Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie Kelionių organizatorius

1. Nusipirkai kelionę, bet ji neįvyko, nors buvo garantuotas 100-procentinis išvykimas?
2. Nusipirkai kelionę, atvykai į susitikimo vietą, bet joje niekas nelaukė?
3. Išvykai į kelionę, bet ji buvo nepakankamai gerai organizuota?
4. Sugedo autobuso kondicionierius?
5. Gyvenote blogame viešbutyje?
6. Lėktuvas vėlavo?
7. Lėktuve nedavė valgyti?
8. Viešbutyje buvo tik trys palmės vietoj žadėtų keturių?
9. Paplūdimyje radai tris šiukšles???



O SIAUBE!!!!!

Kuo greičiau dalinkis įspūdžiais apie savo patirtą kelionę. Išdėstyk kelionės pliusus ir minusus, kas patiko, o kas nelabai. Kas buvo organizuota, kame organizatoriui dar reikėtų pasitobulinti ir panašiai.

Čia laukiami tik pagrįsti skundai, o ne tokios nesąmonės, kaip lėktuvo vėlavimas (kas nuo organizatoriaus visiškai nepriklauso, bet jo vardas jau yra apšmeižiamas dėl blogo oro ar oro linijų kaltės), valgyti lėktuve nedavimas ir panašiai smile.gif

Nesklandumų pasitaiko visur, todėl nereikia kabintis prie visokių nesąmonių - juk ir patys darome klaidas, o idealaus nebūna nieko mirksiukas.gif


Sėkmės visiems keliaujantiems ir lai tų "minusų" šioje temoje būna kuo mažiau.
Atsakyti
Sveikuciai.
Noreciau pasidalint ispudziai apie kelione i Kroatija organizatorius "Giuliverio keliones",nors kai pirkau Litauroj aiskiai rase, kad jie patys organizatoriai,net zodziu nepaminejo, kad organizatorius kazkas kitas.Mes isreiskem pageidavima sedeti nuo duru iki galo kazkur per viduri,viska uzrase,o dabar atspekit kur mes sedejom? 45-46 vieta(paskutines vietos autike),na man atvirai pasakius tai netrupucio nuotaikos nesugadino kaip yra taip yra,bet veliau labai pasigailejom,kadangi gristant prasidejo nemalonumai, kondicioneriai mums ir salia sedinciai porai praktiskai neveike,vos pute,tuo tarpu kai per viduri veike kuo puikiausiai,tada as pajutau kad man svila nugara nuo karsto oro kuris sklinda is skyles tarp sienu susikirtimo autike,pakveciau vairuotoja sakau - Jus ka sildyma ijunget?Atsakymas genialus- Ka Jus norit koks karstis lauke,tai gi cia nuo variklio karstis eina tiesiai i salona lotuliukas.gif Na jei man vaziuot valanda tai dzin,bet kai taip 3 dienas.... schmoll.gif
Siaip kalbant apie pati apartamenta ir tarpinius viesbucius tai manau puikia atitinka ta kaina kuria sumoki uz kelione,net gi tiesa pasakius tikejausi blogiau smile.gif Maitino gerai.Ka noreciau pazymet tai gal apie vairuotojus - kulturos nulis,labai nemandagus,ka bepaklaustum tikrai nesijauti kaip klientas,o kaip siuksle kokia verysad.gif ,pvz: Mes tarpinej nakvynei pasiimam bagaza, jie tarpusavi snekasi "Ne dar palaukim neimsim,tegu pirma tie runkeliai pasiima bagaza" doh.gif Arba idomus faktas tai kad pats vandens karsto pasiimt negali,o turi prasyt vairuotojo(na suprantu technika ir visa kita,kad nesulauzitu),tada vairuotojai pradeda garsiai burbet,kad tipo va vienam duosi tuoj visi prades prasyt.
Na isvada tokia, kad pailsejau puikiai thumbup.gif , bet tik todel kad nekreipiau demesio i siuos nesklandumus(o buvo tokiu zmoniu kurie net apartamentus keite,kadangi jie yra prie pagrindinio kelio ir jie negalejo megoti biggrin.gif ),daugiau su siuo organizatorium nevaziuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 15 rugpjūčio 2008 - 19:20
QUOTE(agnulia @ 2008 08 15, 20:04)
Sveikuciai.
Noreciau pasidalint ispudziai apie kelione i Kroatija organizatorius "Giuliverio keliones",nors kai pirkau Litauroj aiskiai rase, kad jie patys organizatoriai,net zodziu nepaminejo, kad organizatorius kazkas kitas.Mes isreiskem pageidavima sedeti nuo duru iki galo kazkur per viduri,viska uzrase,o dabar atspekit kur mes sedejom?

