Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 4 dalis

Važiuojam toliau. cool.gif

Čiužiniai 1 dalis - http://www.supermama...p?showtopic=899

Čiužiniai 2 dalis - http://www.supermama...howtopic=132586

Čiužiniai 3 dalis - http://www.supermama...howtopic=220709

Čiužiniai 4 dalis - čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AirDog: 07 rugpjūčio 2008 - 14:52
QUOTE(Zoran @ 2008 08 07, 12:46)
Brosiuros klaidingos. Nezinanciam skirtumas mazas, bet man akivaizdu.

O man akivaizdu tai kad gamintojas apskritai nedeklaruoja zonų ir nenaudoja jų kaip reklaminį triuką. Kas liečia brošiūrų patikimumą - neužilgo turėsiu tikslesnę informaciją.
Atsakyti
Vilnele, gal nerodyk savo nesupratimo apie ciuzinius, turbut nelabai isivaizduoji kas tai yra anatomines zonos ir kaip jos veikia.
Groteles yra 20-40% priedas prie ciuzinio anatominiu savybiu paryskinimo, o ne visas anatomiskumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 07 rugpjūčio 2008 - 18:57
QUOTE
Laba diena,

Jokiuose oficialiuose Metzeler kataloguose nefiguruoja nei 5 nei 7 zonos. Vertime i lietuviu kalba irgi nera apie tai uzsiminta.
Konkreciai ziurint i Arubos branduoli, neimanoma tiksliai suskaiciuoti zonu (pas visus kitus Maxim, Maxim Plus... tai matosi aiskiai), bet Metzeler vadybininkas patvirtino, kad visu Metzeler standartines kolekcijos ciuziniu ispjaustymas atitinka septyniu zonu ispjaustyma ir komforta.
Taip pat uzsimine, kad del Arubos ciuzinio unikalaus ispjaustymo, galima rasti internete ivairiu sio ciuzinio zoniskumo apibudinimu.

OLLO BALDAI, pagarbiai
pardaveja - konsultante J...


Štai tokia informacija iš oficialaus šaltinio.

Kuo toliau domiuosi čiužiniais tuo labiau peršasi išvada, kad didžioji produkcijos dalis ar jos aprašymas tik reklaminis marketingo triukas, o ne technologinis pasiekimas.
Kad nebūčiau užmėtytas supuvusiais pomidorais būtinai pritarsiu, kad puikios šiuolaikinės technologijos taip toli pažengusios, kad net eiliniai mirtingieji šiek tiek pasitaupę po užpakaliu gali pasikišti unikalias NASA technologijas.
Atsižvelgus į žmogiškąjį faktorių gausime, kad visi čiužiniai geri kuriuos nusipirkome ir gerai išsimiegame, o ypač geri tie kurių neįperkame, bet juos turintys sako, kad jie nuostabūs, o sako taip tik dėl to, kad juos nusipirko ir gerai išsimiega. Gerai išsimiegoti galima ir ant grindų ir ant šieno, bet neduok dieve pažįstami sužinos, kad daugiabučiam name kažkas miega ant šieno nors gali sau leisti nusipirkti čiužinį už nepadorią kainą.
Nujaučiu, kad neišvengsiu kandžių Zoran`o žodžių tad būtinai paminėsiu - yra tikrai neblogų čiužinių, ant kurių atsigulęs jautiesi žymiai geriau nei ant kilimėlio prie durų.

Beje, peršasi dar ir tokia išvada jog putų poliuretano čiužinių kaina labai užkelta nors savikaina turėtų būti pati mažiausia. Tikriausiai todėl pardavėjai siūlo būtent poroloninius nes iš jų didžiausias pelnas. Nežiūrint į tai, porolonas man vis tiek patinka labiausiai. Todėl mano pasirinkime tik jis.

Mano pageidaujamas komplektas:
Lova 160x200 - 1700 Lt
Metzeler Aruba - 2500 Lt
Grotos Lignum Star - 800 Lt
Gaunasi apvali suma: 5000 Lt (3300 Lt be lovos)

Pigesnis variantas:
Lova 160x200 - 1700 Lt
Lonas Medea Plus - 2250 Lt
Grotos Alex 5V - 500 Lt
Gana reali suma: 4450 Lt (2750 Lt be lovos)

Puse velnio variantas:
Lova 160x200 - 1700 Lt
Lonas Jolana - 1500 Lt
Grotos Daniel 5V - 580 Lt
Prieinama suma: 3780 Lt (2080 Lt be lovos)

Ekonominis variantas:
Lova 160x200 - 1700 Lt
Dormeo Memory - 950 Lt
Grotos kartu su lova - 0 Lt
Prieinama suma: 2650 Lt (950 Lt be lovos)

Lovos suma orientacijai - 1700 Lt. Apžiūrėjęs nemažai variantų, padariau išvadą, kad už tokią suma ką nors tikrai išsirinksiu.

