Įdomu
, kokį leidinį perkat dėl TV savaitinės programos?
Mes perkame vakaro žinias, ir Kauno diena, kadangi pas mus daug tv ir daug žiūrėtojų, nepasidalinam vienos.
Mums tai labai gerai Vakaro zinios
Svarbiausia, kad nebrangu
Mes perkam šeštadieninį "Lietuvos rytą".
Visada perkam Lietuvos rytą šeštadieniais, kartais nusiperku ir Žmones - ir paskaityt nieko, ir programa yra, ir nebrangu
aš perku "Klubas"
Savaite su TV- pigiausias variantas.
O siaip tai visuomet TV antena budavo, kai lietryti prenumeravom, bet dabar tai neperkam tv antenos, nnet ten lnk su tv3 sukeista vietom- tai mano vyrui cia tragedija
O siaip tai visuomet TV antena budavo, kai lietryti prenumeravom, bet dabar tai neperkam tv antenos, nnet ten lnk su tv3 sukeista vietom- tai mano vyrui cia tragedija
"Žmonės ", kartais ir šeštadieninį Lietuvos rytą
identiškas atsakymas: šeštadieninis lietrytis.. nes ten daug darbo skelbimų ir nemokama tv antena.. ir dar eina į trasą "zmonės" kad visokius gandus žinočiau.. nors tokio lygio kaip užsienio hello ar ok.. tikrai nepasieke... ten tiek nuotraukų budavo.. tikras bulvarinis skaitalas.. o lietuva:hm viskas dar tik kuriasi.. todėl ir perku , kad palaikyciau ir ishaugtu
Šiaip tėvai užsisakinėja dienraštį "Vakarų ekspresas", o mes su vyri perkam "Žmones" ir pletkų pasiskaitom, ir programą turim, ir kaina "neskaudi"