Visada galima pageidauti tam tikrų vietų, bet vistiek pirmiausia atsižvelgiama į tų norus, kurie juos išreiškė ir kelionę užsisakė anksčiau wink.gif
QUOTE
daugiau  su siuo aorganizatorium nevaziuosiu.

Su Guliveriu ar Litaura? ax.gif
Atsakyti
Na mes uzsisakem pries 40 dienu,ir paklausem ar galima butu dar pasirinkti vietas,ar jau nebe, atsake - kad aisku galima irasysim pageidavimu srityje.Nevaziuosiu su Giuliveriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2008 08 15, 20:19)
Na mes uzsisakem pries 40 dienu,ir paklausem ar galima butu dar pasirinkti vietas,ar jau nebe, atsake - kad aisku galima irasysim pageidavimu srityje.Nevaziuosiu su Giuliveriu mirksiukas.gif

Aišku. 4u.gif Na, gaila dėl tokių aplinkybių, ir kad Guliveris, kaip matau, kuo toliau, tuo labiau prastėja unsure.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 08 15, 20:24)
O anksčiau toks fainas tas Guliveris buvo.... mastau.gif

Aha... ax.gif Mes į vieną autobusinę per juos važiavom ir dvi pirkom, tai viskas gerai buvo, bet dabar kažkaip nebelabai ką beturi pasiūlyt. (tarkim, ar žinojot, kad jei prie kelionės parašyta, jog vietų nėra, tai nebūtinai nėra, o jie tiesiog jos neorganizuoja, nors iki kelionės dar likęs koks mėnuo. Gal žmonės ir susirinktų, bet pažiūri, kad vietų nėra, ir net nesidomi... Keista kažkaip huh.gif )
Atsakyti
Ka tik grizau is keliones su Visveta. Jie organizuoja kelione i siaurine Kroatija. Viskas buvo isties thumbup.gif . Idomi programa, thumbup.gif vairuotojai, puikus autobusai kroatu firmos, su kuriais vazinejome i ekskursijas. Atstovas Kroatijoje irgi gerai dirbo savo darba.

Keltas minusu: ekskursijos orientuotos i rusakalbius turistus. Kaip jau minejau, po ekskursijas vezioja kroatu firma, kuri turi gidus rusu kalba.

Ir dar uzkliuvo maitinimas. Nes maitinama buvo gana poprasciai lyginant su tuo, kiek sumokejome. Maitintis patiems iseitu jei ir ne pigiau, tai skaniau ir ivairiau. Taip, kad tikrai nerekomenduoju sakytis maitinimo.

O taip visa kita - thumbup.gif .

Atsakyti
As tai noreciau visus perspeti del condoro avia liniju. Geriau su jais neprasidekit, nes mes jau pasimokem. Su siom avia linijom skridom is frankfurto, tai lektuvas velavo 20 val. is ju 3 val. teko prasedet lektuve, mat ruosemes skrydziui ir sugedo lektuvas. Griztant i frankfurta jis vel velavo 7val. o mes is frankfurto po 5 val. turejom skristi i anglija, tad lektuvas isskrido be musu, o kondoro avialinijos net atsiprasau nepasake, tipo jusu bedos kad lektuvas velavo. Tad teko pirkti bilietus oro uoste arba pasilikti vokietijoj gyvent g.gif tad nuostoliu nemazai patyrem. Kur lituvoj kreipemes del kompensacijos, viena iseitis- teismas.
Atsakyti
Mes taip pat kelione užsisakem iš Litauros į Kroatiją 2008-08-23 - 2008-09-03, ir taip pat mumis vežė Guliverio kelionės. Mes vykome 3, ir viena laisva kėdę pirkome, pageidavome išilgai ir priekinėje dalyje, tai pasodino priekyje bet ne išilgai, o vienus paskui kitus, tai malonūs vyrukai sutiko pasikeisti, antraip bučiau likusi nepatenkinta.
Viskas vyko sklandžiai, pakeliui viešbučiai geri, vairuotojai geri buvo, linksmi, paslaugūs. Autikas stojo kas 2 h. Iki Makarskos lidėjusi vadovė buvo maloni (bet žinos kaip iš interneto), o vietoje pasitiko vadovas Arvydas, tai visai kitas reikalas, jis superinis.
Apgyvendino visus viename name be kondicionieriaus, tai kambariai kaip kam pasitaikė, mes gavom erdvų aukštai su vaizdu į jūra, kiti į kaimyno sieną žiūrėjo, tačiau saulė kambario neprikaitindavo. O garsas iš gatvės tai tikrai galėjo trukdyti.

