Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų pasaulis, kurį apkabiname dviem rankom..

..Visas pasaulis kartais sutelpa Tavo švarko kišenej, ir lieka kyšoti tik dangaus kraštelis, kad kartais galėtum jį visa išsitraukti ir pažvelgti pro mažo kambario didelį langą kaip krinta didelės baltos snaiges mažam spalvotam mieste..
Pastatai ledo rūmus iš degtukų, kad galėtum pasislėpti nuo saulės dykumos vidury, ant savo delno..
Ir tyliai ateini..

2005.03.20
Atsikelusi dar nežinojau, kad ši diena bus mano laimės kelio pradžia.. Trumpas žvilgsnis, kuris nulėmė mūsų gyvenimą, kelios užgautos stygos, maža, tačiau nuoširdi šypsena.. Droviai ištartas žodis, prisilietimas, nuo kurio apsąla širdis..
Dar tada nežinojau, kad visa tai vadinsiu Meile..
Musu draugystėje buvo visko.. Tačiau tik Laikas supranta, kokia svarbi yra Meile..

2007.10.05
Tu apsigyvenai mano pilvelyje.. Taip netikėtai, taip nedrąsiai.. Buvai tik trupinėlis, o jau juokeisi is manęs, kad apie TAVE dar nežinau, žaidei slėpynes..
Tačiau as jaučiau, jaučiau, kad mano gyvenimas keičiasi, tik dar nesupratau kaip.

Vieną dieną (taip, ji buvo taip pat labai graži..) nusipirkau nėštumo testą.. Atsisėdusi ilgai į jį žiurejau su šypsena, o galvoje vis sukosi mintys "nejaugi?".

Rytas.. Ir tik kelios minutės, kurios apverčia visą gyvenimą aukstyn kojom.. Drebu is laimės ir baimės.. Čiumpu telefoną ir skambinu TAVO tečiui.. Jis apsidžiaugia.. Tačiau, kad būtume visiškai tikri, kad TU esi, nueinu pas gydytoją. Atsakymas teigiamas.. Mes devintam danguj.. Tokia laiminga dar nebuvau nuo vaikystės, kai kiekviena smulkmena buvo verta dziaugsmo valandų..

Atejo ir ta diena, kai tėvai sužinojo, kad taps seneliais.. Jie irgi bijojo.. Juk tai taip atsakinga, didinga ir šventa..

Pirmoji echoskopija, pirmas išgirstas širdies dūžis.. Pirmas spyris.. Nekeisčiau to į nieką gyvenime.. Tas jausmas tobulas, kaip ir TU..

Gimti turejai 2008.06.28, tačiau mano širdele jautė, kad vėluosi.. Juk as irgi visur vėluoju.. doh.gif
2008.06.30 Paguldė mus į ligoninę.. Ne dėl to, kad kazkas būtų blogai, ne.. Jautėmės abi puikiai.. Viskas tik dėl to, kad greičiau susitiktumei su tais, kurie TAVĘS taip laukia..
2008.07.01
7h ryto.. Seselė išverčia mane is lovos ir liepia ruoštis.. Būčiau atidavus bet ką, kad dar leistų man pamiegot.. Tačiau, juk šiandien TA diena.. Turim abi atrodyt gražiai..
8h.. Stato lašelines.. Per visą gimdymą, bjauriausia buvo tas kateteris rankoj.. Visa kita galėčiau pakartot..
9h.. Aš jau gimdykloj-operacinėj.. Buvo nuspręsta daryt Cezarį, nes nepadejo nei skatinamieji nei kas nors kitas.. Tau taip patiko mano pilvely, kad nė nemanei pasirodyt..
9.20h.. Pirmas pjūvis.. O galvoje viena mintis "kaip TU atrodysi, mažyti..?"
9.23h.. Girdžiu, kad anesteziologe sako "Tuoj gims".. Mano pulsas padažneja..
9.24h.. Išgirstu TAVE.. Tu taip garsiai pranešei apie savo atėjimą, kad vos išgirdau, kai daktaras pasakė "mergyte".. Man rieda ašara.. Gydytoja trumpai TAVE parodo ir išneša.. Dar paklausia, kaip pavadinsim.. Atsakau "GABIJA"
Man suleidžia raminamųjų ir siuva.. Jauciausi lyg būdama tarp žemės ir dangaus.. Tik išgirdau, kai pasiūlė TAVE Mažyte pabučiuot.. Nesupratau kaip pabudau iš tos nirvanos ir pakštelėjau TAU į skruostą.. Tada ramiai užmigau..
Atsibudau tik po 30min. pooperacinėj palatoj.. Tenai laukė dar vienas mano turtas- Vyras.. Jis su tokia meile, pasididžiavimu ir laime pasakojo kokia TU grazutė, kad TAVE laikė ant rankų kol mane siuvo, kad ėmiau pavydėti..
Grįžom namo po 4 dienų.. Mus paleido ankščiau, nes abi jautėmės puikiai.. O lankytojų gausa nesiskundėm.. Skundėsi tik seselės..

Gimei 2008.07.01, 9.24h., 54cm., 3700g., APGAR 9/10
Tavo pirmojo mėnesio proga, šią istoriją skiriu TAU.. Ir dėkoju, kad į Musu gyvenimus įnešei tiek džiaugsmo, laimės, meilės ir šviesos..
MYLIM TAVE DUKRYTE wub.gif

Tavo Mama ir Tetis
friends.gif
Atsakyti
grazei papasakojai,aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ech.. kaip miela wub.gif wub.gif
Nesibaigiancios Meiles Jums 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
Laabai grazu, nuosirdu, jausminga ir tikra... wub.gif Tik datos skaiciukai berods vienoj vietoj sumaisyti 4u.gif
Atsakyti
Dekui.. blush2.gif
O datos nesumaisytos, pataisiau berods.. ax.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif
aukite didutes ir sveikutes 4u.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif
Atsakyti
Grazu 4u.gif ir nuosirdziai graudu wub.gif
Atsakyti
Neishpasakytai grazu 4u.gif iki asaru nuostabu wub.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif
Sekmes ir sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti