Įkraunama...
Įkraunama...

Nesijotų miltų kepiniai

Laba diena mergaites , palandziojau po forumus , bet lyk ir neradau niekur atskiros temeles , todel klausiu cia ax.gif gal galetumete pasidalinti savo nesijotu miltu kepiniu receptais ??? smile.gif nes vyras susimaises nupirko dideli poka situ miltu,ismesti rankos nekyla,sakau gal ka nors is ju iskepti rolleyes.gif

nezinau ar gerai isverciau pavadinima (wholemeal flour ) - nesijoti miltai , bet jie tokie tamsesni ir stambesnio malimo g.gif

is angsto jums dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 gegužės 2010 - 23:17
Lietiniai su kumpiu suriu ir spinatais


3 porcijoms reikės:
50g sviesto, 200ml pieno,
3 kiaušinių,
80g tarkuoto parmezano,
150g nesiotu miltų,
druskos, pipirų,
13 šaukštelių aliejaus,
800g špinatų,
500g pomidorų,
česnako skiltelės,
2 svogūnų,
6 griežinėlių fermentinio sūrio,
6 griežinėlių kumpio, bazilikų.

Sviestą ištirpdykite, sumaišykite su pienu, kiaušiniais, puse parmezano, druska ir pipirais. Sudėkite miltus ir viską sumaišykite. Uždenkite ir palikite pastovėti. Iš tešlos iškepkite 6 lietinius blynus. Špinatus nuplaukite ir 1 min. pavirkite sūdytame vandenyje. Nukoškite ir susmulkinkite. Česnaką nulupkite ir supjaustykite kartu su špinatais. Pakepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais. Svogūną susmulkinkite. Pomidorus nuplikykite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Pakepinkite su likusiu aliejumi pirmiaisia svogūnus, paskui pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai išleis sultis. Pagardinkite druska ir pipirais. Ant kiekvieno lietinio dėkite griežinėlį kumpio ir sūrio. Dėkite po šaukštą pomidorų ir po porciją špinatų. Suvyniokite. Likusius pomidorus sudėkite į formą, ant viršaus dėkite lietinius, pabarstykite likusiu parmezanu ir bazilikais. Kepkite 15-20 min. iki200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje
Skanaus smile.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti