Įkraunama...
Įkraunama...

gal kas turit RENOLIUX 360

QUOTE(zirzekle @ 2010 01 12, 22:56)

pažiūrėjus kitų kėdučių testus galima dar baisesnių variantų pamatyti g.gif

nelabai, čia vienas iš baisiausių unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mes savo vaiką į šitą kėdutę persodinom, kai jai buvo 7 mėn - tikėjomės, kad daugiau matys per langą ir važiuodama nebeverks. Bet ji per langą iki šiol (1 m 4 mėn) nemato nieko, ir jai ten vietos mažoka (nors sveria 11 kg), ką kalbėti, jei aprengta su žiemine striuke. Visai mažam kūdikiui šita kėdutė gal ir gera, nežinau g.gif
Mano manymu, kas tinka viskam, tas netinka niekam (ši kėdutė apima 2 grupes, nes ji tinka nuo 0 iki 18 kg) schmoll.gif Be to, man labai nepatiko, kad ji kažkaip stringa guldant arba atvirkščiai - bandant pasodinti. Pas mus dar ir diržai sunkiai reguliavosi.
Aš ją naudočiau, jei turėtume du automobilius, kad vienos pagrindinės nereiktų perdėliot iš vieno auto į kitą cool.gif
Atsakyti
Mes turejom nusipirke ja, pasirode toks labai didelis gargaras, ir kai pamaciau testacija, tai iskart pardaem ir nusipirkom saugesne...tai net neteko vaikui pasedeti joje.
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau apie sia kedute atsiliepimu, bet jau tikrai pasakysiu is savo patirties, vaizdeliu gali tuose testose parodyti ka tik norit ypac naujoves, ir jai reikia kedute prastumti, madingiausios kaip zine maxi cosi pas mus tai jai ka ir testai ju geri ar ne?
o daba as pasakysiu is savo patrties apie sauguma, papuolem mes su kedute i auto avarija, gavom smugy is sono i prieki, masinoi buvom visi, mazoji tuo metu buvo , 7men , as su vyru prieki, vyresnysis 4m su paparastu dirzu ir pasoste ir mazoji "baisiojoje" renoliux, po smugio pasekmes, man galva sumusta su nedideliu prakirtimu, dickis atsipirko guzu galvoje, vyra istrauke bagalve ir pecio sumusimu.. mazoji kaip miego savo kedutei taip ir miegojo, net nesuregavo ir nieko neatsitiko kedutei , prisekta buvo uz vairuotojo sedynes veidu i kelia (nors iki tol vezdavom nusukta) .. masina draudimas pasiieme i lauza .. turbut akyvaizdziai aprasiau situacija? pagal testa ir vaizdus turbut turejo su kedute buti kitaip ... tfu tfu ,kad viskas pas mus pasibaige gerai..
kol mazoji buvo maza tikrai kedute patogi, buvo ypac vezioti nusukta nuo kelio , neveltui toks isgaubtas gargaras.. ir miegoti joje visai patogu, didesnei masinoi ir pasukti galima , del vietos tikrai labai ji plati yra pries tai turetose musu kedutese, mum 1.9men , ir ziema ir rudeny prisirenge vazinejam ir tikrai nebuvo problemos su dirzais ir su kedutes plociu ir tikrai dar galima vazineti iki 4m tilpsim i ja..
bet tiesa tikra tame kad ji gulscia ir didesniem vaikam jau norisi daugiau matyti ir staciau sedeti, ji daugiau orentuota i maziukus, ir as manau kad negali kedute buti tobula 0 leliukui ir 2-4m vaikui ..
bet mes pakolkas vazinejam ir mergyte nesiskundzia, ir tikrai manau si kedute yra 1000 kartu saugesne uz tas nesiokles auto kedutes...
kiekvieno teisei yra rinkti geriausia, ir pagal kisene, ir pagal kriterijus ... tik papasakojau savo istorija smile.gif)))
Atsakyti
Mes turim, patenkinti. Galimybe pasukti i dureles - nerealus palengvinimas, ypac kai mieganti vaika bandai isodinti. Del gulstumo - man kaip tik buvo aktualu, kad ilgesnese kelionese vaikas galetu patogiau miegoti - pasiteisino. Kiek bandem kitu keduciu - sita miegojimui atrodo patogiausia. Kadangi musu mazoji apskritai nekencia vazineti masina, tai stengiames vazinejima kuo labiau derinti su jos miegu. Dabar paugejusi vazineja ir nemiegodama - sedi atsilosus kaip kokia pope ir visai gerai jai tinka. Nors pirkom sia kedute is kitos seimos ir jie ja pardave, nes ju mazyle riesdavosi ir nenorejo taip gulsciai sedeti. Tai ir nuo vaiko priklauso - vieniems patinka tas gulstumas, kitiems, matyt,ne...
Atsakyti
mes taip pat turim sia kedute labai patogi,bet jau bandysim perleisti kazkam nes isaugom...
Atsakyti