QUOTE(Frezija13 @ 2010 06 15, 18:00)
... Mes taip ir padarėme. Keturiese važiuosime, tai kiekiai atrodo baisoki - perkam po 40-60 vnt. įvairių paruoštų sriubų, košių ir pan.
_______________________

o-ho kiekis...mes irgi keturiese, tikrai gla sunku pasverti kiek norėsisi valgyti, kiek bus laiko kažką gaminti, gal tiek nusikalsi dienos metu, kad tikrai tik beliks kokią sriubą( pilną tų bjaurių E) iš pokelio užsipilti ir nulūžti miegui

.
_ -_ _ _ _
Smagu,kad pildosi keliaujančiųjų gretos.
Kokiu maršrutu Jūs vyksite
Šiaip ir mums maršrutas - sudėtingiausias klausimas, nes 1 kartą taip bandysime važiuoti patys viską planuodami nuo pradžios iki galo.
Bandom nagrinėti AŠOS aprašytą, nes jis irgi 3 sav. trukmės

Kol kas mąstom, kad važiuosime turbūt iš apačios į viršų (pradžia - nuo Oslo link Lysebotn, Kjerag, Preikestolen...).
Net įdomu pasidarė, kiek ten tų E - nubėgau panagrinėt

Lietuviškose "Skanėjos" košėse tai nėra priedų.

Čia žiūrėjau avižines (mums su dukra - skanu, bet gal ne visi mėgsta). O "Knorr" ir "Maggi" sriubose - nerašo apie E, bet yra gliutamato ir kitokių priedų

Na, ką padarysi. Bet ragavom kelias rūšis sriubų - skanu.
Dėl tų kiekių - net nežinau

Musu vaikai - paaugliai, daug valgo. Su dukra "betestuodamos", ar valgoma, po 3 pakelius pietums sudorojom iškart

Gal kelionėje ir atsibostų. Ketiname imti ir mėsos, žuvies konservų, sūrių, vytintos (ar rūkytos) dešros. Dar daaaaug riešutų, džiovintų vaisių, šviežių vaisių ir daržovių (obuolių, apelsinų, agurkų...). Žodžiu, šio savaitgalio tema buvo - "maistas kelionės metu"