Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti šaudymo treniruotes?

Galima mėginti šaudyti ne iš tikrų ginklų, o airosoftinių arba iš lankų. Pvz: www.trilobit.lt bet čia daugiau Druskininkuose. Neabejojiu kad ir Vilniuje galima rasti šių užsiėmimų nemažą pasiūlą.
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2009 02 19, 12:54)
Priklauso nuo to, koks ginklas. Yra tokių, kurie ir suaugusiam žmogui sunkūs nulaikyti. Net ir gulint...

na tai apie tai ir sakiau. Rankos drebėdavo jau nuo svorio, o treneris vistiek - laikyyyyk.. nu laikau..

QUOTE(Vadimas @ 2009 03 27, 23:36)
Kulkosvaidžiui arba snaiperiniam šautuvui paprastai naudojamas stovas.

kokia netikėta man buvo šita mintis.. kulkosvaidis.. pramogai.. laugh.gif

QUOTE(traskutis @ 2009 04 21, 12:40)
bet kodel tiek daug forume bobu, kurios visur kisa savo nuomone nuobodzia?zmogus tik klause kontaktu, o ne nuomones apie tai, ar verta leisti vaika saudyti ar ne, bet bobos tuoj supuola ir loja. sekmes zmonems gyventi kuo toliau nuo tokiu bobsiu. o megzti jauciu bobos patartu kad ir nuo dvieju metu, nors virbalai irgi pavojingi, bliamba, nekenciu bobu ilgaliezuviu.

maladiec baxūras esi. Ir ačiū už kontaktus.
nu va.. turi tik 33 žinutes, ir į "Miegamą" dar nepateksi.

iš to girgždėjimo tarp bobų kartais irgi būna galima naudingos info išpešti. cool.gif
Atsakyti
geras vaikas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidagan @ 2009 08 26, 11:47)
geras vaikas bus smile.gif


Cia ironija smile.gif ? Nesuprantu ko cia kai kas siausiasi, nu yra tokia sporto saka, ir ka ..jusu nuomone ten visi banditai?
Atsakyti
nebus banditas nebus.. bus paprasciausiai agresyvus vaikis biggrin.gif Aisku, gali ir nebuti, bet rizikuoti, duodant savo mazyliui sautuva i rankas, neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad dar atsiranda tokiu, kurie neabejingi ir stengiasi paprotint nelabai adekvaciai mastancius pacius tevus. Siaip daugumai tikrai nusispjaut ant Jusu vaiko. Deja, nenusispjaut ant savu vaiku, kuriuos jusiskis gali suzeisti ar net dar blogiau... Beje, kalta busite Jus! Labai tikiuosi, kad tokiu tevu yra labai labai menka mazuma..

Cia, beje, kalba eina apie mazameti vaika (mazametis laikomas asmuo iki 14 metu amziaus). Del sporto sakos ir ja uzsiiminejanciu nepilnameciu (nepilnameciu laikomas asmuo nuo 14 iki 18 m) neturiu jokiu pretenziju, jeigu tai vyksta suaugusio atsakingo asmens prieziuroje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waterly: 31 rugpjūčio 2009 - 19:50
Lankiau saudyma nuo 5 klases. Bet ateidavo ir dar mazesniu mirksiukas.gif Tiesiog reiktu klausti sporto mokyklose mirksiukas.gif Per varzybas atvaziuodavome i Vilniu, vienos vyko Kalnu parke, ten tam stadione yra saudykla. Tik nezinau ar ten vyksta treniruotes? Nes yra ir kita saudykla. Bet siaip patarciau vesti lankyti tokia sporto saka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2009 08 31, 20:45)
Gerai, kad dar atsiranda tokiu, kurie neabejingi ir stengiasi paprotint nelabai adekvaciai mastancius pacius tevus. Siaip daugumai tikrai nusispjaut ant Jusu vaiko. Deja, nenusispjaut ant savu vaiku, kuriuos jusiskis gali suzeisti ar net dar blogiau... Beje, kalta busite Jus! Labai tikiuosi, kad tokiu tevu yra labai labai menka mazuma..