O maitinimo tai antrą kartą neužsisakyčiau. Pusryčiai ubagiški - viena dešrelė+ bulka ir kava, arba1 keptas kiašinis, arba bulk su paštetu ir dar 7 ryto, tikrai neverta dėl to keltis taip anksti.
Vakarienė soti lygtai, bet manau bare už tokia kaina irgi pavalgytum, ir prie laiko nepririštas.
Pirkdami kelione iš Litauros sutaupėme po 180 litų ir apgyvendino mus apartamente su tongue.gif virtuve, nors jos neužsisakėme.
Nežinau ar čia Litauros nuopelnas, bet aš patenkinta .
Atsakyti
dar pamirsau papasakot apie "der tour". mes is ju uzsisakinejom kelione i dominyka. Kadangi isvykom is karto po vestuviu tai jie mums dave medaus menesio paketa. labai apsidziaugem, prisidejom graziu drabuziu kadangi tb surengta romantiska vakariene ant juros kranto ir isvykom. Nuvyke i dominyka mus turejo pasitikt der touro darbuotojas ir nuvezt iki viesbucio, nes uz si nuvezima buvo sumoketa po 100 euro. Paistikt pasitiko, isodino i mikriuka taciau nuvaziavus iki viesbucio is musu paprase susimoket uz kelione, nors mes buvom jau sumokeja is lietuvos. Numeri viesbutyje dave visai ne medaus menesio (tb papuosta lova, vaisiu, romo nemokamai). Vakare turejom susitikt su ju darbuotoju kuris mus supazindins su viskuo placiau, jis velavo valanda ir paklause ar mes susituoke ir kur ji rasti. taip ir likom sedet nieko nesuprate. Kita diena ir kitas dienas kiek ejom jo ieskot ten kur jis sake, jo niekada nerasdavom. Tad i ivairias eskursijas vaziavom su kita agentura. Romantiskos vakarienes taip ir nesulaukem schmoll.gif pries isvykstant ji radom sedinti foje prie baro tad paklausem kaip mums ir kada mus nuvez i aerouosta, tai jis pakele galva ir tepasake, kad viskas surasyta ten kur liepe jo ieskot. O ten yra agenturu staliukai, bukletai, stendai. tad nuejompatys paziuret, taciau jokiam stende nieko parasyta nebuvo, paprasem pagalbos kitos agenturos tai si parode kur sudeti der tour agenturos atstovo popieriai ir leido juose pasikuosti. tad padare savotiska krata radom isvykimo valandas taciau viskas tik vokieciu kalba. Aciu Dievui parvykom namo, tai paskutine kelione su der touru !!!!
Atsakyti
Aš skridau iš Amsterdamo i Havaną su Martin Air aviakompanija. Susodino normaliai, lėktuvas pajudėjo link pakilimo vietos, ten pastovėjo ir pasuko atgal. Paaiškėjo, kad lėktuve sugedo meteo lokatorius, pilotas geranoriškai paaiškino, kad lėktuve yra du tokie lokatoriai, deja, nė vienas neveikia. Pašiurpom del tokios techninės būklės. Bandė taisyti vietoj, o mes lėktuve sėdėjom ir laukėm 2 valandas. kadangi gedimas buvo labai rimtas ir nepavyko vietoj pataisyti, pilotas pasakė kad jis nerizikuos skristi per Atlantą be meteo lokatoriaus ir liepė keleiviams nešdintis iš lėktuvo. Išsinešdinom ir ėmėm laukti. Išnešdino von ir mūsų bagažą. 7valandas tąsėmes po Shipolį, kol pasakė kad duos kitą lėktuvą. Atgal vykstant nuotykiai nesibaigė, tiesiog vėlavo 2 valandas ir viskas. Martin Air'ui turbūt techniniai nesklandumai normalu.
Atsakyti
As praktiskai kiek esu keliavus, visa laika tik per Novatura. Keliones beveik visas uzsakinejom per "Eura" - visada maloniai ir greitai aptarnaudavo, paaiskindavo viska, taip pat ir "Baltic Cliiper". B
et turejau viena karta malonumo pabuti "guliverio kelionese", tai daugiau sakiau ten nebegrisiu, nes totalus nesusipratimas, nors cia gal daugiau zmogiskas faktorius ir geras pavyzdys buvo zmogaus, kuriuos turetu buti draudziama prileisti prie klientu bigsmile.gif
Atsakyti
Ne visai gal į šitą temą tinkamas staripsnis, bet iš tos pačios operos :
Dviem kelionių milžinams - įtarimai karteliu
Atsakyti