Įkraunama...
Įkraunama...

TV programa savaitei

Apklausa: Reikia TV programos, kokį leidinį dažniausiai perkate? (210 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Įdomu g.gif , kokį leidinį perkat dėl TV savaitinės programos? biggrin.gif
Atsakyti
Mes perkame vakaro žinias, ir Kauno diena, kadangi pas mus daug tv ir daug žiūrėtojų, nepasidalinam vienos. tongue.gif
Atsakyti
Mums tai labai gerai Vakaro zinios ax.gif Svarbiausia, kad nebrangu mirksiukas.gif

Atsakyti
perkam rusišką Express nedelia. Ten yra didelė dalis mūsų žiūrimų kanalų
Atsakyti
Mes dažniausiai perkam "Savaitė su TV". Man patinka šio leidinio straipsniai - jie įdomūs ir naudingi smile.gif
Atsakyti
Mes perkam šeštadieninį "Lietuvos rytą". mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada perkam Lietuvos rytą šeštadieniais, kartais nusiperku ir Žmones - ir paskaityt nieko, ir programa yra, ir nebrangu thumbup.gif
Atsakyti
aš perku "Klubas" thumbup.gif
Atsakyti
Savaite su TV- pigiausias variantas.
O siaip tai visuomet TV antena budavo, kai lietryti prenumeravom, bet dabar tai neperkam tv antenos, nnet ten lnk su tv3 sukeista vietom- tai mano vyrui cia tragedija biggrin.gif
Atsakyti
"Žmonės ", kartais ir šeštadieninį Lietuvos rytą smile.gif

Atsakyti
identiškas atsakymas: šeštadieninis lietrytis.. nes ten daug darbo skelbimų ir nemokama tv antena.. ir dar eina į trasą "zmonės" kad visokius gandus žinočiau.. nors tokio lygio kaip užsienio hello ar ok.. tikrai nepasieke... ten tiek nuotraukų budavo.. tikras bulvarinis skaitalas.. o lietuva:hm viskas dar tik kuriasi.. todėl ir perku , kad palaikyciau ir ishaugtu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip tėvai užsisakinėja dienraštį "Vakarų ekspresas", o mes su vyri perkam "Žmones" ir pletkų pasiskaitom, ir programą turim, ir kaina "neskaudi" biggrin.gif
Atsakyti