Cia, beje, kalba eina apie mazameti vaika (mazametis laikomas asmuo iki 14 metu amziaus). Del sporto sakos ir ja uzsiiminejanciu  nepilnameciu (nepilnameciu laikomas asmuo nuo 14 iki 18 m) neturiu jokiu pretenziju, jeigu tai vyksta suaugusio atsakingo asmens prieziuroje.

stupid.gif
As apie sportines treniruotes ir klausiu !!!! Ar jum atrodo, kad i sita sporto saka tik nuo 33 metu ateinama..gal dar i olimpini komiteta parasykit, tegu sita sporto saka panaikina, gal jie dar nezino kokia ji pavojinga visuomenei..
Atsakyti
Nuo 5 klasės geriausia. Buvo sporto mokykla šalia Užupio mokyklos(Krivių gatvėj http://www.maps.lt/m...1d2b0d0e9492b5) Gal ir jaunesnį priimtų.
Papildyta:
treneris Miroslavas Leščevskis
Atsakyti
KAUNE šaudymo treniruotes organizuoja VšĮ „Taktinių treniruočių centras“.

Jau nuo 2009 metų organizuojame praktinio situacinio šaudymo šratasvydžio ginklais treniruotes jaunimui ir ne tik.
Šratasvydžio (air soft) įranga – tai žaislai, kurių išvaizda, svoris ir valdymas atkartoja realaus šaunamojo ginklo išvaizdą, tačiau suspausto oro pagalba paleidžia 6mm plastikinius kamuoliukus. Kamuoliuko energija tesiekia iki 1J ir net mažu atstumu paleistas kamuoliukas nepadaro jokių ilgalaikių sužeidimų. Pagrindinis saugumo reikalavimas naudojantis šratasvydžio (air soft) įranga – apsauginiai akiniai.
Šratasvydžio įranga leidžia saugiai, greitai ir efektyviai įsisavinti pagrindinius ginklo valdymo įgūdžius, išmokyti saugaus elgesio su ginklu, šviesti jaunimą tinkamo elgesio su ginklu srityje be rizikos susižeisti, bet tuo pačiu išlaikant besimokančiųjų susidomėjimą, nes išvaizda šratasvydžio ginklų yra tokia pat, kaip kovinių jų analogų.
Praktinio situacinio šaudymo sportas, atsiradęs 8-tajame dešimtmetyje Jungtinėse Valstijose ir greitai išpopuliarėjęs visame pasaulyje, yra dinaminio šaudymo sportas, kur šaulys siekdamas aukščiausio rezultato privalo greitai ir kuo taikliau šaudyti į taikinius, tuo pačiu metu pasirinkdamas pratimo atlikimo taktiką, judėdamas, įveikdamas kliūtis ir demonstruodamas puikų gebėjimą visa tai daryti saugiai elgiantis su ginklu.
2009 m. Tarptautinė praktinio šaudymo konfederacija (IPSC) pripažino šratasvydžio (air soft) ginklus kaip atskirą ginklų kategoriją. Tai leidžia varžovams naudojant šią įrangą dalyvauti varžybose ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.
Praktinis situacinis šaudymas - tai ne stendinis stacionarus šaudymas. Čia reikia judėti, taikytis, šaudyti, spresti pratimo sukuriamą iššūkį, varžytis su oponentais ir visa tai daryti SAUGIAI.

