QUOTE(-Goya- @ 2008 07 25, 11:03)
Simonaitienę.
"Trakų temoje" per pastaruosius du metus

tik ji viena ir buvo minėta, kaip... na, pavadinkim,
ne itin norima.

Nors pamenu, viena mama rašė, kad jos gimdymą ta Simonaitienė visai šauniai priėmė.
dar turbūt dirba L.Digrienė, nes per jos budėjimą buvau papuolus tonų klausyt... Iš pirmo žvilgsnio nepasirodė maloni, bet paskui apžiūrėjo nuodugniai... Nežinau, ar norėčiau prie jos gimdyti, bet čia kažkuri mamytė rašė, kad labai gerai viskas buvo... Forume, kaip turbūt apie kiekvieną gydytoją, paskaičiau įvairių atsiliepimų, todėl labai sunku spręsti, kaip iš tikro... be to, galbūt ir gydytojai žmonės, ir jie būna ne ta koja iš lovos išlipę...
Bet iš kitos pusės, kalbu ne apie šią gydytoją, bet apskritai, mano nuomone, nepagarbiai elgtis ypač tokiam darbe, na, kažkaip nea... Kaip bebutum piktas, manau, neturi teisės išsilieti, juo labiau ant taip pažeidžiamų besilaukiančiųjų... Juk ir taip viską matom kaip per padidinamąją prizmę... Įdomu, ar tas pats taip besielgiantis gydytojas būtų patenkintas, jei aš, pvz mokytoja, neturėdama nuotaikos nei iš šio nei iš to mokykloj užsipulčiau jo vaiką

... Oi, atsiprašau, čia aš ne į Trakų temą
Gingerr, pasidalinsiu savo patirtim, bet tik nepagalvok, kad siūlau rinktis remiantis ja - tiesiog rinkis pagal vidinį balsą... pirmąjį gimdžiau Antakalny - lyg ir susitarus buvau, tiesa, priimė tartasis Padkopajevas - jo budėjimu papuoliau... Nedaug ką ie beprisimenu iš paties gimdymo, bet teigiamų prisiminimų mažai... na, nenoriu išsiplėsti, bet šiandien mąstau, kad daug ką galima buvo padaryti kitaip... bet tos dienos po gimdymo tai buvo kažkoks košmaras - na, gal tiesiogant tokios pamainos papuoliau - klykė vaikas, blioviau ir aš, tris dienas nė bluosto nesudėjus, niekam nerūpėjo - kai bandžiau eiti paklausti, visa apsibliovus, dar buvau apšaukta... susiūta nuo iki,jaučiausi bejėgė, ir tesugebėjau per skausmus sukandus dantis vaikščioti po palatą, kurioje, beje, buvome trys gimdyvės, ir nešioti klykiantį kūdikį... Net gydytojas, kuriam buvo sumokėta, nė karto neaplankė, tiesa, per kitą gydytoją pranešė, kad atsiprašo, nes suslogavo... žodžiu, baidausi Antakalnio kaip velnias kryžiaus, ir tik meldžiu dievą, kad neiškiltų kokių komplikacijų, vaikelis anksčiau laiko nepasibelstų, ir netektų vėl ten gryžt... Nors gal papultum į kitą situaciją, pas kitus gydytojus, ir viskas butų ok... Loterija...
Antrąjį gimdyti važiavau į Trakus - visai kiti prisiminimai - ramu, ir gimdymas praėjo kažkaip kitaip... Labai dėkinga tądien budėjusioms gydytojai Pociūtei ir akušerei Gresienei - nei kirpt reikejo, sakė, kad šiek tiek plyšau, bet kažkaip nieko aš nejaučiau - jau kitą dieną drąsiai sau sėdėt galėjau... Palatoje galėjo pasilikti ir vyras, ir vaikelį iškart po gimdymo mums paliko - tai ši ramiausiai sau pūtė į akį po sunkios kelionės... Jei iškildavo kokių neaiškumų - personalą buvo galima pasikviest tuoj pat - viską paaiškins ir parodys. Net palučių vaikui ir pačiai atnešdavo tiek, kiek reikėjo - net nepanaudojom visų, patalynę pakeisdavo tuoj pat, kai tik susitepdavo... kai tuo tarpu Antakalnyje pamenu gulėjau ant tos pačios, kruviną kampą užsilenkus... Nežinau, kaip ten būt buvę, jei kokios komplikacijos, bet juk moterys rašo, kad ir cezarius joms darė, ir vaikučius išgelbėjo...

... Nebent vietų nebūtų, ar šiaip kokia rimta problema, tfu tfu tfu, bet norėčiau trečiojo Trakuose sulaukt... Duok tik dievuliau, kad panašiai viskas, kaip su antruoju būtų...