Buto remontas juda toliau...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
P.S. Pats patogiausias čiužinys - prabangus maišas prikimštas pinigų banknotų suglamžytų gniužulėliais. tongue.gif
Atsakyti
Beabejo, kad reklamines brosiuros, reklamine informacija neatskleidzia visos tiesos apie produktus, bei visais atvejais bando isryskinti privalumus, kurie yra pigiai igyvendinti ir mazai veiksmingi, bet pagrindinius privalumus, kurie yra sunkiau ir brangiau igyvendinami pamini tik tarp kitko, dazniausiai, kad jie yra, nors is tiesu nei kvapo.
Poliuretanas beabejo yra pigiausiai pagaminama technologija, ja naudojasi viso pasaulio gamintojai ir cia nieko nepakeisi. O musu pardavejai siulo lateksa 95%, nes jis tipo "naturaliausias".
Sutinku, kad visi gali isigyti normalu ciuzini ir groteles, tereikia noro. Bet nesutinku del NASA technologiju(Tempur ciuziniai ir velesni Viscoelastiniai poliuretanai), jos yra salygines ir tikrai ne stebuklas, greiciau medziaga-fokusas, skirta pritraukti neismanelius.
Visi ciuziniai yra geri, jeigu teisingai parinkti.
Tikrai yra daug niekam tikusiu ciuziniu pastoviam miegui. Beje yra vieni ciuziniai geresni uz kitus ciuzinius dauguma parametru.
Nesutinku, kad gerai issimiegoti galima ir ant sieno. Taip sakantis neturi patirties, kas tai yra tikrasis komfortas.
Vat Jolanai reikia tokiu paciu groteliu kaip ir Arubai. O lovai skiri per daug pinigu, jeigu tai trukdo isigyti geresni ciuzini. Lovos rema, gana padoru, galima isigyti ir iki 1000Lt.
Atsakyti
Zoran,nepykit ,kad trukdau,bet jau visai pasimečiau su tais čiužiniais.Galvojam apie Lono Kristyną.Lova eko odos su grotelėm,ji turi kojas,bet yra patalynės dėžės.Jei aš ten nedėsiu patalynės,ir čiužinį dažnai vartysiu,ar tiks Kristyna? Tkį čiužinį renkuos dėl to ,kad jis ortopedinis ,o aš turiu išvaržą stuburo ties klubais.Dar tokį čiužinį turi keli pažystami,tai labai gyrė.
dar žiūrėjom JOLANĄ ,ISABELĄ IR LEONĄ. Nežinau kuo skirias lateksas nuo poliuretano,bet labiau norėčiau lateksinio ,nes kiek girdėjau jis ilgaamžiškesnis,nedumba.Ogal mano žinios neteisingos? Aišku yra ir gerų čiužinių,bet jie brangūs,mes žiūrim už 2000 lt.Nes dar reiks pirkt ir lovą.
Jei žinot geresnį už Kristyną,kad ir ne Lono ,bet už maždaug 2000 ,parašykit.
Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
renkuosi čiužinius vaikams... mažei lyg apsistojau ties Norka Plius. bet. Lonas rašo "didesnio svorio žmonėms". tai kaip ir netiktų 3 metų vaikui?
vyresnei (10 metų) galvoju imti Gemegos Amadeo.
pakritikuosit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE
,Jokiuose oficialiuose Metzeler kataloguose nefiguruoja nei 5 nei 7 zonos. Vertime i lietuviu kalba irgi nera apie tai uzsiminta.
Konkreciai ziurint i Arubos branduoli, neimanoma tiksliai suskaiciuoti zonu (pas visus kitus Maxim, Maxim Plus... tai matosi aiskiai), bet Metzeler vadybininkas patvirtino, kad visu Metzeler standartines kolekcijos ciuziniu ispjaustymas atitinka septyniu zonu ispjaustyma ir komforta.
Taip pat uzsimine, kad del Arubos ciuzinio unikalaus ispjaustymo, galima rasti internete ivairiu sio ciuzinio zoniskumo apibudinimu.

OLLO BALDAI, pagarbiai
pardaveja - konsultante J...


