Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

Ką gi, klaida padaryta, o už gyvenimo pamokas tenka mokėti... Aš čia matau tik vienintelę išeitį- susirasti normaliai apmokamą darbą.
Atsakyti
QUOTE(zebq93 @ 2015 11 13, 17:42)
Nedrįstu niekaip tėvam pasakyti to. Nesinori velti jos į mano gyvenimo klaidas padarytas. Norysi pačiam rasti išeiti dėlto ir sukuriau tema gal kas kažka panašaus išgyveno ir pavyko atsikratyti tokiu bėdu ar panašiai ir gali koki patarima pasakyt. Mano tėvai kiekviena centą vertina , o sužinojus apie tokia mano didžiule skolą akys jiems iššoktu. Krišciau jų akyse visiškai.

arba gerai apmokamas darbas (ko ligi siol nesugebejai padaryti) arba tevu pagalba. Zmones vyresni, protingesni, kartu rasit iseiti. Nes kitaip tai tuoj vel imsi kita kredita.
Atsakyti
QUOTE(zebq93 @ 2015 11 13, 13:05)
Darbo nesinori keisti vien dėlto , kad sodroj ar kur ten mano pajamas rašytu didesnes ..


Maža ko norisi ar nesinori. Dabar laikas kažkaip kapstytis, taigi, ieškokite geriau apmokamo darbo, išsiimokėkite skolą, TADA jau galėsite daryti taip, kaip norisi.
Atsakyti
iskarst kaili pirmiausia reiktu. o paskui eit susirast normalu darba, tikrai jau imanoma gaut normalesni nei 150 eur, uz minimuma darbu yra.
Atsakyti
Ne taip labai, matyt, ir pergyvenat, jei vis dar leidžiate sau prabangą dirbti už tokią algą, turėdamas tiek skolų.
Susiraskite geriau mokamą darbą - sveikam, jaunam vyrui tikrai įmanoma uždirbti daugiau, nei 300 - eikit į gamyklas, į statybas, į krovėjus, galų gale, eikit vagonų su anglimis krauti, varykit po 12 valandų kasdien, kol atiduosit viską iki paskutinio cento.
O tada galėsit vėl bimbinėt.
Atsakyti
tevam nesakys, darbo keist nenori, o tai ko tada vaikinukas tikisi? Gal mes "sumetam" skolai padengti?
Papasakok tevams apie savo problema, kiek jie gales padet, kad palukanos dar didesnes neaugtu, o pats jau visa kita, tik kito darbo tai teks ieskotis.
Atsakyti
Nesakykit tevams nieko. Pats bandykit išbristi is duobes. Gal papildomas darbas. Gal kur i užsienį išvažiuokit.

Zinau viena panašu atvejį, kai jauna šeima (dar be vaikų buvo) vis del to prisipažino tevams apie paskola. Tėvai geros širdies - padengė visa skola is savo kišenes. Vietoj to kad nuvažiuot pailsėti už tuos pinigus.
Po mėnesio ta porele vėl gyveno plačiai leisdami pinigus i kaire i dešine, ir net negalvojo tevams bent dalį atiduoti.
Atsakyti
Dėkui už patarimus. Susiradau darbą su gerų atlyginimu. 600€ į mėn. Norėčiau paklausti ar įmanoma būtu gauti refinansavimą jeigu tik 2 savaitės pradirbau ?
Atsakyti
Ne čia tuos klausimus uždavinėti reikia, o savo skolos davėjui. Ir šiaip, mokėjai pasiimt, tai mokėk ir atiduot. Manei pinigai ant medžių auga? Ir netikiu kad paskola mokslams imta, jei teko akademines pasiimt, vadinasi ir mokinys žiauriai prastas ir nieko nežinai apie studento paskolą, kuri tikrai ne iš greitųjų kreditų imama...Nelinčiuoju, bet tėvų vietoj diržiuką pirma gerą paimčiau, nes vaikystėj pakankamai negavai.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 11 17, 14:53)
Zinau viena panašu atvejį, kai jauna šeima (dar be vaikų buvo) vis del to prisipažino tevams apie paskola. Tėvai geros širdies - padengė visa skola is savo kišenes. Vietoj to kad nuvažiuot pailsėti už tuos pinigus.
Po mėnesio ta porele vėl gyveno plačiai leisdami pinigus i kaire i dešine, ir net negalvojo tevams bent dalį atiduoti.


Nedengčiau skolos savo vaikams, net ir turėdama už ką (mano vaikai ir neprašytų- taip išauklėtos). Nes tai būtų jų ateities žlugdymas. Jūsų papasakotas pavyzdys akivaizdžiai tą patvirtina smile.gif
Atsakyti

Sveiki, noriu pasidalinti savo istorija ir pasitarti. Šiandien susiruošiau patikrinti savo kredito istoriją ir nustebau, kad ji yra E kategorijoje. Pasirodo, kad prieš 6 metus negrąžinau ~70Eur greitąjam kreditui. Ir apie tai pamiršau. Negavau jokio laiško, emailo ar skambučio iki šiol, kad esu skoloj. Creditinfo man rodo, kad skoloj jau esu ~1000€. Net nežinau ką dabar daryt reikia ir kur kreiptis. Ar čia normali praktika, kad tiek metų kaupti skolą ir apie ją neinformuoti?

Atsakyti
QUOTE(Ramunas22 @ 2017 01 28, 09:55)
<p>Sveiki, noriu pasidalinti savo istorija ir pasitarti. Šiandien susiruošiau patikrinti savo kredito istoriją ir nustebau, kad ji yra E kategorijoje. Pasirodo, kad prieš 6 metus negrąžinau ~70Eur greitąjam kreditui. Ir apie tai pamiršau. Negavau jokio laiško, emailo ar skambučio iki šiol, kad esu skoloj. Creditinfo man rodo, kad skoloj jau esu ~1000€. Net nežinau ką dabar daryt reikia ir kur kreiptis. Ar čia normali praktika, kad tiek metų kaupti skolą ir apie ją neinformuoti?</p>

o prie ko cia primint ar informuot? Pasiskolinai, tai ir grazink, pats ir ziurekis terminu, kokiu cia dar papildomu paslaugu uzsimanei? Kai kredito bendrovei truks kantrybe del skolos, atsius anstoli. Jie tikrai neprivalo veluojantiems ar pamirsusiems ar piktybiskai nemokantiems priminet apie skola.
Ka dabar daryt? Skambink ar eik pas juos ir tarkis kaip atiduosi ta 1000 euru. Kuo ilgiau delsi, tuo skola didesne bus.
Atsakyti