http://www.supermama...?...7943&st=588
QUOTE(MIAKI @ 2008 07 30, 10:06)
šiek tiek sutrikau, jei visosm po 2 metus, o man tik 8 mėn, dantukai tikrai kreivi
gal ,kad tik viršuje ir , kad sąkandžio nereguliuoja ???
na reiks dar gerokai pakamantinėti prieš pradedant
beja, gal kas iki mano išvažiavimo ir patartų kokiusj uosdėtis. nes man norėtusi tu baltesnių, bet sako,kad tiek geležiniai geriau trum,pam laikui
ir ,kad balti po to sunkaiu nusiema, ir pan 

beja, gal kas iki mano išvažiavimo ir patartų kokiusj uosdėtis. nes man norėtusi tu baltesnių, bet sako,kad tiek geležiniai geriau trum,pam laikui

Sveika,
Balti (keramikiniai) breketai atrodo estetiskiau, bet jie yra brangesni. Is tiesu juos reikia nesioti keliais menesiais ilgiau. Be to, jei kartais nuluztu, ji reiketu keisti nauju (metelini priklijuoja ta pati) - vadinasi iseina brangiau. O ir nuimti juos sudetingiau, nes skilineja. O ir ne visi gydytojai dirba su keramikiniais. Tau reiketu pasisneketi su daktare.
BELIGATURINIAI (bet jie buna tik metaliniai) .Su jais gydymas trunka trumpiau nei gydant paprastais metaliniais breketais, dazniausiai nereikia salinti dantu.
Pas gydytoją reikia lankytis rečiau nei įprastai (kartą į 1,5-2mėn, tuo tarpu taikant standartines breketų sistemas vidutinis laikas tarp vizitų- 1mėn)
Kainos (vienam zandikauliui):
Metaliniai:1000 - 1400 Lt,
Keramikiniai: apie 2000 Lt:
Beligaturiniai: apie 1800 - 2000 Lt.
Pris uzsidedama breketus, labai daug ieskojau iv. informacijos