Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko pavardė po skyrybų

QUOTE(rena @ 2007 01 05, 23:00)
matyt tie sakinukai buvo stebuklingi hihihi.gif

Aha.Galiu pasidalinti patirtimi. cool.gif Parasiau taip: Mielas...esu garbingas zmogus,todel nuosirdziai Tau pranesu,kad ateinancia savaite as iskelsiu Tau ieskini del tevystes.Saukima i teisma,kuris vyks pagal mano gyvenamaja vieta,atsius i Tavo namus.Perspek savo mama ir broli,kad nenustebtu,gave sia gromatele.
Uzteko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 01 05, 22:18)
Saukima i teisma,kuris vyks pagal mano gyvenamaja vieta,atsius i Tavo namus.

Bet gi jis ne LT gyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 05, 23:22)
Bet gi jis ne LT gyvena g.gif

Taip,jis gyvena Brno,taciau registruotas LT,taigi,arba jo mamyte jam pranesa ir jis atvaziuojai teismo posedi,arba jis neatvyksta ir ,kadangi saukimas buvo iteiktas,teismo posedis vyks be jo.Taip dar geriau. O po to teismo nuosprendis-pagal jo gyvenamaja vieta-pas mamyte,o jei jis jo nevykdys,tai dabar jau alimentu ismusimo ir t.t.imsis Lietuvos Respublika.O kadangi jis dirba legaliai,tai su ambasados pagalba Cekijoje ji surasti-vieni juokai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 01 05, 22:28)
Taip,jis gyvena Brno,taciau registruotas LT

Aaaa, tai jis lietuvis. Na, lietuvaiti gal ir lengviau sugaut. Tikekimes, kad ir del tinkamos alimentu sumos sutarsit mirksiukas.gif
Parasyk paskiau, kaip sekes smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 05, 23:33)
Aaaa, tai jis lietuvis. Na, lietuvaiti gal ir lengviau sugaut. Tikekimes, kad ir del tinkamos alimentu sumos sutarsit mirksiukas.gif
Parasyk paskiau, kaip sekes smile.gif
Sekmes 4u.gif

Jis zydas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 01 05, 22:18)
Aha.Galiu pasidalinti patirtimi.  cool.gif Parasiau taip: Mielas...esu garbingas zmogus,todel nuosirdziai Tau pranesu,kad ateinancia savaite as iskelsiu Tau ieskini del tevystes.Saukima i teisma,kuris vyks pagal mano gyvenamaja vieta,atsius i Tavo namus.Perspek savo mama ir broli,kad nenustebtu,gave sia gromatele. 
Uzteko.  rolleyes.gif

Oi kaip tu cia pavarei thumbup.gif ir graziai ir israiskingai, o dar ir kulturingai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 01 05, 22:36)
Jis zydas. tongue.gif

Zinai, Shater, bijau cia nusisneket, bet ar ne pas zydus vaiku tautybe pagal mama skaitosi?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 01 05, 22:38)
Oi kaip tu cia pavarei  thumbup.gif ir graziai ir israiskingai, o dar ir kulturingai bigsmile.gif  thumbup.gif

Mano makaronscikui tokie zodziai nesuveike, jis toliau durneliu apsimeta ir savo kvaila giesmele gieda, na, bet nieko, as jam dar paruosiu koki siurpriza cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 05, 23:39)
Zinai, Shater, bijau cia nusisneket, bet ar ne pas zydus vaiku tautybe pagal mama skaitosi?? g.gif

Pagal zydus,o as ta dalyka ismanau ir uz savo zodzius atsakau,yra taip:
ortodoksai sako,kad pagal mama,taciau ji turi buti istekejusi us tetuko zydo pagal zydiskus paprocius.Sinagogoje.Taciau dar yra kitu teiginiu,pripazintu Izralyje - zydais laikomi visi,kuriu gyslomis teka bent kiek zydu kraujo ir kurie ispazista judaizma.Apskritai yra 155 judaizmo pakraipos,todel galima interpretuot ivairiai.Mano vaikelio tevas yra zydo tevo ir lietuves mamos.Jam galima buvo rinktis,ka irasyti i pasa.Jis pasirinko zyda,nors as visa likusi gyvenima tvirtinsiu,kad jis yra Vingiu Jonas.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 05, 22:42)
Mano makaronscikui tokie zodziai nesuveike, jis toliau durneliu apsimeta ir savo kvaila giesmele gieda, na, bet nieko, as jam dar paruosiu koki siurpriza cool.gif

