Šiaip pasidarė smalsu į ką pirmiausia atkreipiat dėmesį kai susipažįstat su vyru 
  Ar tai išvaizdos detalės, ar bendravimo bruožai... 

As iskart i bendravima ir i taip kaip elgiasi ir i dantis  

O veliau jau i charakteri ir t.t...

O veliau jau i charakteri ir t.t...
                VYRAS TURI MANE PAKERETI AKIM IR ZVILGSNIU, MANO VYRAS NEZINODAMAS TAIP IR PADARE 

Iš karto po "labas" žiūriu į batus  
 Kadangi su "šviežiais" vyriškiais paskutiniu metu buvo tik dalykiniai santykiai, tai iš savo "varpinės" galiu pasakyt - jei atėjo į susitikimą, o batai aiškiai tą rytą nevalyti... 
 Paskui jau prasideda vertinimas to, ką kalba, kaip kalba ir kaip žiūri... 
 O į savo "paties pačiausio" avalynę iš karto neteko įdėmiai pažiūrėti, nes buvo naktis 
 Atsimenu tik žvilgsnį ir švelnų, tvirtą, be galo malonų balsą...

o as ziuriu i rankas ir nagus, jei panages baisios ar nekirpti nagai vengiu net tokio zmogaus... 
 cia mano fobija juodu panagiu ir nekirptu nagu...ir dar jei apkramtyti nagai tai irgi siaubas 

Laikyseną, eisną  

Pvz, beždžioniška, neva ,,krūtų" beriukų eisena su atkištu į priekį smakru ir šiek tiek pakeltom rankom (na, tipo raumenys trukdo jas nuleisti
 ) labai linksmai nuteikia (kaip zoologijos sode) 
 ; velkamos kojos ir sudribusi laikysena - visada man asocijuojasi su skuduru, dažnai vaizduojančiu, koks jam nereikšmingas pasaulis ir tie aplinkiniai, valantys į jį kojas (reikia kažkaip savivertę gi žmogui pasikelt);  sukumpusi nugara (kupra) ir atkištas į priekį pilvas ar klubai - labai veda ant minties, kad žmogus bijo (bijojo)  išsiskirti iš minios - iškišti galvą (aišku, gali būti, kad jis tiesiog koks nors ištisom dienom virš stalo palinkęs klerkas, kas viena kitam neprieštarauja). 
Akį patraukia tiesios, taisyklingos laikysenos, atvirai žiūrintys, tvirtai žengiantys vyrai (nieko naujo). Kūno kalba informatyvi, ypač koks nužiūrėtas iš šono jų bendravimas su kažkuo
  Bet kartais daug pasako ir jų pastangos stengiantis patikti.  Nesakyčiau, kad tokiais atvejais labai žavi perdėtas pasitikėjimas, jis atvirkšičiai mane verčia galvot apie surepetuotą mėginimą, o vadinasi, ir kompleksų slėpimą. Visi, aišku jų turim, bet taip malonu būtų manyt, kad yra vyrų, kurie nebijo apie tai prisipažint 

Vo, pavariau, a

Pvz, beždžioniška, neva ,,krūtų" beriukų eisena su atkištu į priekį smakru ir šiek tiek pakeltom rankom (na, tipo raumenys trukdo jas nuleisti
Akį patraukia tiesios, taisyklingos laikysenos, atvirai žiūrintys, tvirtai žengiantys vyrai (nieko naujo). Kūno kalba informatyvi, ypač koks nužiūrėtas iš šono jų bendravimas su kažkuo
Vo, pavariau, a
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 08, 02:59)
Laikyseną, eisną  

) labai linksmai nuteikia (kaip zoologijos sode) 
 ; velkamos kojos ir sudribusi laikysena - visada man asocijuojasi su skuduru, dažnai vaizduojančiu, koks jam nereikšmingas pasaulis ir tie aplinkiniai, valantys į jį kojas (reikia kažkaip savivertę gi žmogui pasikelt);  sukumpusi nugara (kupra) ir atkištas į priekį pilvas ar klubai - labai veda ant minties, kad žmogus bijo (bijojo)  išsiskirti iš minios - iškišti galvą (aišku, gali būti, kad jis tiesiog koks nors ištisom dienom virš stalo palinkęs klerkas, kas viena kitam neprieštarauja). 
Aš tai pirmiausia į visumą žiūriu, bendravimą, kalbos manierą ir pan. Visokie batai, panagės jau paskui