na, aš irgi savo mamos grybukų receptą parašysiu
4 tryniai, 1 nepilna stiklinė cukraus, apie 250g margarino kepiniams, pusę puslitrio medaus (galima dirbtinio), 1 stiklinė grietinės, šaukštelis sodos, maltų gvazdikėlių ir cinamono, miltų- "palei reikalą" (cituoju mamą

) (kad masė tiršta būtų, tirštesnė nei normalios grietinės).
trynius išplakti su cukrumi, įdėti maltų gvazdikėlių, cinamono, sudėti ištirpintą margariną, įmaišyti grietinę, pašildytą medų, išplakti, įdėti sodos, sumaišytos su miltais, įmaišyti miltų. kepti ant mažos ugnies, nepripildyti visos grybuko formelės, nes jie išsipučia.
kotų aptepimas: 1 kiaušinio baltymui- 10-12 šaukštelių cukraus pudros, šiek tiek citrinos rūgštelės ir citrininių kvapų (man rodos, kad mama išplakdavo baltymus, tada maišydavo visus kitus ingredientus, bet turbūt galima ir šiaip ištrinti

). į tą pačią masę įdėjus raudonų maistinių dažų galima "prisiauginti" ir raudonviršių, musmirių, jei kitos spalvos dažų- kitų grybų, aptepus šokoladu- baravykų
pusbrolis, kai buvo mažas, nuo stalų visus grybus nurinkinėdavo, o paskui vaikščiodavo raudonai ir rudai aplink burną išsitepliojęs...
Skanaus!