na matai, taviskis, tai prisidirbes ne viena, tai ji tokiom kalbom nepaimsi, jam reikia matyt rimtesniu priemoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 01 05, 22:44)
Pagal zydus,o as ta dalyka ismanau ir uz savo zodzius atsakau,yra taip:
ortodoksai sako,kad pagal mama,taciau ji turi buti istekejusi us tetuko zydo pagal zydiskus paprocius.Sinagogoje.Taciau dar yra kitu teiginiu,pripazintu Izralyje - zydais laikomi visi,kuriu gyslomis teka bent kiek zydu kraujo ir kurie ispazista judaizma.Apskritai yra 155 judaizmo pakraipos,todel galima interpretuot ivairiai.

Mano vaikelio tevas yra zydo tevo ir lietuves mamos.Jam galima buvo rinktis,ka irasyti i pasa. Jis pasirinko zyda,nors as visa likusi gyvenima tvirtinsiu,kad jis yra Vingiu Jonas.

blink.gif O jei mama bus istekejus ne uz zydo, tai kaip tada??
O tai Izraelyje yra kazkokie bendri religiniai dalykai (ar kaip cia pavadint), ar ten realiai egzistuoja ta gausybe pakraipu ir nera bendros tvarkos g.gif Nu, gal as cia ir kazkaip be rysio paklausiau g.gif pati susimakalavau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik tada vaikui i gimimo liudijima nerasyk tevo tautybes - vingiu jonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 05, 23:55)
blink.gif O jei mama bus istekejus ne uz zydo, tai kaip tada??
O tai Izraelyje yra kazkokie bendri religiniai dalykai (ar kaip cia pavadint), ar ten realiai egzistuoja ta gausybe pakraipu ir nera bendros tvarkos g.gif Nu, gal as cia ir kazkaip be rysio paklausiau g.gif pati susimakalavau

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik tada vaikui i gimimo liudijima nerasyk tevo tautybes - vingiu jonas lotuliukas.gif

Jei mama zyde isteka uz nezydo,gimsta vaikelis,tai jis,ortodoksu manymu,yra mamzer-taip vadinasi,negerbiamas kaip pas lietuvius pavainikis.Tai cia pagal ortodoksus.O Izraelyje yra paprastai-ten nera metrikacijos ir sinagogu santuokos atskirai,yra tik sinagoga,o ten tuokiasi TIK zydai,o ar jie tikri zydai nusprendzia rabinatas,o jie knisasi giliai.Skambina tevams,seneliams,praso nuotrauku su zydiskom sventem ir t.t.Ne visiems leidzia susituokti.Yra nepatenkintu iseiviu,kurie norejo tuoktis Izraelyje,nes laike save zydais,o jiems neleido,taigi jie padave rabinata i teisma del tokio sprendimo.
P.S.Beje,vaiko gimimo liudijima as jau isemiau,dar pries rasydama jam tris sakinius,ten irasiau savo tautybe ir jos nekeisiu,nes jei Vingiu Jonas butu TIKRAS zydas,auges normalioje zydu seimoje,as nesedziau vienisu mamyciu puslapyje.Tie tikrieji yra nuostabiausi mano sutikti vyrai pasaulyje,kiek pazinojau,ne vienu nenusivyliau,o po siai dienai tik dar labiau zaviuosi.Niekas man tiek nepadejo,kiek jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 05 sausio 2007 - 23:10
QUOTE(Shater @ 2007 01 05, 23:02)
Yra nepatenkintu iseiviu,kurie norejo tuoktis Izraelyje,nes laike save zydais,o jiems neleido,taigi jie padave rabinata i teisma del tokio sprendimo.

O galima laimeti byla pries ta rabinata?? g.gif Tai rabinatas nera auksciausias valdzios organas pas juos?? Cia vel galiu nusigrybaut blush2.gif bet man is tiesu idomu ax.gif
Atsakyti