus ruošdavau pakankamai gerai, tačiau, kaip žinia, neretas Rytų Europos gyventojas turi akcentą. Labai tikiuosi, kad dauguma komentavusių - išimtis smile.gif "Karčių šaknų" rezultatą galite pamatyti čia:

https://www.youtube....h?v=IHUzB4rL1TY

Beje, labai noriu padėkoti merginoms, kurios palaikote mane smile.gif smagu žinoti, kad nepaisant niuansų, in the end kažkas įvertina pastangas ;)

Peace&Love mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiriene: 14 rugsėjo 2016 - 15:16