Tai tas Metzeler vadybininkas yr bus pats Zoran ko gero g.gif

QUOTE
Aukštos klasės ortopedinis-anatominis čiužinys, kurio branduolys pagamintas iš “saulėgražų aliejaus” poliuretano HR NAVARO, atvirų porų. Aruba branduolį sudaro “duocel” saulėgražų aliejaus poliuretanas, tai vidutinio minkštumo branduolys su atstatomosios struktūros dalelėmis. Būtinas grotelinis pagrindas, kad užtikrinti 7 anatominių zonų pilnavertį veikimą. Dvigubai ilgesnis “duocel” tarnavimo laikas už “monocel”. Pasirenkamas kietumo lygis H2 arba H3.


Cia aprasymas is Ollo.lt apie Aruba. Visgi paminetos 7 zonos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 09 rugpjūčio 2008 - 23:18
Gal kas turite kokios info apie "ivo "ciuzinius? musiziurejau toki latekso 7 zonu, ir 16cm aukscio.......kaina pagal mano matmenis (cia viengulis) gaunasi apie 900 lt, kartu su uzvilkimu aloewera. Cia kazi daug ar mazai? ciuzinius kiek supratau belgiskus ten pardavineja.... g.gif
Atsakyti
ir dar.... pasiskaiciau kelias temas atgal apie ciuzinius, ir ganetinai nustebau blink.gif per kuria vieta tas lateksinis ciuzinys daugumai karstas? blink.gif nu 4 metai ant jo miegu ir kazkaip nepastebejom kad uzkaistu lotuliukas.gif ir kodel jis turi pelyti? a tai man jau laukti kad pelyti pradetu? g.gif kazkaip keista kad dauguma nusiteike pries lateksinius ciuzinius, man kaip tik kitur pamiegojus nugara jau po pirmos nakties skauda, va namie tai isimiegu kaip bosas thumbup.gif tiesa, mano ciuzinys is Prancuzu partustas...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutes mama: 13 rugpjūčio 2008 - 12:39
QUOTE(saulutes mama @ 2008 08 13, 13:39)
ir dar.... pasiskaiciau kelias temas atgal apie ciuzinius, ir ganetinai nustebau  blink.gif  per kuria vieta tas lateksinis ciuzinys daugumai karstas?  blink.gif  nu 4 metai ant jo miegu  ir kazkaip nepastebejom kad uzkaistu  lotuliukas.gif  ir kodel jis turi pelyti? a tai man jau laukti kad pelyti pradetu? g.gif  kazkaip keista kad dauguma nusiteike pries lateksinius ciuzinius, man kaip tik kitur pamiegojus nugara jau po pirmos nakties skauda, va namie tai isimiegu kaip bosas  thumbup.gif tiesa, mano ciuzinys is Prancuzu partustas...... blush2.gif


Ivo gamintojas - nieko gero nepasiulo, vidutines kainos, produkcija kaip ir visu zemesnio lygio gamintoju. Lateksa ima is Belgijos, kaip ir 90% visu pasaulio gamintoju. Klausima tik koki ima, o i tai atsakiau auksciau, is kainos matosi.
Tu teisingai perskaitei, lateksas yra medziaga prasciausiai praleidzianti ora ir todel sunkiausiai isgarina dregme, ko pasekoje, jeigu nera groteliu, o dregmes kiekis aplinkoje ir is mieganciuju didelis, jis pradeda pelyti. Ciuzinys pats nekaista, ant jo is principo ciut silciau miegoti nei ant kitu pilnaviduriu.
O tau neskauda nugaros del to, kad jis lateksinis? Ar del to, kad jis yra patogus, anatomiskas ir normaliai padarytas?

Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 08 14, 10:15)
Ivo gamintojas - nieko gero nepasiulo, vidutines kainos, produkcija kaip ir visu zemesnio lygio gamintoju. Lateksa ima is Belgijos, kaip ir 90% visu pasaulio gamintoju. Klausima tik koki ima, o i tai atsakiau auksciau, is kainos matosi.
Tu teisingai perskaitei, lateksas yra medziaga prasciausiai praleidzianti ora ir todel sunkiausiai isgarina dregme, ko pasekoje, jeigu nera groteliu, o dregmes kiekis aplinkoje ir is mieganciuju didelis, jis pradeda pelyti. Ciuzinys pats nekaista, ant jo is principo ciut silciau miegoti nei ant kitu pilnaviduriu.
O tau neskauda nugaros del to, kad jis lateksinis? Ar del to, kad jis yra patogus, anatomiskas ir normaliai padarytas?

siaip tai ne esme is ko jis padarytas, gali buti ir is akmens, svarbu kad gerai butu miegoti, patogu ir t.t. lotuliukas.gif tiesiog is to ka as turejau ir kur miegojau blush2.gif lotuliukas.gif uz lateksini geriau neradau thumbup.gif
Atsakyti