Tai va, mano zebras...
tik supiltas į skardelę...
nežinau kodėl, bet pilant jis slinko tik į vieną pusę, ir ją greičiau užpildė, tai apačią turėjau pati su šauktu sluoksniais pakaitom užpilti. iškepus ir ana pusė gavos storesnė. reikia atsargiau kitą kart, jei nori gražesnių sluoksnių, nes man keliose vietose nudribo ne ten kur reikia

tik iškepęs

o čia supjaustytas

šiaip nieko, bet kad super patiktų negaliu pasakyt

mano įprastas obuolių pyragas kažkaip skanesnis atrodo, gal kad šlapesnis toks, rūgštelė jaučias. o čia sakyčiau toks apysausis, na nėra, kad būtų drėgnas. nors jis gal ir nebus drėgnas, nes kai pakyla tešla ir gaunas koriukai tie automatiškai purumą duoda.
šiaip gražus visai gavos kaip pirmas blynas. na nėra aiškiai sluoksniukai kaip pas kažkurias foto buvo, bet nieko, sueis
o dariau pagal tą receptą, kur 3 kiaušiniai, stiklinė grietinės, stiklinė miltų, soda (tik dėjau kepimo miltelius), stiklinė cukraus ir kakava.
Papildyta:ai ir dar man atrodo,kad biškutį perkepiau, nes viršus nebe baltas gavos, o toks gelsvai rudas...
dar pamiršau paminėt, kad skardos dugną tepiau trupučiu sviesto, nes kitaip man kimba.