Mūsų organizuojamose treniruotėse profesionalus instruktorius supažindindamas jaunimą su ginklais visų pirma akcentuoja saugaus ir tinkamo elgesio su jais principus, formuoja teisingą ginklo kultūrą, kurioje ginklas yra sporto šakos instrumentas, kaip kamuolys krepšinyje, naudojamas pagal to sporto taisykles.
Propaguodami šį sportą, mes, be kitų tikslų, siekiame ir ištraukti jaunimą iš virtualių šaudyklių smurto pasaulio duodami jiems realią galimybę treniruotis ir šaudyti su įranga, išvaizda identiška tikriems ginklams, tačiau keldami kitus tikslus. Praktiniame situaciniame šaudyme motyvacija iš smurtinės (noro sužaloti oponentą) keičiama sportine – noru nugalėti priešininką parodant geresnius įgūdžius.
Šių įgūdžių įgijimas reikalauja laiko ir pastangų, taigi moko jaunimą kantrybės, atkaklumo, užsispyrimo ir tikslo siekimo.
Praktinio situacinio šaudymo sporto taisyklėse numatytos griežtos sankcijos už nesaugų elgesį su ginklu (diskvalifikacija iš varžybų), taigi treniruočių metu jų dalyviai mokydamiesi saugiai elgtis su ginklu išmoksta ne tik to, bet kur kas daugiau. Ugdoma disciplina, atsakomybė už savo veiksmus. Mokoma galvoti ne tik apie savo, bet ir apie aplinkinių saugumą. Skatinamas iniciatyvumas ir savitarpio pagalba pastebint ir padedant taisyti kartu besitreniruojančiųjų klaidas, kas padeda mažiau aktyviems, uždaresniems vaikams drąsiau reikšti savo nuomonę.
Praktinis situacinis šaudymas yra loginį mastymą ir greitą situacijos vertinimą skatinantis sportas. Kiekvienas sudėtingesnis pratimas yra galvosūkis, kurį galima išspresti daugybe būdų, kuriuos pasirenka pats dalyvis. Šiame sporte nėra vieno teisingo būdo, čia kiekvienas gali suplanuoti savo variantą ir nugalėti priešininką suplanuodamas pratimo atlikimo eigą efektyviau.
Atliekant pratimą ir konkuruojant su oponentais kylantis natūralus kontroliuojamas stresas ir adrenalino antplūdis padeda didinti atsparumą šiems veiksniams su jais susidūrus gyvenime kitomis aplinkybėmis, taigi stiprina jaunuolių charakterį ir atsparumą psichologiniams dirgikliams.
Nors fizinis pasiruošimas šiame sporte ir nėra esminis veiksnys, dinamiški, daug ir greitai judėti norint laimėti skatinantys pratimai padeda padidinti jaunimo fizinį aktyvumą ir leidžia aktyviems jaunuoliams fiziškai išsikrauti.

Visa tai pasiekiama ne verčiant, o motyvuojant. Naudojant natūralų jaunimo domėjimąsi ginklais ir įtraukiant juos į šią Lietuvoje naują, bet perspektyvią ir įdomią sporto šaką, pasiekiama daugybė aukščiau išvardintų teigiamų tikslų.


Šis įdomus ir dinamiškas užsiėmimas tinka ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Yra pas mus tėvų, kurie atsiveda vaikus ir atvirkščiai smile.gif

Treniruotės skaidomos į lygius - pradedantiesiems (arba jau šaudžiusių lygiui nustatyti) ir pažengusiesiems.

Treniruotės vyksta reguliariai, kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį. Treniruotės trukmė 1.5 val. Yra dvi grupės, nuo 17 val. ir nuo 18.30 val.

Vienos treniruotės kaina 20 Lt, už šiuos pinigus gaunate įrangą, šaudmenis ir instruktoriaus paslaugas.

Jeigu susidomėjote ir norėtumėte daugiau informacijos, rašykit man PM, el. paštu ttcentras@gmail.com , paskambinkit tel. 8 671 9aštuoni096 , susiraskit mus facebooke arba tiesiog užeikit pasižiūrėti kaip tas atrodo ir pabendrauti treniruočių laiku pas mus į salę Savanorių pr. 66/Žemaičių g. 31, pirmas korpusas, 357 kab.

http://www.youtube.c...h?v=n2Vdwv3ic1s

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

http://www.youtube.c...h?v=lvpJrsLoCDk

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti