Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė ar darželis

Mano dukrytei 10men., bet jau galvoju, kad rudeni reikes grizti i darba, jai tada bus 1m. ir 5 mėn, ka galvojate ar gerai toki vaikuti pradeti vesti i darzeli? Ar visdelto dar iki 2m. iekoti aukles? O ir isviso nuo kiek i darzeli priima ir kaip tokie pypliukai ten jauciasi? Mes gyvenam Kaune, gal kas Eiguliu raj. susidure su darzeliais kaip jie?
Atsakyti
maniškė ėjo darželin nuo 1,8m. ir buvo gerai wink.gif , ką imti naują auklę, gal geriau į darželį, nebent kokia tavo mama ar kiti artimieji gali tuos keletą mėn. pabūti, šiaip aš apskritai už darželius, o ne už aukles.
Atsakyti
As irgi uz darzeli. Maniskiai ejo 1.9 m. ir nieko, puikiai pritapo smile.gif
Atsakyti
O ar labai daznai sirgo. Nes mano drauges mergaite tik savaite paejo ir jau 2 serga.
Atsakyti
va pas mane ta pati bėda, nežinau kaip apsispręst unsure.gif O kaip dėl ligelių vaikų, sako, kad serga ir serga, tai ir pas mamą amžinas nedarbingumas, nes reikia su mažyliu būt huh.gif Ir girdėjau, kad nepatariama nuo rudens vest, būtent dėl to ligų sezono, kad geriau nuo pavasario unsure.gif g.gif
Atsakyti
Nesuprasi kada geriau ta vaikuti pradeti vesti. Pavasari pradejus tas vaikas nespes priprasti, o cia jau vasaros atostogos darzeliai liepa, rugpjuti nedirba 2.gif . Vaikas vel atpras, o rudeni jei nevesti, tai nepradesi ir ziema. Tai ka daryti? sad.gif
Atsakyti
Aš vedžiau nuo rugsėjo pirmos dienos. Pripratom, sergam retokai. Nemanau, kad ligų įmanoma išvengti. Jei linkęs dažnai sirgti, tai sirgs tiek namuose, tiek darželį.
Atsakyti
pirmą-antrą mėnesį pasirguliuos, vėliau-adaptuosis wink.gif
Atsakyti
As irgi vedziau nuo rudens. Be to, kaip pediatre sake, jeigu neatsirgs tam tikra kieki ligu darzelyje, tai sirgs mokykloje.
Atsakyti
Mes uz darzeli. thumbup.gif Vyresnele leidom nuo 2,2 m, buvo vasara. Pirmas dienas negalejau namo istempt, kaip patiko. Dabar jau neatsimenu, bet jei ir sirguliavo, tai tik keleta kartu. Cia priklauso nuo aukletojos, kaip priziuri.
Is siaubo serijos: mano anyta senais laikais dirbo aukletoja. Pasakojo, kad kai kurios aukletojos, specialiai atidarydavo langus, kad vaikuciai susirgtu ir mazesnes grupes butu ohmy.gif
O darzely viskas gerai: maistas(namie iki siol neskanu biggrin.gif ), miegas(namie nemiegodavo, o i vakara tokia pikta budavo, kad nesusikalbesi), VAIKAI, vaiko lavinimas ir ugdymas.
Aukle, na kai prisimenu...Nerasysiu i juoda sarasa, bet,.... ai, nenoriu prisiminti
Tai, va, mes uz darzeli, o tavoji 1,5 m - mazyte dar truputeli. Gal rastum, kas paaugintu keleta menesiuku, kad ir aukle.
Atsakyti
na mes irgi siomis dienomis sprendem sita pacia dilema. Maniskei dabara1 m. ir 6 men. Pasirinkom darzeli. keliaus nuo pirmadienio... rolleyes.gif
Manau, vaikai i darzeli nueja pradeda sirgti del to, kad jiems stresas issiskyrus su mama. Tai ar 1,5 ar 2 ar 3 m. - vis tiek pradzioj daugiau ar maziau nervuosis vaikas, ir del to gali pasirgt. Na cia as apie saviske galvodama taip rasau.
Aisku, prisideda ir vaikiskos uzkreciamos ligos. Na, bet jas persirgti irgi reikia.
Aukle brangiai kainuoja. Be to, tai svetimas zmogus ir prie jos vaikui irgi reiktu pratintis. Ir as maziau pasitikiu nepazistama aukle nei darzeliu.
O darzelyje vaikas bendraus su kolektyvu, mokysis is kitu vaiku daug ko... Manau tai naudinga. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi už darželį, nors auklę turėjom neblogą (vaikas buvo patenkintas - ji buvo nuo metukų iki dviejų). Kas dėl ligų, tai mūsiškis tikrai dažniau neserga, bet tokiam atvejui, kad nereiktų dėl kiekvieno sukosėjimo imti biuletenį, turiu "budinčią" auklę. Tai pensininkė moteris, kuri bet kada gali ateit. Ir ji patenkinta, ir mes. doh.gif
Atsakyti